2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

الی جون تو رو خدا این حرف هارو نزن چهار سال که چیزی نیست پس من چی بگم که همه ی جوونیم یا تو راه دکتر بودم یا تو فکر بچه نفهمیدم این 15 سال لعنتی چطور گذشت اما هنوز نا امید نیستم توکل بر خدا یه روز که خیلی نزدیکه نوبت خوشحالی ما هم میرسه 

ممنون حباب جون واقعا ممنون که هستید خیلی زود رنج شدم انگار یادم رفته راهمون سخته نباید کم بیارم راستش دیروز خونه بابام بودم خواهر کوچیکم یه چی گفت چیز خاصی نبود فقط بهش گفتم‌ من میام اینجا دلم باز شه تو فقط بچه بازی درار زدم زیر گریه تا دو ساعت گریه میکردم مامان بابام نگران که چی شده شوهرم اومد گریه میکردم واقعا چیزی نبود ولی دلم پر بود از غصه این چند وقت از اینکه این همه خودمو قوی نشون دادم یهو همه چیز فرو ریخت از اون چیزی که تو ذهنم ساختم از اینکه میدیدم چاق‌شدنم تو یک ماه با چه سرعتی داره میره بالا و من عصبی تر دارم میخورم و تمام زحماتم از بین رفت از اینکه حرف دکتر که تخمک هات ج نمیده برو جنین بگیر هی گفتن دیدنشون تنهایی عذابم میداد داشت دیوونم میکرد ولی واقعا چقدر خوبه که ادما پشت پناه دارن دوست دارن تا درد دل کن من همبشه تو خودم میریزم اینکه لبریز شدم کم اوردم دست خودم نبود ولی میخوام دوباره از اول شروع کنم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الی جان عزیزم همه ما هم دردیم و خیلی خیلی بهتر از بقیه همیدیگرو درک میکنیم من دقیقا میفهمم که چی میگی ولی باید یه کوچولو بازتر به این قضیه نگاه کنیم به خدا یهدرد هایی هست که خیلی خیلی سخت تر و تحمل ناپذیره بازم به خاطر سلامتی به خاطر شوهرامون و به خاطر خیلی چیزای قشنگی که توی زندگی هست باید شکرگذار خدا باشیم این مشکل نهایت آخرش یه بچه پرورشگاهیه که هیچ پشت و پناهی نداره و تا یک عمر هم اونو نجات میدیم و هم خودمون رو پس خدا دردی که درمان داشته باشه به هیچ کدوممون نده و من مطمینم که حکمتی توی موضوع اخیری که واست اتفاق افتاد وجود داشت و اینبار خیلی خیلی با انرژی برو جلو که صد در صد جواب میگیری عزیزه دلم نگران جنین و اسپرم نباش اگر قراره که این جنین حاصله یه عشق نباشه پس خیلی بهتره که حداقل حاصل یه عشقه دیگه باشه نه اینکه کسی که اونطرف رو نه میشناسی و نه حتی دیدی

اینم بدون که وضعیت ناراحتی شوهرت و خانوادت دست کمی از تو نداره پس سعی کن هم به خودت آرامش بدی و صبوری کنی و هم به اونا زمان همیشه همه چیزو حل میکنه حتی بدترین مشکلاتو پس به خودت زمان بده

سلام دوستان خوبم من رفتم بیمارستان گاندی قرار شد که مجدد از همسرم بیوپسی بگیرن و واسه هفته آینده وق ...

سلام عزيزم خواهش ميكنم كاري نكردم

فقط يه نكته اي رو بهت بگم اگه همسرت قبلا جاي خوبي بيوپسي شده دوباره اذيتش مكن و هزينه و وقت صرف نكن

ما هم با اينكه اولين بار ابن سينا بيوپسي كرديم ولي پيش هر ارولوژي واسه درمان ميرفتيم اولين پيشنهادشون بيوپسي دوباره بود مناسفانه فقط بخاطر اينكه پول بگيرن اكا اولين بار كه مدارك بيوپسي و نتيجه پاتولوژي رو اروپا فرستادم حتي همين تركيه هم فرستادم و جواب همشون اين بود كه بيوپسي كاملا دقيق انجام شده و نياز به انجام دوباره نداره. عزيزم اينو گفتم بدوني كه اروپا كار ابن سينارو قبول داشت و تاييد كرد اما مثلا دكتر صفري كه البته با درمان ايشون نتيجه گرفتيم اواىل اصرار به بيوپسي مجدد داشت و ميگفت ممكنه ابن سينا اشتباه كرده باشه

