الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سارا جون مطمئنم روزای سختی رو میگذرونی اما بیشتر مطمئنم که روزای خوب تو راهن انشااله میرسن متاسفم اما فقط صبور باش اما حکمت این روزا رو نمیدونیم اما خدا صلاح کار ما رو خوب میدونه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بادام جون هزینه فریز تو هر مرکزی و با توجه به تعداد جنین ها فرق داره فقط اینو بگم ابن سینا دیگه شورشو دراورده مگه ما قاتلیم که اینطوری باهامون برخورد میکنه یا شایدم فکر کرده دزدیم که همش میخوان تیغمون بزنه والا به خدا دوست من ماه پیش تو ابن سینا میکرو کرده کل هزینه هاش شده سه میلیون ،هشتاد هزار تومن واسه فریز گرفتن ازش واسه شش ماه انتقالم ١٠٠ تومن گفتن میشه والا نمیدونم چه خبره؟؟ حالا که جنین داری تصمیم با خودته ولی دوستای گلم عزیزای دلم طرف این مراکز نرین به خدا این حق خوریه دزدیه تو روز روشنه......
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خدانکنه یاس گل😞 دلم برای خونه وزندگیم تنگ شده😭 برای پختن غذای مورد علاقه اش،برای خانمم خانمم گفتنش😭 نمیدونم ته این زندگی چی میشه 😣 منی که اگه یک هفته مسافرت میرفت بهم سخت میگذشت الان باورم نمیشه که ٤٦روزه ندیدمش،امکان نداره ی لحظه از ذهنم بره بیرون😔
یلدا جون خیلی ناراحت شدم. انشاالله همه چی ختم به خیر بشه. یاس گل جون بیمارستان مهر تا 6 ماه پیش که من واریز کردم 300 تومان میگرفت. چطور بهت گفتن 800 واسه 6 ماه؟