2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
سلام الی جونم خوبی بله منم تازه فهمیدم با یکی از دوستان که آشنا شدم اون بهم خبر داد گفت چند روزه که برگشته الی جون اگه شرایطم یار بود برم کرمانشاه حتما میپرسم
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام دوستای خوبم خوشحالم که شما رو دارم منم پیشاپیش عید رو بهتون تبریک میگم و از خدا میخام که در ساله جدید هممون به آرزوهای قلبیمون برسیم . بچه ها در موردجنین اهدایی کسی اطلاعی داره؟ کدوم بیمارستان بهتره و اینکه چقدر هزینه داره ؟ بیمارستان گاندی چطوره ؟ اصلا کار درستی هیت یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عشق زیبا جان اکثر مراکز دارن فقط هزینه هاشونو من نمیدونم یه زمانی رویان میرفتم میدیدم و میشنیدم که زوجای بیچاره چقد معطل و در صف انتظار بودن ولی حالا راحت شده پروسه ولی هزینه ش بیشتر از اس اهداست دیگه انتخاب جنین به خودت و شوهرت بستگی داره چنتا از دوستای اینجا با همین جنین مادر شدن امیدوارم سال آینده منبع خیر باشه برامون
الهی مرا  آن ده که آن به 
یلدا جون به نظرم بدون اطلاع خونوادت کاری انجام نده بذار اونا پشتت باشن وقتی حالا مهرتو ببخشی بعدا خونوادت بفهمن طبیعتا ازت حمایت نمیکنن بیگدار به آب نزن میخوای جدا بشی حرفی نیست ولی خیلیام هستن با وجود اینکه زنشون مهر رو هم بخشیده ولی برا طلاق دادن اذیت میکنن
الهی مرا  آن ده که آن به 
ارامش جون عزیزم متاسفم برای منفی شدنت و اینکه دو تا مورد هست که لازم دونستم بهت بگم یکی اینکه فکر خودتو درگیر نشون ندادن اسپرم زیر میکروسکوپ نکن چون اونها بانکهای معروفی هستن و چون خوشبختانه خارج از کشور کنترل رو این موارد خیلی بیشتره امکان اینکه اسپرم مناسب رو ندن خیلی خیلی کمه و دیگه اینکه حتما ای یو ای رو پیش دکتر خودت انجام بده چون هرچند که روشها به یک صورته ولی دکتر خودت شرایط بدنیه شمارو بهتر از هر کسه دیگه ای میدونه
یلدا جون خواستم بگم بهت در صورت بذل مهریه در ازای طلاق حواست باشه که یا حتما از همسرت وکالتِ طلاق بگیر که در این صورت دیگه شوهرت نمیتونه زیر حرفش بزنه و شما در مقابل ببخش مهریه وکالت در طلاق گرفتی که البته برای اقدام در دادگاه با وکالتِ طلاق حتما باید وکیل داشته باشی و اگر هم دو نفری بصورت توافقی دعوای طلاق رو مطرح کردید حتما یادش باشه که هم در جلسه دادگاه و هم نزد داور ذکر کن که مهرتو فقط در ازای طلاق بخشیدی که اگر در این صورت تو هر مرحله ای زوج پشیمون شد شما مهریت سرِ جاش باشه امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری
یلدا جان اصلا پروسه ی طلاق بچه بازی نیست که اینقدر ساده بهش نگاه کنی و بی اطلاع بزرگترهات کاری کنی . بعد هم عزیزم شما اگه نیتت واسه طلاق قطعیه ، اصلا احتیاجی به اجازه و موافقت شوهرت نداری. ماها که شوهرامون آزو هستن اگه بریم دادگاه و مدرکی دال بر آزو بودن ارایه بدیم ، دادگاه اجازه طلاق میده ... کلا آزو بودن مساوی حق طلاق بی برو برگرد برای زنه. یعنی مرد هم باید طلاق بده هم مهریه بده. حالا شما دل خودت میخواد مهریه رو ببخشی یا به هر دلیل دیگه ای نمیخوای مهرت رو بگیری به خودت مربوطه ولی بدون که برای گرفتن حق طلاق مجبور نیستی مهرتو ببخشی هم حق طلاق داری الان هم حق گرفتن مهریه کامل.
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
آرامش عزیزم ان شاء اله این دفعه دلت شاد میشه و احسنت به این روحیه خوبتون... یلدا عزیزم خوب فکراتو بکن و بعد تصمیم بگیر...حداقل بذار ی چن وقتی از تصمیمت بگذره و بعد اقدام کن....امیدوارم هر چی خیر واست اتفاق بیوفته....
سلامی دو باره
حباب چقدر خوب که دوباره بهمون سر زدی
نازلو خوبی کم پیدایی خواهر!
بچه ها این روزا به این فکر میکنم که اصلا بچه میخوام چیکار؟ این دنیا جز زجرو سختی و ناراحتی چیزی نداره،
چرا بچه هایی رو دنیا رو دنیا بیاریم که بخوان دوباره اینهمه سختی رو تحمل کنن، حالا شاید به نوع دیگه
من خودم که فکر میکنم کلا رها شدم و یه حسه ترس از همه چیز و همه کاری بهم دست داده، وسواس کارامو دارم حتی اکه به ظاهر نشون ندم ولی دلیلش اینه که میدونم هیچ کنترلی به زندگیم ندارم
دیگه خلاصه اینکه قاط زدم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام مهربونا
جواب آزمایش شوهرم و گرفتیم lhبالا بود وآزمایش نمونه اسپرمش نشون میداد که اسپرم مناسب برای میکرو وجود داره دکترش بهشون دارو دادن برای تقویت شدن و گفتن اردیبهشت بیاین برای میکرو واقعا نمیدونم باور کنم یا نه توی آخرین نمونه اسپرم که مرکز سینا داد تعداد اسپرم و 4میلیون زده بود بچه ها کسی تجربه میکرو رو داره امکانش هست بشه کاری انجام داد نمیخوام الکی امیدوار بشم منشی دکتر میگفت اگه توی جواب آزمایش زده امکانش هست یعنی میتونن اسپرم بگیرن و لقاح بدن خود دکتر هم اینو گفته بود ولی دارو داد ویتامین ای و زینک و دوباره نوشت با چندتای دیگه که هنوزنگرفتیم ببینم چیه