2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
ارامش جان شما که تو خارج انجام میدی اونجا نژادشون چه جوریه؟وایا مسلمان هستن؟ چون من ب همسرم میگم ایران انجام ندیم میگه اونجا مسلمان نیستن چه بد شد ولی شوهرم این خبرو بشنوه تو دلش عروسی میشه
سحر جان شاید اس ولی جنین رو فکر نکنم چون یه صنعت پر پول برای خیلی ها به این راجتی ازش دل نمیکنن و خیلی مسکلات در بر داره مثل طلاق برای زوج های نابارور
هر چند به نظر من جنین با اینکه بچه از پرورشکاه بیاری
فرقی نداره
من که اگه روزی بخوام جنین بگیرم میرم همون بچه از پرورشگاه میگیرم، من که در صورتی فقط بچه ی خودم باشه میتونم این همه سختی برای حامله شدن و بعدش رو تحمل کنم
خخخ من از مردا هم بدترم دلم میخواد اکه بچه داشته باشم بچه ی خودم باشه، شاید به قول نفس وقتی دنیا اومد فرقی نکنه واقعا ولی الان نمیتونم با این حس کنار بیام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبی یلدا عزیزم؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نازلو عزیرم کار خوبی میکنی-منم در همین حالم
چه خوب گفتی منم اگه خواستم دوباره اقدام کنم میخوام با میر ادامه بدم
یلدا عزیزم خداروشکر بالاخره تصمیمی گرفتی که دلت راضیه...ان شاء اله خدا خودش بهممون آرامش بده...
سحر عزیزم ممنون که اطلاع دادی..ولی واقعا این درد اینقده واس امثال ماها سخت هست که دیگه ماها بخاطر حفظ زندگیمون حاضر شدیم بریم سراغ اس اهدا..ولی صد افسوس که کسایی که درد مارو نکشیدن نمیدونن تو دل ماها چخبر...درسته که همچی بچه نیس ولی زندگی بدون بچه ام واقعا سخت ....
دیگه همه چی سر جاشه و مشکلی نیس الا اس اهدایی که باید با تنها دلخوشی ماها سفت و سخت برخورد بشه...خدایا خودت بهمون کمک کن...و به داد دلمون برسه...
سلام به همه ط هم داره بازار گرمی میکنه شاید یه بار با شناسنامه دست دلمون رو لرزوند حالا میخواد جنین جا بندازه این حرفا میزنه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دخترهای نازنین و گلم سلام اول از همه نازنین جون انشالا که دونه های کنجدت به آرومی شروع به رشد میکنند تو دل مامانی و به سلامت دامنت سبز میشه عزیزم و میشی امید همه ما. آمین یلدا جون لزوما مسلمان نیستند اما من آدم بد دلی نیستم بچه مثل لوح سفید و پاکه با این دید بهش نگاه نمیکنم. امیدوارم احساس خوشبختی یک لحظه از کنارت نره. آمین عزیزانم و آفا نینی و نازلو و باقی گلهام من امیدخدا دارم میرم برای دور دوم. اما این سری کاملا حواسم رو به همه چیز جمع خواهم کرد امیدوارم بشه. آفا نینی جون من متاسفانه دکتر زنانم کار آی یو آی گفت انجام نمیده برای همین بازم باید برم همون مرکز البته این سری با خود مسول صحبت کردیم و بهمون اطمینان دادن رضایت ما رو تامین میکنند و عذرخواهی کردن. حالا تا برم و برگردم و براتون تعریف کنم. شدیدا به دعاتون نیاز دارم. خوشبخت و سلامت باشید همتون
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
بچه ها جون ان شالا عاقبت همه مون خیر باشه من در مورد نامه ای که از کلانتری باید به دادگاه ببریم خیلی ابهام دارم کسی از شما گرفته؟
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
همینطوره نازلو جون چون بالایی ها چنین دردی رو ندارن
امیدوارم خ،ودشون هم دچار بشن که با تمام وجود اینشرایط رو درک کنن ،همیشه هم تو این کشور دیواری کوتاهتر از دیوار زن ها بیدا نمیکنن خودمون کم استرس داریم حالا این ها هم میخوان این محدود راه هایی که داریم هم ببندن
الی جان منظورت از این که ط باشناسنامه دست و دلمون رو لرزوند چیه؟ ولی منم با یلدا موافقم ما هم مهر که رفتیم پیشش خودش پیشنهاد داد بریم اس بگیریم ومن خودم دلایلم رو برا گرفتن جنین گفتم تا اونو قبول کرد
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
سلام به همه دوس جونا نازنین جون امیدوارم با همین کنجدای نازنازی مامان بشی عزیزم آرامش جون خوبه که دیدت مثبته نوشته هات مملو از آرامشه به نظر من بعضی پزشکا بدتر استرس رو منتقل میکنن .. یاس گل چرا نمیای ؟ یلدا جون خوبه که یه مدت زمان بدی امیدوارم رشته زندگیتون محکم و استوار باشه همیشه
الهی مرا  آن ده که آن به 
2828
2791
2779
2792