دوستان گلم سلام. منم مدتیه اینجا سر نزدم. افاجون خیییلی خوشحال شدم. روزهای خوش مادرانگیت گوارای وجودت. خیییلی مراقب خودت و نی نی گلمون باش...
الی جون دقیقا درکت میکنم چی میگی. اما نمیتونیم شمشیر دستمون بگیریم بریم به جنگ خدا...
منم بعد از سه بار دریافت جنین اهدایی و منفی شدن کاملا روحیمو باختم. فکر میکنم افسردگی گرفتم. با کوچکترین اتفاقی دو ساعت گریه میکنم. اینقدر بچه های مردمو ناز و نوازش میکنم که دیگه حالم از خودم به هم میخوره...
همسرم که دیگه کلا بی خیال بچه شده. اصلا همراهیم نمیکنه. تا حرفش میاد وسط بلند میشه میره بیرون یا سرگرم کار دیگه میشه...
خلاصه روزگارم خوب نیست....
فکرمو روی چیزهای دیگه متمرکز کردم تا یادم بره..
الی جون دکتر ط جنین داره اگر دفعه اولت باشه میگه اهداکننده. اما اگر بدونه چند بار اقدام کردی و... از بانکشون میدن. البته چون موجودی بانکشون کم شده. دفعه اولیا رو میگه باید واسطه براتون اهداکننده پیداکنه. من چون بار سومم بود از بانکشون 4 عدد 6 میلیون دادن. (اسفندماه) هزینه انتقالم 1میلیون شد. داروهاشو یادم نیست. مقداریشو داشتم. آزمایشاتم 1400000 شد. من که از دکتر ط و پرسنل بیمارستان آبان خیییلی راضی بودم. قبلا دوبار بیمارستان خاتم انجام دادم که اصلا قابل مقایسه با آبان نیستن. بیمارستان مهرم ویزیت شدم. دکتر ک عااااااالی بود. اما انتقال ندادم. به نظرم خییلی شلوغ و بی در و پیکره...