2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها

یکی از دوستان که شوهرش مورفوی

0. بوده. .وحتی برای آی وی اف هم قبولشون نکرده بودن...وکلا جوابشون کرده بودن..

دوهفته ست فهمیده طبیعی بارداره

خدار شکررررر

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوستاي خوبم من رفتم عكس رنگي گرفتم خداروشكر از همه نظر نرمال بود واسه جنين هم زنگ زدم بيمارستان كه گفت اولين روز پريودت زنگ بزن اگر اهدايي بود بهتون ميگيم اگر نبود هم بايد منتظر شي تا پيدا شه

حالا چي كار كنم ؟ اينطوري كه خيلي طول ميكشه 

دوستاي خوبم من رفتم عكس رنگي گرفتم خداروشكر از همه نظر نرمال بود واسه جنين هم زنگ زدم بيمارستان كه گ ...

خب خداروشکر که خوب بوده,همینکه باید یکی واسه اهداجنین پیداکنیم سخته من ازالان توفکرشم  ,ایکاش حداقل شوهرامون ضعیف بودن اونموقع دردمون ایقد بزرگ نبود 

دوستاي خوبم من رفتم عكس رنگي گرفتم خداروشكر از همه نظر نرمال بود واسه جنين هم زنگ زدم بيمارستان كه گ ...

عزیزم با واسطه تماس بگیری از یه زوج برات جنین میگیره هزینش حدود 10 تومن میشه دیگه به شانست شاید یه دفعه یه عالم جنین برات درست شد

بچه ها یکی از دوستان که شوهرش مورفوی 0. بوده. .وحتی برای آی وی اف هم قبولشون نکرده بودن...وکلا ...

سلام عزیزم

خوش بحال کسی که چنین هدیه ای گرفته،به معنای واقعی معجزه

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
بچه ها اگر  كسي رو ميشناسيد واسه جنين كه مورد خوبي باشن لطفا به من بگيد چون خيلي واسم مهمه كه آ ...

کدوم مرکز رفتی؟؟

توی بیمارستان آبان،خودشون برات مورد معرفی میکنند،هر چند تا از اون زن و شوهر جنین گرفته بشه،میشه مال تو،خودشون میگند از کسانی میگیرند که ذخیره خوب دارند،تا حداقل دو سه بسته برات فریز کنند

من گرفتم ۹ تا جنین شد،یه بسته فرش انتقال دادم،دو بسته هم فریز کردند

بچه هايي كه نامه داريد موقع شناسنامه گرفتن ازتون نامه هم خواستند؟ مساله نامه منو خيلي درگير كرده اص ...

منظورتو متوجه نمیشم

نامه دادگاه برای اینه که مرکز قانونی بهت جنین بده و توی پروندت بزاره که مشخص باشه با میل و انتخاب خودتون و اجازه قاضی اینکار انجام شده