2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
آرامش خیلی خوبه روحیتو همینطور حفظ کن آرامش، من تمام علائمی که میگن علائم حاملگی هست رو قبل از پریودی دارم از بی حوصلگی و خواب آلودگی تا گرسنگی تا زیاد شدن ترشحات و... پس کلا علائم رو بیخیال شو خخخخخ راستی چشمات ٹلبالو گیلاس میچینه ها اون جمله رو من گفتم نه فاطیما
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آرامش جون ایم سری خیرت توش نبوده ایشالا سری بعدی. اابته از قدیم میگن جلو انداختن در زمان اقدام یعنی رحم داره آماده مبشه. البته خیلی از علایم به خاطر داروها هست ولی در کل علایم حاملگی با پریودی یکیه. به نظرم دفعه بعد تحت نظر یک دکتر تو ایران هم باشی بهتره چون این خادجی ها به دارو زیاد اعتقاد ندارن و خبر ندارن ما تو ایران از بس دارو مصرف میکنیم پوستمون کلفت شده.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ب همگی.خوبین. آرامش جان عزیزم متاسفم بتبت منفی شدنت.اماخوشحالم ک روحیه ی بالایی داری.انشالله سری بعد مثبت میشی عزیزم. من همچنان توحال وهوای خودم موندم وهیچ کاری نکردم.البته رویان رفتیم ک گفته هم واریکوسل باز عود کرده هم اینکه دوباره بیاد مبکروتسه. امامانرفتیم والان داریم داروی عطاری ایتفاده میکنیم.همچنان امیدداریم ک بشه اسپرمی پیدابشه. مهرساجون لطف میکنی اسم داروهایی ک ب همسرت رودادی اینجا بزاری.ممنون میشم. منم میخام شوعرمو بفرستم زالو درمانی.انشالله ک جواب بده وحداقل چنددونه اسپرم پیدابشه. مهرساجون منتظرتم عزیزم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
دوستای عزیز علایم پری و علایم بارداری دقیقا عین همدیگه هستن .... هیچچچچچ فرقی ندارن . به خاطر اینکه چه باردار باشین چه بخوایین پری بشین در هر دو حالت بدنتون یکسری تغییرات شدید هورمونی رو داره تجربه می کنه و بدنتون هم به خاطر همین تغییرات هورمونی هست که علایم خاصی می ده. من خودم علیرغم اینکه هزار نفر بهم اینو گفته بودن بازم گوش نمی دادم !! ولی خب الان می بینم که هم موقعی که باردار شدم هم دفعاتی که منفی می شدم علایمم فرقی نداشت. الانم که پری شدم ، دقیقا علایم قبل از حاملگی ام رو تجربه کردم و دارم تجربه می کنم !! اونقدر شبیه هستن که الان همه اش توی حال و هوای اون روزها هستم !! حتی ممکنه دقیقا روز پری چند روزی هم لکه بینی پیدا کنید که فکر کنید پری اومده و بعد قطع بشه و متوجه بشید که حامله هستین . پس علایم رو بی خیال آرامش جان به نظر من یا مرکز انجام IUI رو عوض کن یا اینکه این بار باهاشون اتمام حجت کن که باید باید باید بعد از IUI محتویات سرنگ رو بهتون زیرمیکروسکوپ نشون بدن .... اصلا همون موقع که انجام داد ، فوری بهشون یاد آوری کن که سرنگ رو دور ننداز می خوام ببینم. (ببخشید که دخالت می کنم ، ولی تجربه ی سالها دوندگی برای درمان بهم یاد داده که فقط خودمونیم که دلسوز خودمونیم و باید مواظب باشیم که دقیقا کلاه سرمون نره )
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
سلام به همه دوستای گلم
عشق زیبا جون درخواستتو قبول کردم عزیزم ممنون برای دعای قشنگت انشاالله این حس خوب به زودی برای شما و تمام بچه هایی که منتظرن و دارن تلاش میکنن به وجود بیاد
آرامش جونم عاشقتم با این روحیه بالات به زودی این همه انرژی مثبت مطمعنم بهت برمیگرده و مامان میشی
زکریا جون عزیزم داروها رو مینویسم ولی حتما با دکتر مشورت کن البته همش تقویتیه و عوارضی نداره ولی به هر حال باید حواسمون باشه به همه چیز دیگه😊
ویتامین e400. سلن پلاس . ول من .Q10.تیموکسیفن . البته یه دکتر آمپول هورمونی داد که شوهرم نزد و دکتر دیگه گفت که کار خوبی کردین چون ممکنه که نتیجه عکس بده. اون جایی که شوهرم زالو درمانی کرده یه داروی ترکیبی بهش داده که اسمش معجون امیدبخشه و باید دوساعت بعد از هر وعده غدایی بخوره روی برچسبش نوشته معجون شفا بخش سلامتکده بوعلی دارو
