الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
من اس اهدا گرقتم. معرفی شدم به واسطه. با هزینه آزمایشهای اهدا کننده 800 بهش پول دادم نزدیک 1هزینه داروهام شد فکر کنم 3800 هم بیمارسنان و 600 فریز جنین باقیمانده. البته قیمتها برای تابستون 94 هست الان دوستان دقیق تر میدونن
کلا اون زمان هم دکتر ط هزینه اهش از ک بیشتر بود. بدیش این بود که نامه میخواست و من نامه نمیخواستم بگیرم. دکتر و هم خیلی خوبه و آمارش باللس. اما اللن از واسطه دکتر ط خیلی تعریف میکنن. من اگه الان میخواستم انتخاب کنم چون هر دو نامه میخواستن دکتر ط را انتخاب میکردم به خاطر واسطه خوبش.
راجع به اس اهدا هم فکر کن. اگه از نظر اعتقادی باهاش مشکل نداری بهتره و هم هزینش کمنره هم 50 درصد از خودت میشه. اگرچه من که الان بچه دارم فهمیدم که جنین هم میگرفتم فرقی برام نداشت
زمان انتقال خودم یک خانمی 3 تومان داد و دوتا جنین اهدا براش انتقال دادن. الان نمیدونم واقعا اوصاع چطوره و دوباره جنین دارن یا نه. اما راحت ویزیت میشی و میتونی سوالاتد بپرسی