2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
دوستان گلم سلام امیدوارم حال تکتکتون خوب باشه. به امید خدا ما هم از این ماه میریم برای آی یو آی. فقط امروز دندونپزشکی بودم. بهم گفت بهت توصیه میکنم یکی از دندون عقلهات رو بکشی. دکتر زنان هم بهم گفته به هیچ عنوان نباید هیچ عمل جراحی تو نزدیکی سیکل آی یو آی انجام داده باشی شما ها چیزی شنیدید؟ حالا باید بازم بندازم عقب برنامه رو
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
یلدا جان سلام با حرف های نینی نگار موافقم البته منو ببخش وارد بحثتون میشم. اما اگر هزینش برات مشکل نیست یه وقت پیش روانشناس مشکلات ناباروری بگیر خانوم دکتر نسرین میرزائی. بهت قول میدم هم به خودت هم به همسرت خیلی کمک میکنه که درست ترین تصمیم رو بکگیرید.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام بر دوستان گلم...
خداروشکر که نگار عزیز دوست خوبم دلشون شاد شد و خدا بهشون کمک کرد...خداروشکر که عاقبت بعد از اونهمه تلاش و اطلاعات خوبی که داشتن بالاخره خدا دامنشونو سبز کرده ...ولی همیشه حس خوبی داشتم...که خداروشکر خدا بهشون کمک کرد و رحمتشو نصیبشون کرده....
و اما پگاه عزیزم یقین داشته باش دوست خوبم که خدا همراهت و حتما جواب سختی هاتو میده و دلتو شاد میکنه...خود من وقتی تایپیک قبلی رو میخوندم تک تک بچه ها تو ذهنم موندن و دوس داشتم که همه دوستان دلشون شاد بشه و این مسیر واس همه دوستانم به خیر و خوشی ختم بشه.....خداروشکر خیلیا جواب گرفتن و خبر خوشحالیشونو خوشحالمون کرد و امید دارم به خدای بزرگ و مهربون ک دل همه دوستان دیگه ای که تو این مسیر قدم برداشتن و منتظرن به زودی زود شاد بشه....آمین...
سلام به همگی راستش پگاه جون نرفتن من به دکتر به خاطر شناخته شدنمه متاسفانه تو این یه سالی که من سرکار رفتم بد جور تو چشم بودم من حتی میخواستم دفترچه رو بدم شوهرم از یه شهر دیگه دارو بگیرم فعلا که این پری بازی در میاره به گمونم این سری کنسل شه چون نه روز من میخوره احتمالا نه دکتر مطبه اون روز ولی اگه جور بشه میرم پیش دکتر کلیه ام اگه پا بزارم تو مطب دکتر زنان دوستم که ماما هست حتما بو میبره و دوست ندارم بدونه ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جان خوبی شوهرت برگشت ایشالله ؟!!حرف دوستمون رو گوش کن که گرم و سرد چشیده ست راهمون اینقدر سخت هست که اگه ما هم سختش بگیریم بدتر میشه ولی جز توکل کاری از دستمون بر نمیاد
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام نی نی نگار عزیز،شما از دوستان اولیه ما بودین و هستین. خوشحالم که شما جواب گرفتی،امیدوارم بقیه دوستان هم جواب زحمات و صبوریشون رو بگیرند. ممنون از دوستانی که ابراز همدردی کردند یه توضیحاتی در ادامه میخوام بدم که شاید به دردتون بخوره، اول اینکه در مورد معرفی که توی بیمارستان آبان هستند و اهدا کننده رو معرفی میکنند،باید بگم که ایشون واقعا خانم دانا و پیگیر و درستکاری هستند،و خودشون مرتب با من تماس میگرفتند و کارامو پیگیری میکردند،درسته نتیجم منفی شد،اما با این حال از زحماتشون ممنونم ، الان مقدار محدودی دارو روی هر دفترچه تایید میشه که ایشون با سه تا دفترچه داروهای منو خریدند،و هم اینکه کار و حساب کتابشون خیلی شفاف و بدون ابهام بود و از صفحه حسابداری بیمارستان عکس گرفتند و لیست هزینه هاهمو برام فرستادند و حدود یه تومن که اضافه اومده بود رو برام برگردونند به حسابم. و دیگه اینکه منشی دکتر بهم گفت،اغلب اهدا کنندگانی اکه واسطه ها میارند اوضاع داغونی دارند،یا معتادند یا بی خانمانند و خیابونی،،مثلا رو دستشون پر از جای تیغ و خودکشی و ...بوده( فکر کن نطفه ای که از اینها بگیرند،چی بشه) .دکتر ط هم گفت واسطه ها تغلب میکردند و جواب آزمایشهارو عوض میکردند،یا اهدا کننده ها آمپولهایی که باید بزنند رو میبردند میفروختند و ... اما اگه با واسطه بیمارستان کار کنید،خیالتون از بابت سلامتی اهدا کننده راحت باشه، دوم یه توصیه دارم براتون در مورد تزریق،من دفعه قبل که انتقال داشتم و برای تزریقات درمانگاه میرفتم، از هفته اول انتقال به بعد از شدت درد جای تزریق پروژسترون دیگه نمیتونستم بشینم و تمام باسنم کبود شده بود و تا یکماه بعد هم هنوز جاش درد میکرد و سیاه بود. اما اینبار به شوهرم آموزش دادم اون برام بزنه،اول گفت دلم نمیاد و میترسم و ..