2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستان 

منم چند روزی میشه منفی شدم ببخشین نمیخوام راجبه نحوه درمانم چیزی بگم همین که بازم منفی شد داغونم کرد به قول الی جان تاثیر آمپولا چاقی رو برام به ارمغان آورد.

دیگه نه توان بدنی قبل رو دارم نه ازنظر مالی ...

و نه شرایط کاریم بهم اجازه ادامه رفت و آمدو دوندگی و درجا زدن رو میده 

خلاصه هر چی میخوام دیدم مثبت باشه نمیشه 

چون به هیچ وجه شرایط با من یار نیس 

هی روزگار پیرم کردی 😢 سنمم که مزید بر علت .

در من هزار درد نهان درد میکند .

اینم شرح حال من قضاوت با شما😢😐😳

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطیما جوون الهی بگردم تمام حستو درک میکنم نمیتونم بگم حالتو خوب کن چون اون لحظه فقط شعاره ولی از خدا میخوام بهت آرامش بده و بهترین ها رو رقم بزنه چیزی که لبخند واقعی رو به لبت بیاره

فاطیما جوون در مورد چاقی شکمت  من که ورزش شروع کردم ولی هیچی به هیچی دور کمرم خیلی زیاد شده انگار مثل قبل رژیمم فقط یک کیلو اضافه کردم ولی بیشتر نشون میده کسی میدونه باید چیکار کنین

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

خدا مهربون من در این روز عزیز تو را قسم می دهم مهربانی خودت را به ما ارزانی داری و دل دوستان منتظرم را شاد سازی ما همه دنبال یک معجزه و لطف تو هستیم و میخواهیم ناامیدمان نسازی به لطف و کرمت ما را رها مکن

آمین

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

ممنون الی جون ان شاءالله شما و همه ی دوستامون به آرزوتون برسین .

کلی آمپولای مختلف رو بازو شکم زدم ،هنوزرکبودهای رو شکمم نمایانه 

پیاده روی میرم ولی دل و دماغ باشگاه رفتن ندارم

این درمان لعنتی تموم حس زندگی رو ازم گرفت 

دلم یه خیال آسوده میخواد یه خواب راحت ....

نمیدونم شب تار ماها کی صبح میشه 

ملت امروز شوهر میکنن به سال نکشیده بچه بغلشونه ما که تموم عمرمونو نشستیم گوشه مطب و بیمارستان به امید یه کورسوی امید

اندازه یه خونه مبله هم هزینه کردیم 

از درگاه خدا ناامید نیستم ولی بچه دار شدن برا من سرابی بیش نیس 

در من هزار درد نهان درد میکند .

الهی مرا  آن ده که آن به 

نمیدونم دعا با چه زبونی مستجاب میشه نمیدونم کی بخواهم که مستجاب بشه نمیدونم تاوان جوونی هدر  رفته ام رو از کی باید بگیرم نمیدونم برم یا بمونم حتی نمیدونم این همه انتظار و تلاش ایا ارزشش رو داره ؟وقتی به همسرم میگم حاضرم بمیرم هر کاری بکنم اما یه بچه ی ناز و تپل داشته باشم که صبح ها باصداش بیدار بشمو خونه ی خالی و ساکتمون رو دیگه مثل قبل نبینم با تعجب نگاهم میکنه و میگه نمیفهمم چی میگی و چرا این همه دست و پا میزنی واسه داشتن یه بچه که همه دارن و خیلی ها از داشتنش شاکی هستن

واقعا این غریزه ی مادری رو خدا چرا تو وجود ما زن ها گذاشت؟ویه عده مثل ما رو  تشنه رهامون کرد توی این دنیا تا بجنگیم 

بعضی ها با بچه بعضی ها با مریضی و بعضی ها با مالشون امتحان میشن

اما تنهایی و از دست دادن مال و جان این امتحان سخت سهم ما شد 

اما تنهایی و از دست دادن مال و جان این امتحان سخت سهم ما شد 😖😢😖😢😖

وای حباب جوون دقیقا حال منو گفتی و چقدر سخت امتحان شدیم

سلام دوستان خوبم خسته نباشین همگی امیدوارم به حق این روز اول ذی الحجه همتون حاجت روا بشین و دامنتون سبز بشه انرژی مثبت و از خودتون نگیرین و به خاتمه فک نکنین و تلاش کنین بقیش واقعا دست خداست ان شالله که دامن هممون سبز بشه

من که همسرم یکساله دارو مصرف میکنه و هر بار ازمایش ازواسپرم بود قرار شد بیوپسی بشه که قبلش دکتر به ما گفت توخود مرکز ناباروری هم ازمایش بدین بعد بیوپسی امروز ازمایش دادیم گفتن یه چیزای دیده شده احتیاج به بیوپسی نیست و وارد سیکل بشین.نمیدونم دیگه خدا چی مقدر کرده باز هم خدارو شکر