2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
ارامش جون برات ارزوی موفقیت میکنم عزیزم سحر جان وقتی دادخواست تو خدمات قضایی ثبت بشه بر مبنای ادرسی که زوجین میدن به دادگاههای مختلف میره اونایی که محلاتی میرفتن بخاطر این بود که ادرسشون به اونجا میخورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس عزیز تولد فرشته های کوچولوت مبارک باشه امیدوارم برات افتخار و سربلندی هدیه بیارن در آینده نه چندان دور.💋❤️💋
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
دوستان عزیزم ممنونم از آرزوهای خوبتون که گذاشتید تو قلبم. ما برگشتیم اون روز هم وضعیت تخمک خوب بود تو معاینه و هم وضعیت رحم مساعد بود. برام انتقال دادن و البته اسپرم ها رو زیر میکروسکوپ بهمون نشون دادن. گفتم عمر اینها چقدر هست بهم گفتن حدود سی الی چهل میلیون اسپرم هست و بعد از شستشو و باز شدن یخ اکثرشون از سی و شش ساعت تا حدود چهار روز زنده میمونن دیگه توکلت علی الله. ببینیم خدا برامون چی رقم زده. دوباره بهم گفتن از روز سوم بعد از آی یو آی یا آناناس بخور روزی یک تکه اونم تازه یا اینکه یک قرص آسپرین صد. خودم هم جداگانه روزی دویست میلی گرم co q10 استفاده میکنم و قرص امگا سه و ویتامین پیش بارداری که فولیک اسید و ویتامین د داره. خیلی خیلی دعا گو هستم انشالا که تک تکتون خوش خبر باشید. آمین 🙏❤️
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
وای چه شرایطی واسه نامه من که اصلازدلم راضی به نامه نمیشه دوست دارم راز باشه بین خودمون من بعد عید وقت از ا ق ص ی دارم ببینم چی میشه اونم نامه میخواد یعنی؟ اگر نشه میرم دکتر چ! فاطیما جون رفتی دکتر چ؟
سلام عزیزانم. از لطف همه دوستان گلم ممنون که به یادمون بودین. ایشالا جشن مامان شدن تک تکتون. آخرین روزهای ساله. ایشالا عمر عم هاتون کوتاه باشه به اندازه همین روزهای پایانی. ایشالا تو سال جدید همه طعم شیرین مادری را با تمام وجود بچشید.سال نو را پیشاپیش به همه تون تبریک میگم
سلام دوستان، سال نو رو پیشاپیش پساپس بهتون تبریک میگم امیدوارم سال خوب و پر نی نیی برای هممون باشه دوستتون دارم و بهتون خوش بگذره این ایام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
2828
2791
2779
2792