2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
نفس جون به حق همین لحظه دعا با اشک چشمم کردم برات که هر چی آرزو داری بیاد جلو چشمات که من چقدر از اون روز به دلم بد راه دادم هزار بار به همسرم گفتم اینا سر ما کلاه گذاشتن و جیبمون و خالی کردن. چنان آرامشی به قلبم آوردی فقط خدا الهی هزار برابرش رو به قلبت بریزه مهربونم. هزار بار ممنونم
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
آرام جان به نظر منم به دکترت اعتماد کن به هر حال اونا برای اعتبار کار خودسون هم شده سعی خودشون رو میکنن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سارا جون دورت بگردم عزیزم چشم مهربون 💋💋💋💋💋
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سلام دوستانم
نی نی نگارجان خیلی خیلی خیلی مبارک باشه دخملی گلت
نی نی 92عشقم چقدرخوشحال شدم پستهاتوخوندم
خیلی دلم برات تنگ شده بود به هرحال ماروزهای زیادی اینجا سنگ صبور غصه های همدیگه بودیم
خدادخملی گلت روحفظ کنه
یاس گل جان بابت منفی شدن اقدامتون خیلی دلم گرفت آخه من خودم ازاین روزهای سخت خیلی خاطره دارم وشمارودرک میکنم ان شاءالله خدابه همین زودی به شما وهمه دوستان این تایپیک فرزندسالم وصالح بده
نی نی 92 جان ازبقیه بچه هاخبرداری؟
کدومها مامان شدن؟سحرخیلی فکرم رومشغول کرده نمیدونم بلاخره چکارکرد؟
راستی مامان کیان هم پستشوخوندم خوشحال شدم که خوبه
بوووووووووووووووووس برای همگی
ام من یجیب المضطر اذادعاه ویکشف السو ء
آرامش جان قربونت برم عزیزم ایشالا آرامشت صد چندان میشه با اومدن نی نی گلو. عزیزم نمیدونستم اینقدر نگرانی وگرنه زودتر این حرفو میگفتم. خیلی از بچه ها بودن که حتی بعد آی وی اف اچ سی جی داشتن واسه خوب شدن شرایط رحم. مثلا هانی که دخمل گلش دیگه الان باید 8 9 ماهه باشه اتفاقا به خاطر کاذب نبودن جواب مثبت آزمایش بعد از چند تا آمپول تاریخ آزمایشش را دکتر فکر کنم 20 روز بعد انتقال زده بود
ای جان، آرامش جنوبی هستی!!
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام دوستای خوبم یه راهی بگین من یه کم وزن کم کنم صبحها سه روزه ناشتا یه ق دارچین و یه ق عسل تو آب حل میکنم میخورم با آخر شب به نظرتون اگه ادامه بدم بد که نیس واسه چربی سوزیش میگم لااقل صبح ها رو ادامه بدم یاس گلکم چطوری ....امیدوارم حالت بهتر شده باشه الی شما چیکار کردی آرامش جون امیدوارم دفعه بعد
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام عشق زیبا جون عزیزم شوهرم بیوپسی بیضه که انجام دادن جوابش زده بود هیچ اسپرمی وجود نداره و دکترش کاملا نا امیدمون کرد و حتی دارو هم بهمون نداد اما ما نا امید نشدیم و رفتیم یه دکتر دیگه و ازش خواستیم داروهایی که برای تقویت کسایی که ضعیف هستن مینویسه مثل ویتامین ای و زینک پلاس و این چیزا رو برای ما هم بنویسه و درکنارش چندین بار حجامت کرد و پیش دکتر پویان بیمارستان لاله رفتیم گفت که میتونین میکرو کنین تا از کل قسمتای بافت بیضه نمونه بردارن و امکان وجود اسپرم 30 درصده و اونجا یه آزمایش ژنتیکی انجام داد که دکتر پویان گفت همه چیزاش نرماله خلاصه ما میکرو تسه رو با پویان انجام ندادیم و دوباره طب سنتی دارو عطاری و اینا رو ادامه دادیم که پارسال که آزمایش داد توی آز اسپرمش که همیشه تعداد صفر بود ایندفعه زده بود 1میلیون وبردیم پیش همون دکتر که بیوپسی کرد بهش دارو تقویتی داد حتی یزدم رفتیم اونم داروهای همین دکتر و داد الان تازگیا زالو درمانی رو شروع کرده که آزمایش چند هفته پیشش تعدادش همون 1میلیون هست اما دوسه تا آیتم دیگه توی آزمایش قبلی آنرمال بوده الان زده نرمال
حالا قراره بریم پیش دکتر امیر جنتی ببینیم ایشون چی میگن و اگه بشه میکرو کنیم و اگر دیگه به نتیجه نرسیدم از اس اهدایی استفاده کنیم
ببخشید اگه طولانی شد میخواستم کامل جوابتون داده باشم
سلام خدمت عشقای خودم خب با عرض سلام و تسلیت به حال خودم دیروز پرپر جانم اومد ماشالا همچین با عجله دو روز هم زودتر اومده خیلی هم وحشی طوری.... خلاصه که میریم آماده بشیم برای سری بعدی مسابقات آی یو آی و کلاسهای پرورش صبر حضرت ایوب خداییش من یه سری علایم داشتم الان فکر میکنم یعنی همش آدم توهم زده؟ دیگه باید زد به بیخیالی و البته که من پوستم کلفت شده دیگه راستی فاطیما جونم جنوبی نیستم عشقم. حالا منتظرم دخترای گل بیاید خبر خوش بدید . بوس به لپ همگی
2828
2791
2779
2792