2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اس اهدا گرقتم. معرفی شدم به واسطه. با هزینه آزمایشهای اهدا کننده 800 بهش پول دادم نزدیک 1هزینه داروهام شد فکر کنم 3800 هم بیمارسنان و 600 فریز جنین باقیمانده. البته قیمتها برای تابستون 94 هست الان دوستان دقیق تر میدونن
کلا اون زمان هم دکتر ط هزینه اهش از ک بیشتر بود. بدیش این بود که نامه میخواست و من نامه نمیخواستم بگیرم. دکتر و هم خیلی خوبه و آمارش باللس. اما اللن از واسطه دکتر ط خیلی تعریف میکنن. من اگه الان میخواستم انتخاب کنم چون هر دو نامه میخواستن دکتر ط را انتخاب میکردم به خاطر واسطه خوبش.
راجع به اس اهدا هم فکر کن. اگه از نظر اعتقادی باهاش مشکل نداری بهتره و هم هزینش کمنره هم 50 درصد از خودت میشه. اگرچه من که الان بچه دارم فهمیدم که جنین هم میگرفتم فرقی برام نداشت
زمان انتقال خودم یک خانمی 3 تومان داد و دوتا جنین اهدا براش انتقال دادن. الان نمیدونم واقعا اوصاع چطوره و دوباره جنین دارن یا نه. اما راحت ویزیت میشی و میتونی سوالاتد بپرسی
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز