2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیزم سلام نوروزتون پر از نینی های قلمبه و خوشگل مجددا خدمتتون عارض هستم که بازم پرپر خانوم وارد شد و نشد که بشه به هر حال بازم با امید میریم که بریم برای یک تلاش مجدد دوستون میدارم التماس دعا
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سلام بر همه دوستانم.... سال نو همگی مبارک...واس همه دوستانم دل خوش و عاقبت بخیری آرزومندم.... ان شاء اله خدا دل هممونو شاد کنه ... آرامش عزیزم ان شاء اله به زودی زود دلت شاد میشه ...واقعا خوشحالم که با روحیه عالی کارتو دنبال میکنی...مطمئن باش با روحیه خوبی که داری حتما جواب میگیری... التماس دعا از همه دوستان خوبم...
سلام دوستان.منم ماه قبل پیش دکتر ت مشهد رفتم ای یو ای انجام دادم ولی متاسفانه نشد.الانم تو سیکل جدیدم .منتها این سری بهم کلومیفن داده و تخمکا ببش از حد تحریک شده و یه کیست کوچیکم لابلاش دیده شده.ولی توکل بخدا برم ببینم چی میشه .تو رو خدا واسم دعا کنید .ان شااله امسال سال نیکی باشه واسه ی شما
سلام دوستان عید همگی مبارک سالی پر برکت برای همه شما فرشته جان شما رفتی پیش ت شماره تماس عوض شده میشه یه سوال ازش بپرسی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فرشته جان پیام خصوصی دادم بهت می بینی اومده یا نه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان عزیز سال نوی تک تک شما مبارک. چند روزی هست که در ایام نوروز پیغام های این کلوپ رو میخونم و یه جورایی من هم با برخی از شما عزیزان هم درد هستم. من 5 بار میکروی بی نتیجه داشتم و الان مجبور هستم از جنین اهدایی استفاده کنم. ساکن تهران هستم و دنبال به مبلغ مناسب برای جنین اهدایی هستم. توی صحبت هاتون دیدم که از واسط خانم دکتر طرازی راضی بودید اما من با ایشون تماس گرفتم و ایشون مبلغ بالایی رو برای جنین اهدایی به من گفتن. ایشون برای 4 جنین فریز شده، مبلغ 6 میلیون رو گفتن که خیلی بالاس. من تو مراکز دیگه که تماس گرفتم مبلغ 4 تومن یا حتی 3 تومن رو باخبر شدم. کسی هست که من رو راهنمایی کنه؟ لطفا برام تو خصوصی بفرستید...
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز