2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا دوست من رفتن یکی که کلی خرج کرد کاردانی گرفت یکی هم لیسانس گرفت اما اونم بیکار رفت دوره دید چند وقت یه بار یه طرح سه بعدی میده یه پول ناچیز میگیره

درست خفن پولساز و... اما هرکس به اون جای پول ساز نمیرسه ارشد و بگیری شاید یه چی بشی

ضد زن بودن نیست اما موفقیت برای زن سخت تر تا مرد واقعیت دیدم که میگم

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

دو تا دوست من رفتن یکی که کلی خرج کرد کاردانی گرفت یکی هم لیسانس گرفت اما اونم بیکار رفت دوره دید چن ...

برای هرکاری باید دنبالش دویید پزشکش هم مدرک بگیره بشینه تو خونه کاری نیس براش الان وضع کار خیلی سخت تر شده باید بیشتر پی همچیو گرفت وگرنه رشته های هنرستانی پولساز ترن تا رشته های نظری ینی اونا زودتر موفق میشن

کلا دارم تلاش میکنم یچیزایی بفهمم ازش اینکه چقدر سخته هزینه هاش چجوریه و اینده شغلی

تو رشتع های هنرستان سعی کن دنبال علاقه باشی کلا هر رشته ای سختیای خودشو داره حتی نظری اما اینو بدون خرج داره ینی خرجش بالاس این رشته ها بستگی داره چی میخای بری

سوالت چیه؟

آینده کاریش بسته به تلاش خودته

و اینکه اصلا گوش نده اینده کاری نداره تلاش کنی میشه همه چی مربوط به عرضه ادماست

هزینه های رشته های هنرستان زیاده ولی معماری میتونی یسری کارارو گروهی انجام بدید هزینتون نصف بشه

پیشتر باید پلان و ... اینا بکشید

سختیش متوسطه و خوب کلا گل سر سبد رشته های فنیه

لوسم🎀خانومای خوشگل هیچوقت باهم براپلم ندارن💅🏻Amaçlı

عزیزم خودممم هنرستانی بودممم و اگه بهش علاقه داشته باشی بشدت پولساز و خفنه رشته های کامپیوتر و طراحی داخلی و معماری و حسابداری خیلی خفنه خودممم و دوستام که علاقه داشتیم واقعا موفقیم ولی خوب یه کسایی هم هستن که علاقه و تلاش ندارن و موفق نمیشن و به رشتشون گیر میدن کسی که علاقه نداشته باشه تو هر رشته ای ناموفقه

غرق در دنیایی که فقط من و شخصیتهای مورد علاقهام توش زندگی میکنیم. ✨”

سوالت چیه؟آینده کاریش بسته به تلاش خودتهو اینکه اصلا گوش نده اینده کاری نداره تلاش کنی میشه همه چی م ...

دقیقااا عزیزم درست ترین حرف رو زدی

غرق در دنیایی که فقط من و شخصیتهای مورد علاقهام توش زندگی میکنیم. ✨”