آدرس قم خیابان طالقانی خیابان قدس زاویه کوچه 6 پلاک 47 .شماره تلفن 02537221172
و اما از کارهای خودمون 😊😊😁
من دیروز مطب دکتر ک ویزیت شدم و بهمون نامه داد که بریم بیمارستان مهر نمونه اسپرم بدیم که چک کن امکانش هست از توش چندتا سالم فریز کنن یا نه و دکتر گفت چون آزمایش ژنتیکش خوبه و سالم ممکنه بتونن کاری انجام بدن
که البته ما نرفتیم بیمارستان مهر بعد از اون رفتیم پیش دکتر امیر جنتی و شوهرمو معاینه کرد و خیلی امیدواری داد که شاید بتونه تقویت کنه وبهمون نامه داد برای بیمارستان ابن سینا که امروز صبح رفتیم و نمونه اسپرم پروسس داد که گفت ابن سینا دقیقه و یه ازمایش هورمونی جدید نوشت که همه رو انجام دادیم قرار شد هفته اینده دوتا جواب و ببریم پیشش تا چک کنه و دارو بده دعا کنین که بتونم به نتیجه برسیم
و همچنین مرکز ابن سینا واسه ترسوهایی مثل من عکس رنگی رحم با بیهوشی انجام میدادن 😅😅😅😆 یه تجریه به نظرم قبل از اینکه برین مرکز ناباروری و اونا مثل موش آزمایشگاهی همه اژمایشا رو بگیرن و چند بار برین و بیاین تا دکتر مورد نظرتون و ببین از اون دکتری که میدونین کارش خوبه توی مطب نوبت بگیرین و همه آزمایشاتون کامل باشه تا اون معرفیتون کنه به مرکز ناباروریو یا بیمارستان و انجا راحتتر کارتون انجام میشه
دخترهای خوشگل و ناز و مامانی سلام قربونتون برم که پر پروازید همگی آدم شما رو داره غم نداره مرسی از تکتکتون و بوس به لپاتون زکریا جون مرسی حاضری دادی خوشحالم پیگیر هستی و امیدوارم که نتیجه بده بهتون الهی آمین سارا جون عاشقتم دیگه برام هوش و حواس نمونده مادر خودت انشالا میبخشی نفس جون چه چیز خوبی گفتی راجع به اعتقاد قدیمی ها و آمادگی رحم. آره حتما با یه دکتر اینجا هم هماهنگ خواهم بود. ممنونم گل مهربون نی نی نگار عزیز ممنونم از نوشته هات آره همسرم زنگ زد خیلی غر زد بهشون. حالا گفتن این سری هماهنگی رو بیشتر میکنن. مهرسا جون امید خدا همین فرمون رو بری جلو خیلی زود خوش خبری برای همه ما انشاالله راستی دوستان نمیدونم بهتون گفتم یا نه اما اونجا بهم گفتن از روز سوم آی یو آی یه آسپیرین صد بخور و یا آناناس بخر تازه و به هشت قسمت تقسیم کن با اون قسمت سفت وسطش هر روز یه تکه بخور. چون تو اون قسمت سفت وسطش بروملین داره که برای لانه گزینی میگفتن خوبه. خلاصه هزار تا بوس بهتون
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
خب دوستان عزرائیل مرا فرا خواند الان بهمون گفتن روز دهم پریودی برم پیش دکتر زنان برای اندازه زدن تخمک و ضخامت رحم. اون سری گفتن روز دوازده برو که دکترم گفت نهایت تا فردا تخمکت آزاد میشه . اما امروز گفتن روز دهم برو برای اندازه گیری! به نظرتون طبیعیه؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
@h ghshe nas1 10 سلام دوستان. ادرس کانال بالا مربوط به ایت ا.. حق شناس هست. ایشون یه چله زیارت عاشورا دارن که خیلی ها حاجت گرفتن. منم مثل شما منتظرم.این چله تازه پیدا کردم. خواستم شماهم انجامش بدین. تا حاجت روا بشین. داخل کانالش اونایی که حاجت گرفتن با مشکلشون نوشته شده. التماس دعا
سلام، سهیلا یادم میمونه اولین کسی که بهم تبریک گفت سال جدید رو
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام دوستان فاطیما جون خوش خبر باشی پس برگشته واسه من اول لنتزول نوشته بود بعد برام کلوموفین نوشته فکر کنم روز سه پری بوده الان سرکارم برم خونه نگاه کنم هر دوش برای من یکی بود فاطیما میپرسی تهران میاره واسه ای یو یا نه !!؟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