2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
منظورتو متوجه نمیشم نامه دادگاه برای اینه که مرکز قانونی بهت جنین بده و توی پروندت بزاره که مشخص با ...

اخه كسي كه ٧سال از عقدش بگذره موقع شناسنامه ازش پرونده پزشكي ميخوان اگر اي وي اف باشه من شنيدم ١ماه بعد شناسنامه ميدن  البته نميدونم درسته يا نه شايد ميخوان اينو بررسي كنن كه اهدايي يا نه نميدونم 

واسه اين ميگم تو اين پورسه نامه رو ميخوان؟

يا اين نامه فقط واسه اينه كه اجازه بدن از جنين و اسپرم استفاده كني؟

من از اينكه تو شناسنامه چيزي ثبت بشه ميترسم 

اين ترسم هم تو ابن سينا انداختن تو وجودم 

اخه كسي كه ٧سال از عقدش بگذره موقع شناسنامه ازش پرونده پزشكي ميخوان اگر اي وي اف باشه من شنيدم ١ماه ...

منم فقط شنیدم که میگند اگه اولین فرزندت بعد از چندین سال از ازدواجت دنیا بیاد،ازت مدرک و ...میخوان

اما هنوز نشنیدم کسی بگه تو شناسنامه بچش نوشته شده باشه،اهدایی و ...

از بچه هایی که جدیدا مادر شدند و شناسنامه گرفتند بپرس

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه مشکل دیدنه فقط شکم بند میبندم  من به هیج وجه نمیخوام کسی بدونه  مشکل مرخصی زایمان بر ...

فاطیما جان درمورد فرزندخواندگی فقط توی شهرهای کوچیک و با آشنا بازی و اینا شاید بتونی هماهنگ کنی که بهت نوزاد بدن وگرنه تضمینی نیست که یهو نی نی ۸ ماهه ندن بهت.

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
سلام من امروز رفتم تو سایت بهزیستی ثبت نام کرد برا فرزند خواندگی  دیگه چیکار کنم من بهزیستی نر ...

الی جان عزیزم به سلامتی 

میشه بگی چه مدارکی میخواست 

بچه ها یه فکری کنین برام اگه از بهزیستی یا ...نوزاد بیارم یه زمانی برا کارگزینی چی بگم 😐

الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه هايي كه نامه داريد موقع شناسنامه گرفتن ازتون نامه هم خواستند؟ مساله نامه منو خيلي درگير كرده اص ...

اصلا این ریسک رو نکن

حتماااااااا نامه بگیر و یه جایی مخفی کن. این فردا روز سند پاکی خودت و خیانت نکردنت به شوهرته

از فردا چه میدونی ؟

من که توی این سالها ، یه چیزایی دیدم و شنیدم که باور نکردنی . فردا روز خدای ناکرده شوهرت این رو به اون رو بشه و بهت تهمت بزنه یا براثر یک پروسه درمانی، مثلا خانواده شوهرت بفهمن این بچه از ژن پسرشون نیست و خدای ناکرده یا شوهرت اصلا نباشه یا به هر دلیلی ازت دفاع نکنه.... میخوای چیکار کنی؟؟؟؟..

اصلا فکر نکن که برای من ابدا رخ نمیده‌ . هیچ چیزی بعید نیست

اون یکی قضیه هم که میگید سوال میکنن، برای ما پیش اومد اما به زرنگی شوهرتون بستگی داره که چی جواب بده . چون این نامه ها که جایی ثبت الکترونیکی نمیشه که شبکه باشه و ثبت احوال بهشون دسترسی پیدا کنه!!! 

فقط شوهرم میگه وقتی میره براشناسنامه طرف (فضول ) نگه میکنه به تاریخ عقد و میگه خب چرا ای وی اف کردین؟ مشکل چی بود؟ (عوضی مثلا یه دستی زده بود) شوهر منم ریلکس میگه: بارداری خانومم طبیعی بوده . بعد میگه آخه تو پرونده گفتن سقط داشته شوهرم میگه خب خیلی ها سقط دارن. بعد میگه چرا اینقدر دیر پس بچه دار شدین ؟ شوهرم میگه درس میخوندیم !!! بعد یارو میگه برو از بیمارستان فلان نامه رو بگیر بیار که شوهرم گرفت و شناسنامه رو صادر کردن

خلاصه که اصلا به اونا ربطی نداره و اینم یه کار غیرقانونیه! منتها جوابشون رو این مدلی با اعتماد به نفس بدی، فقط یه نامه ی تاییدیه دیگه از بیمارستان میگیره و تمام!

بهتره از دکتری که برای زایمان پیشش میرید بخوایید توی پرونده اصلا درج نکنه ای وی اف شدید

اگه هم درج کرد با اعتماد به نفس موقع شناسنامه گرفتن وانمود کنید مثل خیلی های دیگه مشکل قابل حلی بوده مثلا صعف اسپرم! و درمان شده۰

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
فاطیما جان درمورد فرزندخواندگی فقط توی شهرهای کوچیک و با آشنا بازی و اینا شاید بتونی هماهنگ کنی که ب ...

عزیزم برامون دعا کن 

حال یه کسی رو دارم که آینده برام مث سرابه هیچ امیدی نیست 

سه آی وی اف 

ده ها آیو 

دو حاملگی بدون قلب 

چیکار کنم دیگه هیچ راهی برام نمونده 

نه جونی مونده نه مالی که بخوام راه رو ادامه بدم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم برامون دعا کن  حال یه کسی رو دارم که آینده برام مث سرابه هیچ امیدی نیست  سه آی وی ...

چرا حاملگی ها بدون قلب؟

تست انعقادی دادی؟ شاید مشکل غلظت خون داری

بهت آسپرین یا هپارین نداد؟

چرا حاملگی ها بدون قلب؟ تست انعقادی دادی؟ شاید مشکل غلظت خون داری بهت آسپرین یا هپارین نداد؟

آخرین حاملگی کذاییم دو سال پیش بود 

اتفاقا بعدش آز سقطم انجام دادم گفتن مشکلی نیس 

هر دو رشد نکردن 

آزمایش انعقادی با چه علامتی ثبت میشه نمیدونم کدومه ولی فک میکنم مشکلی نبود چون دکتر گفت تو بدشانسی آوردی  

الهی مرا  آن ده که آن به 
اون زمان آسپرین ندادن ولی بعد اون یه آی وی اف و سه آیو انجام دادم قبلش دکتر بهم سلکسان و آسپرین داد ...

آزمایش های انعقادی یه لیست بلندبالایی دارن که یادمه دکتر طرازی مینوشت 

از علایمش هم همین بارداری های بدون قلب و سقط بی دلیل در سه ماهه اوله

منم ظاهرا همه چیم خوب بود فقط یکی از ازهای انعقادیم کمی مشکوک بود 

من کلگزان میزدم کل بارداریم که مبادا چیزی بشه

من پيش دكتر ا ق ص ي هم رفتم گفت اين نامه فقط براي حفظ حرمت زنه چون از فرادش كسي خبر نداره  حرفه ...

دختره عزیزم

نمیدونم درمونده شدم بخدا

عزیزم یک کم به خودت در حد چند روز زمان بده 

یک کم حرفای ما قدیمی ترها رو دوباره بخون 

بعد تصمیم بگیر و شروع کن 

من نوشته ها و تجربیاتم از صفحه ۳۴۴ هست