حتي من قبرس هم فرستادم اونجا هم تاييد كردن نتيجه بيوپسي رو اما تو كشور خودمون كه بهتر ميدونن چي به چيه هر دكتري بري بدش نمياد خودش دوباره بيوپسي كنه متاسفانه ازمايشهاي همم قبول ندارن اما اينم واسه نمونه ميگم بهت چون هزينه ازمايش خون ساده براي تعيين گروه خوني تو اروپا براي ما كه بيمه نداريم حدود سيصدو پنجاه هزار تومنه و بخاطر اينكه ما هزينه هامون كم بشه من تمام ازمايشات خودمو همسرم از ازمايش هاي ساده گروه خوني تا تيروييد و اچ اي وي و هپاتيت رو همه رو ايران انجام داديم

حتي اونجا براي انجام ميكرو  قبلش يا عكس رنگي ميگيرن يا لاپرا ميكنن كه به دكترم به من گفت به دكترت تو ايران بگو بهترين ازمايشگاه معرفيت كنه براي انجام ازمايش كه هزينه هات اينجا زياد نشه

و بعد از گزارش دكتر ايرانم مبني بر اينكه من سالمم حتي به عكس رنگي بسنده كردن و اونو هم ايران انجام دادم .

اما متاسفانه تو كشور خودمون هيچ دكتري دكتر ديگه رو قبول نداره كه دليل عمدش هم بخاطر پوله.

اينارو گفتم كه نزازيد كسي از درموندگيه ما سواستفاده كنه و واقع بين باشيد و به اميد الكي هزينه زيادي متقبل نشيد

الی عزیزم درسته که آی.یو با اسپرم اهدایی ی دلخوشی واس همه ماهاس که هم دردیم ولی باور کن من خودم 5 بار آی.یو انجام دادم و دوبار آخر واقعا دردناک بود واسم...الان دیگه به این  نتیجه رسیدیم که چ فرقی میکنه  که جنین اهدایی بگیرم یا اس.اهدایی..

عزیزم میدونم واقعا تو شرایط ماها کوچکترین حرف یا حرکت، رنجیده خاطرمون میکنه و اشکمون سرازیر میشه  ولی چاره ی نیس و باید

به خدایی توکل کرد  که خودش مشگل گشای همه مشکلات... امیدوارم خدا امید هیچ بنده ای رو ناامید نکنه..امین......

عشق زیبا جان بد خودمو باختم لاغر کردم کلی دارو خوردم که مثلا بدنم جواب بده ولی تا دارو استفاده میکنم ...

الی جان خیلی ناراحت شدم از خوندن

عفونت رو چطور درمان کردی؟

منم خسته ام دیگه هرجی دارو واسه عفونت میخورم بی فایده اس 

دوستان گلم سلام. منم مدتیه اینجا سر نزدم. افاجون خیییلی خوشحال شدم. روزهای خوش مادرانگیت گوارای وجودت. خیییلی مراقب خودت و نی نی گلمون باش...

الی جون دقیقا درکت میکنم چی میگی. اما نمیتونیم شمشیر دستمون بگیریم بریم به جنگ خدا...

منم بعد از سه بار دریافت جنین اهدایی و منفی شدن کاملا روحیمو باختم. فکر میکنم افسردگی گرفتم. با کوچکترین اتفاقی دو ساعت گریه میکنم. اینقدر بچه های مردمو ناز و نوازش میکنم که دیگه حالم از خودم به هم میخوره...

همسرم که دیگه کلا بی خیال بچه شده. اصلا همراهیم نمیکنه. تا حرفش میاد وسط بلند میشه میره بیرون یا سرگرم کار دیگه میشه...

خلاصه روزگارم خوب نیست....

فکرمو روی چیزهای دیگه متمرکز کردم تا یادم بره..

الی جون دکتر ط جنین داره اگر دفعه اولت باشه میگه اهداکننده. اما اگر بدونه چند بار اقدام کردی و... از بانکشون میدن. البته چون موجودی بانکشون کم شده. دفعه اولیا رو میگه باید واسطه براتون اهداکننده پیداکنه. من چون بار سومم بود از بانکشون 4 عدد 6 میلیون دادن. (اسفندماه) هزینه انتقالم 1میلیون شد. داروهاشو یادم نیست. مقداریشو داشتم. آزمایشاتم 1400000 شد. من که از دکتر ط و پرسنل بیمارستان آبان خیییلی راضی بودم. قبلا دوبار بیمارستان خاتم انجام دادم که اصلا قابل مقایسه با آبان نیستن. بیمارستان مهرم ویزیت شدم. دکتر ک عااااااالی بود. اما انتقال ندادم. به نظرم خییلی شلوغ و بی در و پیکره...

