2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

#صد_روز_خوشحالی 

#روز_سیزدهم

همیشه در هر شرایطی #آغوشتو_دوس_دارم وقتی که از #محبتت در آغوشم میکشی به کنار ولی 

حتی وقتی باهام #قهری یا بعد یه #دعوا منو در #آغوش میکشی و یا میبینی کم آوردم و میای و منو آغوش میکشی آغوش تو برای من #باور_بودنت هست #آرامش ذهنی منه و من محکم تر میشم این آغوش تو به صد سخنرانی می ارزه 

خوشحالم بودنت را 

#مهربان_همسرم 

با تمام مشکلاتی که هست 

پ.ن:چند روز نتونستم بیام چون خیلی سرم شلوغ بود و از نظر کاری فشار زیادی داشتم...

از طرفی نتم قطع بود و اینا مزیت بر علت بود

ان شاءالله تنتون سالم دوستای من که هوامو داشتید دارید 😏😊😊😚😚❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

#صد_روز_خوشحالی 

#روز_چهاردهم

سرشار سرور و شادی بسیاریم  سرمست ولای حیدر کرّاریم

صد حمد که با ذکر شریف صلوات  بر حبل ولایتش تمسّک داریم

پ.ن :عیدتون پساپیش 😊😁😏 مبارک 🌹🌹🌹🌹

جدا چه خوبه عیدی سیدی 

آقای همکار تبرک عیدی امروز برامون به ارمغان آورد 

که‌روزمون خوش گشت 🌹🌹🌹🌹

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

ﮐﺎﺵ ﺗﺎ ﺩﻝ ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ ﻭ ﻣﯿﺸﮑﺴﺖ

ﺩﻭﺳﺖ ﻣﯽ ﺁﻣﺪ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﻣﯽ ﻧﺸﺴﺖ !

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺭﻭﯼ ﻫﺮ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎﻥ

ﻣﯽ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻤﺎﻥ !!!

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﻗﻠﺐ ﻫﺎ ﺁﺑﺎﺩ ﺑﻮﺩ

ﮐﯿﻨﻪ ﻭ ﻏﻢ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﺩ ﺑﻮﺩ

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺩﻝ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ

ﻧﻢ ﻧﻢ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻫﻢ ﺁﻏﻮﺷﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﮐﺎﺵ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪگی

ﺗﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺏ ﺑﻨﺪﮔﯽ

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﮐﺎﺵ ﻫﺎ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﺷﻮﻧﺪ

ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻏﺼﻪ ﻫﺎ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺷﻮﻧﺪ

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩ

ﺭﺩ ﭘﺎﯼ ﮐﯿﻨﻪ ﻫﺎ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﻧﺒﻮد..

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ

ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ . . .

ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ . . .

ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲ

ﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ . . .

ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦ

ﭘﯿﺮﻫﻦ . . .

ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖ

ﺁﺏ . . .

ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼ

ﺧﻮﺍﺏ . . .

ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ

ﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ . . .

ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ

ﻫﺮ ﮐﺴﯽ . . .

ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪ

ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ . . .

ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !!🌹

سلام,من شوهرم ازواسپرمی کسی بوده راهی رو رفته باشه و جواب گرفته باشه اخه تنها راهش جنین اهدایی هست,منم خیلی داغون و دلشکسته هستم دلم میخواد زودتر مادر بشم گرچه غیرممکن 

سلام خانمهای گل ازتون یه سوال داشتم لطف میکنید اگر کسی میشناسه دکتر هایی که در مشهد اسپرم اهدایی می ...

چجور میشه از اسپرم اهدایی استفاده کرد,اینجاکه نمیشه ازنظر شرعی اشکال داره جایی انجام نمیده مافقط میتونیم جنین اهدایی بگیریم شوهر منم ازواسپرمی همدردم باهات میدونم ک چقدس

سلام فرشته جون منم همسرم آزو هست اما رفتیم پیش اورولوژیست امپول داده حدود یکسالی میشه امپول میزد الان شکر خدا اسپرم پیدا شده نا امید نباش عزیزم به خدا توکل کن من نوین رفتم خودشون فرستادن پیش اورولوژیست

سلام فرشته جون منم همسرم آزو هست اما رفتیم پیش اورولوژیست امپول داده حدود یکسالی میشه امپول میزد الا ...

سلام جدی مگه امپولم داره نمیدونستم یعنی ممکن باامپول درست بشه,شماتونمونه برداری هم اسپرم براتون پیدانشد که امپول نوشت ؟؟

فرشته جون ما بیوپسی نکردیم دکتر کفت اگه امپولا جواب نداد بعد گفت یک سال و نیم مصرف کن بعد الان بعد یکسال بیرون ازمایش میدادیم صفر بود اما خود نوین از دادیم اسپرم پیدا شده بود و شکر خدا دکتر گفت بیوپسی نمیخواد میتونی وارد سیکل بشی برا میکرو

سلام دوستاي گلم.همسر منم آزو هست .و من ده ساله منتظرم و همه جور درمان گياهي و دارويي كردم .ميخوام آي يو كنم با اس اهدا .دوستان گلم اگه تو تهران دكتري رو ميشناسيد لطفا بگيد .اگه بخوام برم پيش ايز قبلش بايد چيكار كنم؟