2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گلم،خوبین ؟؟ چه خوب که همه دوستای خوب قدیمی اومدن باعث دلگرمیمون شدین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نی نی نگار جونم من نمیدونستم تو هم یه فرشته ناز داری همیشه گوشه ذهنم به یادت بودمو دعات میکردم انشااله خدا واست نگهش داره انشااله ،مرسی که اومدی و اطلاعاتت رو در اختیارمون قرار میدی انشااله خیرش تو زندگیت بیاد ما رو هم دعا کن تا انشااله این روزای قشنگ قسمتمون بشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
پگاه جون عزیزم وقتی داشتم نوشته هات رو میخوندم دلم تندو تند میزد همش میگفتم خدایا شکرت که پگاه هم انتظارش تموم شد وقتی نوشتی بتا صفر اصلا یخ کردم اما پگاه جون میدونم چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی اما باور کن به روزای قشنگ به مادر شدن ده قدم نزدیکتر شدی اولا چه کار خوبی کردی جنین گرفتی باور کن فرقی نداره مخصوصا واسه ماها که در بهترین شرایط نصفش واسه خودمون نیست تازه وقتی اهدا کننده رو دیدیو به دلت نشسته خانوم خوبی هست ..... دیگه چی میخوایم بهتر از این منم خیلی تعریف خانومی رو شنیدم که جدیدا با دکتر ط کار میکنه همه میگن حرف نداره از طرف دیگه درسته این بار منفی شدی ولی به جاش چند تا جنین خوب و با کیفیت داری انشااله بشن میوه خای دلت و چراغ خونتو روشن کنن امییییین
نی نی ٩٢ جون پرسیدم واست فردا شب واست میفرستم نمیدونم چرا نمیشه پیام خصوصی بدم
فاطیما جون هشت روزه رفتم تو سیکلو چهارشنبه پانکچر میشم،فقط یکمی بابت واسطه نگرانم و میترسم دستمو تو پوست گردو بزاره البته اون بارم میترسیدم اما اومد اما اخه اولین باره با این واسطه کار میکنم میترسم
همش میگم کاشکی یکی دیگه هم میشناختم نگه میداشتم واسه لحظه مبادا😜
دوستان دعام کنین واقعا محتاج دعاتونم دعا کنین روزای قشنگ مادرانگی من و البته همه منتظرا برسه دعا کنین یه عالمه جوجه طلایی واسمون تشکیل بشه 😍😍
راستی نانا جون نیومد بگه یه قل داشت یا دو قل ؟؟ نانا جون منتظریما
فاطیما جون عزیزم ..... اگه پست های صفحه قبل من و نی نی 92 رو یه بار دیگه با دقت بخونی ، می بینی که اونجا کامل توضیح دادم راجع به دکتر قم ایشون تحصیلاتشون مامایی هست و متخصص طب سنتی هستن .استاد دانشگاه طب سنتی دانشگاه تهران هستن که توی تهران تدریس می کنن و توی درمانگاه های دانشگاه مریض می بینن ولی توی قم مطب شخصی شون هست . که من آدرسشون رو هم گذاشتم. الهی مددی جون ، یاس گل جون ممنون از لطف شما عزیزان مطمئنم که همه ی دوستای عزیزم به زودی به مراد دلشون می رسن. فقط همت و پشتکار داشته باشید و امیدوار باشید
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
سلاممممممممممممممم نگار جون خوبیم شکر میگذرونیم روزگار دلم خیلی برات تنگ شده بود. دخمل گلت چطوره .بوسسس واسش الهی مددی عزیز چطوری. دخملی های نازمون چطورن . بوس واسشون ممنون یاس گلی . اره نمیدونم چرا پیام نمیاد یاس گل جونم ان شالله مامان دو قلوها میشی فاطیما زود بجنب برو تو سیکل دیگه منم از کسی خبر ندارم. موز یاسی و خیلیییییییییییییی دوستهای دیگه . ان شالله دیگه مامان شدن و سرشون گرم نی نی هاشونه .