2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

افا عزیزم ممنونم...امیدوارم  حال خودت  و نی  نی کوچولو خوب باشه ...

راستش خودمم خیییلی نگران این وضعیتم و این ماهو دیگه آی.یو نرفتم..اگرچه دو دوره دیگه میتونم انجام بدم...

تصمیم دارم با خانم دکتر طرازی ادامه بدم ولی خب نوبت دی ماهو بهم داد و تا اون موقع میخام دو بار دیگه  ای.یو انجام بدم البته قبلش حتما طب سنتی رو پیگیر میشم تا ببینیم خدا چی میخاد...امیدوارم خواسته هامون با حکمت خدا یکی باشه....امین..

افا عزیزم ممنونم...امیدوارم  حال خودت  و نی  نی کوچولو خوب باشه ... راستش خودمم خییی ...

عزيزم خيلي دوست دارم ارادتو و خوشحالم كه تسليم نميشي تو حتما نتيجه ميگيري روحيتو حفظ كن و به تلاشت ادامه بده خودتم تقويت كن و وقتاي تخمك گذاري سايزتو چك كن اگه مناسب بود يكبارم شده بدون دارى اي يو اي كن ممكنه يوقتايي حالت طبيعي واسه بدني كه سالمه مناسب تر باشه و بهتر جواب بده

من خودم دليل مثبت شدن اينبارمو جدا از خونسرديم مصرف نكردن دارو ميدونم من نه پروژسترون نه اسپيرين نه استراديول هيچ كدومو مصرف نكردم اينبار داروهاي تحريك تخمكمم خيلي كم بود 

تو هم امتحان كن

❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سونو ان تي رفتم اما دكتر هر چي اينور اونور كرد نتونست بفهمه فسقل پسره يا دختر

تازه دو سه روزه تهوعم كم شده و تازه  دارم خوشم مياد از بارداري تو اين سه ماه واقعا مردمو زنده شدم و بزور ميرفتم سركار

الی جان جنین هم گزینه ی بدی نیست من اگه ذخیره ام پایین بود بی برو بر گرد انتخابش میکردم شاید صلاح ای ...

منم میخوام جنین اهدایی  بگیرم هروقت قصد داشتیم,اخه چون مرجع تقلیدم مکارم اون شرعی نمیدونه وهم اینکه همه جا انجام نمیدن,من موندم چرا بااینکه بعضی مراجع تقلید شرعی میدونن پس چرا همه مراکز انجام نمیدن.. منم دلم میخواد بچه از خودم باشه هم هزینه زیادی بابت جنین نخوام بدم چ

افا عزیزم ممنونم...امیدوارم  حال خودت  و نی  نی کوچولو خوب باشه ... راستش خودمم خییی ...

تاحالا چن بارای یو کردی?انشالله ک این دفه همتون نتیجه بگیرید وبیاید و مارو خوشحال کنید,هزینه اسپرم اهدایی چنده ؟ آ یو ای چی ؟ چه شهری درمان رو انجام میدی 

بچه ی ک از پرورشگاه بیاری نمیشه قایم کرد همه میفهمن,نمیتونی بگی نه ماه حامله بودی و مال خودته اخه هم ...

اگه مشکل دیدنه فقط شکم بند میبندم 

من به هیج وجه نمیخوام کسی بدونه 

مشکل مرخصی زایمان برام سخت ترین مرحله س که باعث شده تا حالا نرم سوال کنم شرایط چطوره

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها واقعا با خوندن پستاتون حالم بد شد نميدونم چرا خدا مارو اين جوري امتحان ميكنه 

منم اين ماه اگه خدا بخواد اي يو ميكنم نشد ديگه ميرم دنبال نامه و اي وي اف واقعا از لحاظ روحي داغونم اينكه ادم يه غمي داره كه نميتونه به هيچ كس بگه واقعا بده دروغاي  پشت هم منو خيلي پرخاشگر كرده و عصبي كرده  

خداجون مگه بقيه چه جوري دعا ميكنن كه ما نميكنيم خدايا صداي مارو هم بشنو ماهم بنده ي توايم منكه خيلي داغونم  

اي كه مرا خوانده اي راه نشانم بده 

در شب ظلماني ام ماه نشانم بده

يوسف مصري زچاه ،گشت چنان پادشاه

گر كه طريق اين بود ،چاه نشانم بده

سرخوشي اين جهان،لذت يك ان بود

انچه تورا خوشتر است راه به انم بده 

ممنونم آفای مهربونم بخاطر انرژی مثبتی که میدین و همچنین تجربه هاتون که میتونه کارساز باشه...

خداروشکر که حالتون خوبه و امیدوارم که  این  روزای بارداریتون بشن بهترین روزای زندگیتون ...

و بسلامتی و دل خوش نی نی رو بغل بگیری...

واس ما منتظرینم دعا کنید که این لحظاتو تجربه کنم...

فرشته عزیزم من 6 بار  آی.یو ناموفق داشتم...

3 بار با دکتر مس که واقعا هر سیکلشو انگار بخای میکرو انجام بدی باید  حجم زیادی از داروها هورمونی  رو مصرف کنی،مثلا 40 تا 50 تا آمپول هاش .ام.جی و گونال اف...که من هر بار ک دارو ها  رو مصرف میکردم و هاپیر میشدم و خدا داند که چ دردی رو تحمل میکردم..

3 بارم با دکتر میر  و با حجم داروی کمتر انجام دادم که هر دوره رو دو روز پشت سرهم انجام میدن ..ولی خب تا به الان  حکمت خدا نخواسته  و همچنان منتظرم و دعا میکنم که خدا ی مهربونم مارو از این سردرگمی نجات بده و کوتاهترین و بهترین مسیرو به من و دوستان منتظرم نشون بده...

سلام من امروز رفتم تو سایت بهزیستی ثبت نام کرد برا فرزند خواندگی 

دیگه چیکار کنم من بهزیستی نرفتم فقط کد رهگیری گرفتم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
تاحالا چن بارای یو کردی?انشالله ک این دفه همتون نتیجه بگیرید وبیاید و مارو خوشحال کنید,هزینه اسپرم ا ...

عزيزم من ميكرو كردم دومين بار بود 

المان انجام دادم با اسپرم همسرم البته اسپرمش مشكل داشت و با كلي درمان و بدبختي يه جنين تشكيل شد

سلام من امروز رفتم تو سایت بهزیستی ثبت نام کرد برا فرزند خواندگی  دیگه چیکار کنم من بهزیستی نر ...

سلام الی جان عزیزم از چه سایتی ثبتنام کردی من هرکاری کردم این چن روز نتوتستم, میخواستم اینترنتی ثبتنام کنم هفته بعدم حضوری برم