2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سوگند جون در مورد  بیوپسی بگم که دردشون زیاد خواهد بود برخلاف مرکز که میگن نهایتا دو روز استراحت شوهرم من یک هفته مرخصی گرفت هنوزم میگه جاش درد داره و مبسوزه

بهتره کسی باشه چون رانندگی اصلا نمیتونند انجام بدن

وهمین طور لباس راحتی برا بعد عمل همراه تون باشه

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خانوما، من چهارمین مامان اولین تاپیک امید زندگی هستم (بهارک)

از اون دوستان الان کسی اینجا میاد؟

من پسوردم رو فراموش کردم یه مدت هم نمی‌تونستم ثبت‌نام کنم گاهی اینجا رو می‌خوندم 

چقدر هم جو تاپیک غمگینه، البته حق دارید خودم این مسیر رو طی کردم و درک می‌کنم

امیدوارم همگی موفق باشید

سلام به مادرهای عزیزم.و اونهایی که مثل من هنوز مادر نیستن ولی با تک تک سلولهای بدنشون بارها حس مادرانه را تجربه کردن

حدود یک سالی هست که فقط مطالب رو میخونم و توی بحثا شرکت نمیکنم

این روزها فقط با خودم حرف میزنم و گاهی اوقات با دفتر خاطراتم...

شاید کمتر با خدا!

منم مشکلم مثل همه شماست و خیلی های دیگه که تو جمع ما نیستن

منم بارها تمام حس های شما رو امتحان کردم و داشتم و شاید بیشتر از شماها

۱۵ بار iui

آره ۱۵بار....میدونم خیلی زیاده ولی خسته نشدم...چرا بعضی وقتا هم ناامید شدم هم خسته ولی،دست بر نمیدارم....

میدونین تو کل سالهای عمرم تا قبل از این مشکل همه منو مثال میزدن

واسه اینکه همیشه شاد بودم.همیشه خندان بودم.همیشه موفق بودم توی همه چیز...از نظر خانواده،تحصیلات،ظاهر،اخلاق،همسر داری‌،زندگی،و،و،و....

ولی بریدم....بد جوری باختم...به بدترین شکل ممکن

شکستم...خرد شدم...هم خودم و هم همسرم....

میدونین این چند بار آخر به نتیجه رسیدم که بچه واقعا ارزش داره من به خاطرش این همه سختی کشیدم!

مسلما داره ولی به قیمت این که من تو ۳۲سالگی شدیدا افسردگی گرفتم...منی که عاشق شوهرم بودم همیشه بهش میگفتم تو برام یه بوی خاص داری ولی الان خیلی وقته شاید چند ساله دیگه بوی اونو نمیفهمم!!!

پیر شدم!تمام موهام سفید شده!

نزدیک به ۳۰کیلو اضافه وزن دارم برای داروها و آمپول هایی که هر بار میزنم!

دیگه هیچ لباسی نمیتونم بخرم!

همه میگن لاغر کن...رژیم بگیر!ورزش برو...

ولی نمیدونن روزی ۸تا قرص میخورم!

نمیدونن ماهانه۱۴تا آمپول میزنم!

نمیدونن به خاطر iui نمیتونم ورزش مداوم برم

نمیدونن به خاطر داروهای هورمونی متعدد هر کاری هم بکنم لاغر نمیشم!

نمیدونن بدنم از جای آمپولها کبوده

نمیدونن آمپول به بدنم فرو نمیره...

نمیدونن هر بار با بغض فراوون آمپول میزنم....

نمیدونن که من بچه میخوام...با تمام وجودم....با تک تک سلولهای بدنم....ولی خدا نمیخواد!!!

و من نمیدونم چرا؟!

نمیدونن با زخم زبوناشون منو داغون میکنن و افسرده تر

نمیدونن نباید از من و امسال من نباید بپرسن بچه نمیخوای؟مامان نشدی!!!

منم دوست دااااارم فریااااااد،بزنم نه!!!!!نشدم.....خدا نخواسته.....خدا نمیخواد....دست از سر من و زندگیم بر دارین

میدونم همه سختی کشیدین....حرف شنیدین....درک میکنم...

من خیلی داغونم....نمیگم بیشتر از بقیه و کم تر از شماها هم نه....

یکبار مادر شدم ولی همین که اومدم با تمام وجودم حسش کنم متوجه شدم که قلب نداره....بماند که چه احوالی داشتم...نگم براتون که هنوزم داغونم و چقدر وجودشو طلب میکنم...نگم که یکبار عکس رنگی گرفتم با بدترین درد ممکن و به من گفتن رحمت شکل طبیعی نداره!!!!

نگم که با درد فراوون جراحی شدم....

از دردهای جسمی و روحی سقط هم نمیگم....

از تنهایی هام و اینکه باید به تنهایی همه این درد هارو تحمل کنم هم نمیگم

از اینکه برای بار دوم با دردهای بیشتر عکس رنگی گرفتم.....

به من گفتن یکی از لوله هات گرفته....

چقدر به دکتر التماس کردم من نمیخوام باز جراحی بشم....من از اتاق عمل میترسم...

ازدرد روحی بعد،از هر بار iui   هم نمیگم....