بار اولم خییلی روی جنین شک داشتم و اصلا دوست نداشتم. اما اینقدر اذیت شدم و به هم ریختم که همش میگم من که اینقدر بچه های غریبه ها رو دوست دارم و مراقبشونم که همسرم حسودیش میشه... چرا تردید داشتم. جنینی که 9 ماه تو شکمت داره از وجودت تغذیه میکنه و اگر یک روز تکون نخوره. دلت هزار راه میره. تردید چرا!!!!

به نظر من اگر دکترتون بهتون پیشنهاد جنین دادن با کمال میل قبول کنید. 

الی جان وقتی متن پیامتو میخوندم اشکم حسابی سرازیر شد...پیامت انگار داشت منو توصیف میکرد!من هنوز هیچ سیکل درمانی برا آی وی اف و شروع نکردم اما واقعا از الان احساس افسردگی دارم دلواپسم. خواهش میکنم ناامید نشو نشو نشو.هررررکار کردی توکل کن و امیدوار به رحمتش باش.حتما مام نصیب و قسمت شادی خواهیم داشت.خوب باش تا وقتی پیامارو میخونم از دلهره ام کم شه و منم امیدوار شم.منم دقیقا 4 سال و چندماه از ازدواجم میگذره و نزدیک 3ساله درگیریم.بچه ها نکنه چون غمگینیم نتایج کارامون منفی میشه؟!شاید این غصه ها عامل پس زدن بدنتون باشه.من تخمکگذاریام عالی بود ولی تا 1سال بعد از اینکه نتیجه بیوپسی و گرفتیم هم پریودام بی نظم شد هم تخمک گذاریم قروقاطی شد...

سلام عزيزم خواهش ميكنم كاري نكردم فقط يه نكته اي رو بهت بگم اگه همسرت قبلا جاي خوبي بيوپسي شده دوبا ...

سلام آفا جونم

راستش خانم دكتر موحدي به ما گفت كه خيلي احتمالش كمه توي بيوپسي دوم اسپرمي باشه ولي همسرم گفت حتي اگر ١ درصد هم باشه ميخاد كه مجدد بيوپسي كنه ، اين نظر خود همسرم بود و واقعا بيمارستان اصراري روي اين موضوع نداشت

منم خيلي نگرانم كه بعد بيوپسي دوباره بايد فشار سنگين جوابش رو تحمل كنيم و دوباره همه اون خاطرات بد تكرار بشه

حالا به هر شكل دوشنبه همسرم بيوپسي ميشه و واقعا التماستون ميكنم كه خيلي دعامون كنيد خيلي

جز شما دردم رو كسي نميدونه 

از لطف همه تون ممنونم دوست و خواهرهای مهربونم حرف هاتون قوت قلبمه مرسی که هستید راستش حالم بهتره از لحاظ روحی دوباره حرکت میکنم اینقدر میرم تا خدا جوابمو بده ...شاید کم بیارم ولی از پا درنمیام

یلدا جون من طب سنتی پیش خانم دکتر تبرایی درمانگاه خارک رفتم از اون همه مشکلم عفونتم رو حل کرد نمیدونم به خاطر داروها بود یا نشستن تو سنبل الطیب به هر حال شکر خدا از سرم رفت دیوانه شدم الان هم به شدت مراقبم راستی من اون موقع جوشنده میخک پنیرک و بابونه هم میخوردم از خودم دکترم بهم نگفته بود 

نازنین جان مرسی عزیزم از حضورت راستش الان به همه روش ها فکر میکنم به احتمال زیاد پیش ط برم واسه نوبت راستی شما انتقال دادی مثبت شدی ؟!!

ثمین جان مسلما حال بدمون تاثیر میزاره من خودم تمام مشکلاتمو بعد از ازدواجم بعد پنج ماه دچار شدم اصلا وقتی یادم میاد دوران سیاهی برام بود وضع مالی افتضاح تحت فشار دانشگاه پروژه درس همسرم فهمیدن مشکل نازایی مون همه فشارهای مختلف منو به این روز انداخت بهتره روحیه مون بهتر باشه تا کلا این منفی باف باشیم سخته که حالمون خوب باشه ولی باید حالمون خوب بشه ان شالله خدا واسه هممون بخاد فرزندی‌ صالح پاکدامن و زیبا رو و عاقبت به خیر  

الهی آمین

عشق زیبا از الان مراقب روحیه خودت اول باش بعد همسرت زیاد به مساله مثبت شدن فکر نکنید که اگه نشد مثل من تو ذوقتون بخوره خوب فکر کنید ولی‌باور ندید انشالله خیر پیش بیاد و دلتون شاد شه

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نازنین جون ان شاءالله به زودی خدا دلتو شاد کنه حتما با آرامش برو تا اونجا که میتونی حالتو خوب که ما جز خودمون کسی رو نداریم باید خوب باشیم تا دنیا برامون کمتر سخت بگیره