2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من اس اهدا گرقتم. معرفی شدم به واسطه. با هزینه آزمایشهای اهدا کننده 800 بهش پول دادم نزدیک 1هزینه داروهام شد فکر کنم 3800 هم بیمارسنان و 600 فریز جنین باقیمانده. البته قیمتها برای تابستون 94 هست الان دوستان دقیق تر میدونن
کلا اون زمان هم دکتر ط هزینه اهش از ک بیشتر بود. بدیش این بود که نامه میخواست و من نامه نمیخواستم بگیرم. دکتر و هم خیلی خوبه و آمارش باللس. اما اللن از واسطه دکتر ط خیلی تعریف میکنن. من اگه الان میخواستم انتخاب کنم چون هر دو نامه میخواستن دکتر ط را انتخاب میکردم به خاطر واسطه خوبش.
راجع به اس اهدا هم فکر کن. اگه از نظر اعتقادی باهاش مشکل نداری بهتره و هم هزینش کمنره هم 50 درصد از خودت میشه. اگرچه من که الان بچه دارم فهمیدم که جنین هم میگرفتم فرقی برام نداشت
زمان انتقال خودم یک خانمی 3 تومان داد و دوتا جنین اهدا براش انتقال دادن. الان نمیدونم واقعا اوصاع چطوره و دوباره جنین دارن یا نه. اما راحت ویزیت میشی و میتونی سوالاتد بپرسی
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز