2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
مهرسا جان تبریک میگم عزیزم. خدا را شکر . انشاالله که حتما به نتیجه میرسین. چرا که نه؟خیلی ها اینجوری به نتیجه رسیدن. فقط اینکه همسرتون آزمایش شکستگی کروموزوم وای انجام دادن؟این جور موارد احتمال شکستکی تو ناحیه cاز کروموزوم yهست و اگه اینجور باشه مشکل به فرزندان پسر انتقال پیدا میکنه. چک کنید اگه همچین حالتی باشه باید با پی جی دی جنین های دختر امتقال پیدا کنن . این مدت خودت هم تا میتونی همسر را تقویت کن و از طرفی بسته به طبع خودت رحمتو آماده کن. حتما یک سر پیش پزشکهایی که طب سنتی تخصصشونه برو. دوستان اینجا راهنمایی کرده بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهرسا جون ممکنه بگی تاموکسیفین رو چطور مصرف کردید و تا چه مدت؟ دکتر دهقان یزد به همسر منم داده بودن اما همسر من امپول زدو اینو نخورد دیگه الان یادم نیست دستورشو میخام حالا که خدارو شکر شما نتیجه گرفتید همسر منم ادامه بده همینطور مصرف بقیه ویتامین هارو بی زحمت بگو
دوستای گلم منم4 تا کنجد انتقال دادم. خیییییلی خیییییلی محتاج دعاهاتون هستم. هرچند ناامید نیستم اما...ان شاالله هرچی خیر و صلاحمه پیش بیاد

مامان نفس یک سالگی دخملت مبارک. ان شاالله 120 سال عمر بابرکت در صحت و سلامتی زیر سایه پدر و مادر داشته باشه
شبنم جان من اطلاعی ندارم ولی اکه پیش دکتر ایز انجام دادی گروه خونی پدر رو تطبیق نمیده ولی احتمال داره باز با گروه خونی خودتون مطابق باشه چون به هر حال نصفش از خودتونه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نازنین جان امیدوارم با دست پر بیای، سال جدید و با نی نی ها جشن بگیری، دلم برات روشنه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نازنین عزیزم ان شاء اله بهترین نتیجه رو میگیری..هر آنچه خودت در دل آرزو داری و خدا دلتو شاد میکنه... سارا عزیزم دکتر میر مسافرتن..سیکلا تا بعد از عید دوباره شروع میشن...دنبال خوشحال کردن خودمم..کارایی رو انجام میدم که قرار بود بعد از بچه دار شدن انجام بدم... یاسی عزیزم ی خبری از خودت بهمون بده...
سلام بچه ها راستش من برگشتم سر خونه زندگیم همسرم خیلی التماسم کرد که برگردم هزار بار اگه بگم دروغ نگفتم چون مشکلم باهاش بچه نبود برگشتم اون خیلی چیزا تو زندگیش باخته جدیدا اگه منو هم از دست میداد دیگه هیچی براش باقی نمیموند الانم خیلی عوض شده از روزی ک رهاش کردم حالش بد شده ورفته روانپزشک ی خروار دارو میخوره الان خیلی اروم شده عصبی نمیشه دیگه تو کار خونه کمکم میکنه از گذشته چیزی به روم نمیاره مخصوصا که همش میگه اس بگیر من بچه میخوام بخاطر بچه ولم نکن منم گفتم حالا حداقل ی سال بگذره بعد راجع بش فکرمیکنم انقدر کار وتفریح دارم که حالا به بچه فکرنمیکنم
سلام بچه ها خواستم یه اطلاعاتی که جدیدا کسب کردم بهتون بگم دیروز پیش دکتر ط بودم ایشون گفتن از طرف وزارت خونه خیلی با اهدا داره مبارزه می شه طوری که اس اهدایی الان حتی تو ابن سینا هم ممنوع هست و کیی نمی تونه به هیچ وجه هیچ جا انجامش بده گفتم بهتون بگم بچه هایی که دنبال اس اهدایی هستین بدونین که راهش فعلا فقط همون ای یو ای هست که اونم غیر قانونیه اگه تا حالا جلو اونم نگرفته باشن
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
دکتر ط هم دیگه جنین نمی دن و همون طور که قبلا هم بچه ها گفتن به واسطه نعرفی موم می کنن که حدود 11 تومن می شه و هزینه انتقال هم بهش اضافه می شه کلا دکتر گفتن الان همه داذن به این سمت میان و اصلا معلوم نیس که همینم جمع بشه در اینده گفتم بهتون تا کسایی که ب نامه اش رو دارین بشتابین اگه کسی از جاهای دیگه اطلاع داره بذاره تا همه استفاده کنیم
یه چیز دیگه در مورد نامه دادگاه شرایط یه کم عوض شده یعنی تو محلاتی دیگه این کار انجام نمی شه و در واقع برین اونجا فقط یه عریضه می نویسن که اونم زیاد لازم نیس درواقع شما باید در مرحله اول با شناسنامه ها و کارت ملیتون و سند ازدواجتون دوتایی برین یکی از دفاتر خدمات قضایی الکترونیک اونجا دادخواستتون تنظیم می شه بعد بهتون می گن صب. کنید تا پیامک بیاد براتون ولی ما همون روز رفتیم به شعبه کریمخان که مربوط به سرپرستی هست چون اینجور کارا فقط اونجا انجام نی شه اونجا کارامون انجام شد و بهمون نامه دادن تا تاییدیه پزشک قانونی و کلانتری رو بیاریم و بعد اون نامه رو بدن بچه ها شماها از کلانتری هم نامه بردین ؟اگه بردین چع جوریه ؟راستی حتما باید یه ادرس تو تهران بهشون بدین
2828
2791
2779
2792