میدونید فرقی نداره راه درمان چیه...مهم همون حس مشترکیه که همه مون داریم

ترس...دلهره...اضطراب...امیدی که ناامید میشه...گریه های،شبانه...یواشکی...بغض های همیشگی...خیال بافی...ترس هر بار دستشویی رفتن که ای وای اگه برم و خون ببینم....اگه لک ببینم....و و و 

میدونم همه تون یه جورایی تمام حس های منو داشتین...

از نوشتن این حرفا هدف خاصی نداشتم..نمیخواستم سرتون درد بیاد...یا برام دلسوزی کنید...فقط خواستم بگم منم هستم....مثل همه شماهام....

فقط،ازتون التماس دعا دارم....

به خود،خدا خسته شدم برام دعا کنید و بس...

ملیحه جان به جمع خسته دلان خوش اومدی افرین به ارادت افرین به همتت ولی عزیزم بودند مثل شما که بار ۱۸ای یو ا مادر شدند راه ما سخته ولی ما سخت جوون تر از این باید باشیم 

چون اگر میخواستیم سریع ترین راه های دیگه ر‌و انتخاب میکردیم پس ما لیاقت شو داریم حتی به قیمت رفتن چند سالی از عمرمون چون شیرینی اون بالاخره ما رو هو در بر میگیره ولی اگه کم اوردی بازم دنیا تموم نمیشه چون شروع خیلی چیزای دیگه میتونه باشه

دوستان و خواهرهای گلم چند وقته میگم که افسردگی همه ما رو گرفته تنها و بیکس داریم راههمون رو ادامه میدیم حس مادرانگی مون رو هر روز تقویت میکنیم اما حواسمون نیست داریم تیشه به ریشه خودمون میزنیم حواسمون نیست داریم چه زیبایی های رو از دست میدیم و قابل جبران نیست ولی بیایید وقتی مادر شدیم افسوس این روزها را نخوریم نگیم به چه قیمتی و چرا اینکار رو کردیم 

من میخوام کاری کنم از امروز میخوام #صد_روز_خوشحالی ایجاد کنم بیاید برای صد روز اتفاقای که لحظه ای هم شادتون کرده رو بیان کنیم بیاید باز هم به هم انرژی مثبت بدیم 

من این لحظه رو شروع میکنم 

چون نمیخوام اینده ام رو خراب حالم کنم چون میخوام مادر شادی باشم چون خودم باید خوب باشم تا همه روزگار وفق مراد من باشه 

هرکسی خواست شروع کنه 

یا علی 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دوست دارم شروع کنیم باهم بیاید بگید که دنیا هنوز تموم نشده بیاید بهم انرژی بدیم من از خنده و خوشحالی شما انرژی میگیرم بیاید با هم سختی راه رو کم کنیم

#صد_روز_خوشحالی 

بچه که بودم عاشق  #اسباب_بازی_خانه_سازی بودم چون میتونستم باهاش رویا هامو بسازم ماشین دوست داشتنی خانه بلند چند طبقه و آدمهای که همیشه دوستت بودند و راحت میتونستی با اونا تا ته قصه بری پرواز کنی بدون اینکه لحظه ای از جایت حرکتی کنی و بی سرو صدا مشغول بازی خودت بودی چه خاصیت داشت این لگو های زمان ما...چقدر لذت بردم از اون لحظات دوست داشتنی ...

امروز داشتم که از بین تنوع اسباب بازی ها برای پسر بچه شیطون انتخاب میکردم فکر میکردم زمان ما این همه اسباب بازی های رنگاوارنگ نبود ولی خیال مون تا کجا که پرواز نمیکرد اما با این همه امکانات طول خیال بچه ها تا نوک دماغشون بیشتر نیست چون همه انرژی شان تا همان تبلت و گوشی جای می ماند و این خوشحالی رو دارم اون چیزی که منو پرواز میداد اونو‌برای بچه خریدم و دوستش دارم چون واقعا خاطراتم همراه اونه خوشحالم که بچگی کردم خوشحالم از جنس دوست داشتنی بازم تو بازار موجوده

پ.ن:به نظرتون بخرم برا خودم😏😎 ؟

#صد_روز_خوشحالی 

#روز_چهارم 

خوشحالی میتونه #تولد بچه ای باشه که آرزوش گرفتن تولد و داشتن یک عالمه #کادو باشه ....

خوشحالی میتونه #سلامتی تک تک #اعضای_خانوادت باشه 

خوشحالی میتونه #خنده_خانوادت باشه 

خوشحالی همین #خانواده_من است جان من است #شیشه_عمر_من است

سلام بر همگی دوستان خوبم..

ملیحه عزیزم درد دلتو با همه وجودم میفهم..درک میکنم....هممون واس بهترین روزای زندگیمون تلاش کردیم...وقت گذاشتیم..سختی راه کشیدیم که در زندگی آیندمون موفق تر باشیم ولی صدافسوس که زندگی به وفق مرادمون نبوده..دیگه  تقدیریه که خدا خواسته .مجبوریم تسلیم امرش باشیم...ان شاء اله حکمتش با خواسته دلمون یکی بشه و ماهام به حاجت قلبیمون بریم...