بعد با اصرار من راضی شد و تمام ۳۰ پروژسترون و ۳۰ عدد هپارین رو خودش برام زد، و نه تنها درد پروژسترون رو حس نمیکردم،بلکه به جز مقدار خیلی مختصر اصلا کبود نشد و جاش نموند توی کلینیک پروژسترون رو در عرض سه چهار ثانیه تزریق میکنند،اما شوهرم با حوصله تزریق میکرد و حدود ۱۵_۲۰ ثانیه طول میکشید،اونقدر عالی میزد که باورم نمیشد تا حالا تزریق نکرده و از طرفی هر روز مجبور نبودم برم درمانگاه هپارین هم که با سرنگ انسولین دور ناف میزد و اونم آهسته تزریق میکرد،جای هیچکدوم نموند امیدوارم شما بعد از این همه آمپول زدن مامان بشین و زحماتتون بی نتیجه نمونه
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
نگار جان شما هم به درمانگاه خیابون انقلاب رفتید؟؟ از قبل باید وقت گرفت؟؟؟ علافی زیاد نداره؟؟ یعنی میشه تلفنی وقت گرفت و سر وقت رفت درمانگاه؟؟؟ داروهایی که میدند شیمیایه یا گیاهی؟؟؟ هزینه داروهاشون تقریبا چقدره؟؟؟ یه دکتر بود که همه تو سایت تعریفشو میکردند،اگه یادم باسه،دکتر کاویانی طب سنتی ،سید خندان این همه راه رفتم تهران و وقت گرفتم و ...فقط بهم گفت باید هفته ای یکبار بالا بیاری،همین!!!( فکر کنم به همه فقط همینو میگفت) نه توصیه ای،نه دارویی و ...
یلدا جان منم کم و بیش در جریان کش مکشهایی که با همسرت در مورد اس و جنین داشتی هستم اگه شرایط تو و سن و سال تورو داشتم،به هیچ عنوان تا دو سه سال آینده هیچ اقدامی نمیکردم،تا زندگی مشترکتون از تلاطم نیوفتاده و تکلیف خودتون با هم و رابطتتون معلوم نشده و به ثبات نرسیدید،اصلا فکر بچه رو نکن
آرامش جوون فکر نکنم مشکلی باشه ای یو ا مثل اقدام طبیعی هستش نگران نباش اگه دکتر میگه بکشش که تو بارداری درد سر نشه
سلام دوستان عزیز ممنون از اظهار محبت و لطف همه ی شما عزیزان مطمئنم که همه ی شما دوستان هم به زودی به آرزوتون می رسید آرامش جان هیچ ربطی به هم ندارن و برو با خیال راحت دندون عقلت رو بکش و بعد برو برای آی یو آی یلدا جون من از نوشته های اخیر دوستان متوجه شدم که مشکلات شما با همسرت گویا خیلی جدی تر از این حرفهاست . من فرضم بر این بود که روابط خودتون محکم و بی ایراد هست . اگر این طور نیست که حتما باید اول رابطه دونفره تون اصلاح بشه و شوهرت و خانواده اش کاملا افراد مسئولیت پذیری بشن و بعد اقدام کنی به بارداری .
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
پگاه جون اون دکتری که شما گفتی رو من توی تاپیک آی وی افی ها دیده بودم که بچه ها زیاد می رفتن پیشش و اوایل هم یادمه که کلی دستور غذایی می داد به خانوم ها . ولی در کل به تدریج کیفیت کارش افت کرد و ضمنا ایشون هم متخصص طب سنتی نیست به هر حال. طبیعتا وقتی آدم می ره پیش کسی که استاد دانشگاه تهران و متخصص طب سنتی هست ، خیلی فکرش راحته که توصیه های پزشکش واقعا علمیه . چون متاسفانه توی جامعه ما مردم اگر توی طب مدرن احساس می کنن کمی سر رشته دارن !! ، توی طب سنتی دیگه واقعاااااا باور دارن که دکتر هستن !! اما واقعیتش اینه که این طور نیست و این هم یک علم هست که فعلا بازیچه ی کسب درآمد خیلی افراد شده. مثلا دیدی همه می گن گرمی بخور واسه رحمت ؟؟؟ اگه طبعت گرم باشه ، اصلا گرمی خوردن برات بده من اونموقع کلی سرچ کردم و شماره دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران رو پیدا کردم و جدیدا دیدم که دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی هم وجود داره . از اون طریق زنگ زدم و درمانگاه هایی که زنان و نازایی دارن رو پیدا کردم . اونموقع درمانگاه زنانشون توی بیمارستان امام خمینی بود . ولی بعدا که به دوستانم پیشنهاد دادم، گفتن که اونجا دیگه نیست.و الان توی همین درمانگاه خارک هستش. نوبت دهی هاشون معمولا دیر به دیره ، اگه شانس بیاری ممکنه زود هم وقت بدن ولی معمولا خیلیی سرشون شلوغه و دیر به دیر وقت می دن . مثلا یادمه من خودم اونموقع برای یک ماه بعد از تماسم بهم نوبت دادن داروهاشون هم گیاهیه . همونجا داروخانه هم داره. برای اینکه داروهاشون رو هرجایی پیدا نمی کنی . داروهاش بعضا بدمزه هستن و گاهی هم خوشمزه !!! همزمان بهتون رژیم غذایی هم می دن که اون هم بسیار بسیار مهمه که رعایت کنی
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش