الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی نی نگار جونم من نمیدونستم تو هم یه فرشته ناز داری همیشه گوشه ذهنم به یادت بودمو دعات میکردم انشااله خدا واست نگهش داره انشااله ،مرسی که اومدی و اطلاعاتت رو در اختیارمون قرار میدی انشااله خیرش تو زندگیت بیاد ما رو هم دعا کن تا انشااله این روزای قشنگ قسمتمون بشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
پگاه جون عزیزم وقتی داشتم نوشته هات رو میخوندم دلم تندو تند میزد همش میگفتم خدایا شکرت که پگاه هم انتظارش تموم شد وقتی نوشتی بتا صفر اصلا یخ کردم اما پگاه جون میدونم چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی اما باور کن به روزای قشنگ به مادر شدن ده قدم نزدیکتر شدی اولا چه کار خوبی کردی جنین گرفتی باور کن فرقی نداره مخصوصا واسه ماها که در بهترین شرایط نصفش واسه خودمون نیست تازه وقتی اهدا کننده رو دیدیو به دلت نشسته خانوم خوبی هست ..... دیگه چی میخوایم بهتر از این منم خیلی تعریف خانومی رو شنیدم که جدیدا با دکتر ط کار میکنه همه میگن حرف نداره از طرف دیگه درسته این بار منفی شدی ولی به جاش چند تا جنین خوب و با کیفیت داری انشااله بشن میوه خای دلت و چراغ خونتو روشن کنن امییییین
تو خود بهتر میدانی
فاطیما جون هشت روزه رفتم تو سیکلو چهارشنبه پانکچر میشم،فقط یکمی بابت واسطه نگرانم و میترسم دستمو تو پوست گردو بزاره البته اون بارم میترسیدم اما اومد اما اخه اولین باره با این واسطه کار میکنم میترسم همش میگم کاشکی یکی دیگه هم میشناختم نگه میداشتم واسه لحظه مبادا😜
تو خود بهتر میدانی
فاطیما جون عزیزم ..... اگه پست های صفحه قبل من و نی نی 92 رو یه بار دیگه با دقت بخونی ، می بینی که اونجا کامل توضیح دادم راجع به دکتر قم ایشون تحصیلاتشون مامایی هست و متخصص طب سنتی هستن .استاد دانشگاه طب سنتی دانشگاه تهران هستن که توی تهران تدریس می کنن و توی درمانگاه های دانشگاه مریض می بینن ولی توی قم مطب شخصی شون هست . که من آدرسشون رو هم گذاشتم. الهی مددی جون ، یاس گل جون ممنون از لطف شما عزیزان مطمئنم که همه ی دوستای عزیزم به زودی به مراد دلشون می رسن. فقط همت و پشتکار داشته باشید و امیدوار باشید
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش