من خودم درمانگاه بیمارستان امام خمینی رفتم (که الان نیست ) روال درمانگاهشون اینجوری بود که جلسه اول رزیدنتشون ویزیت و معاینه کرد و دارو نوشت و رژیم غذایی و گفت مصرف کن برای اصلاح کلی طبع بدنت و پاکسازی کبد .... تابعدا بریم سراغ داروهایی که مستقیما رحم و تخمدانت رو تقویت کنیم. جلسه بعدش فکر کنم یک ماه یا چهل روز بعد رفتم باز یه رزیدنت ویزیت کرد . اما اینبار من دیگه گفتم من حتما می خوام جلسه بعد استادتون هم ویزیتم کنن. من خیلی مدت زیادی تحت درمان ناباروری بودم و خیلی سختی کشیدم ، علم شما رو هم قبول دارم و احترام می ذارم اما حتماحتما می خوام جلسه بعد استادتون هم ویزیتم کنن. در نتیجه جلسه بعدی روزی رو بهم معرفی کردن که حتما خود استادشون هم باشه . استادشون همین خانوم بیوس بود. حالا جالبه که ایشون به یکی از رزیدنت هاش گفت که فلان دارو رو نباید می دادی .... البته حالا عیب نداره و بعد یکسری دارو نوشت و رعایت رژیم غذایی .( بچه ها اینو گفتم که بدونید ممکنه حالا یه موقع دارویی هم اشتباه شد فوری نگید ای وای دیگه زحمات به باد رفت .... چون این داروها اونجوری نیستن که صدمه بزنن ) بعدا که یکی از دوستان می خواست بره ویزیت بشه ، گفت اگه یه راست برم مطب خود خانوم بیوس بهتره برام. منم یادمه آدرس مطبش رو براش گرفتم که قم بود . اونموقع یادمه به من آدرس این سایتو دادن و گفتن که توش یه تست مزاج شناسی هم داره
http://www.tabaye.ir/ حالا می تونید به این سایت هم در کنار سایتی که دوستمون معرفی کردن سر بزنید . توی این سایت هم آدرس اساتیدشون رو داره.