2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست
موقعی که من مجرد بودم عاشق بچه ها بودم که همه منو به بچه دوست بودن میشناختن حالا قسمتم این شد که با جنین اهدایی اقدام که شاید بشه شاید هم نه.مادرم هشت تا بچه داره اما الان تنها داره زندگی میکنه بعضی موقع فکر میکنم اصلا بچه میخوام چکار که اینهمه تلاش براش میکنم فردا بزرگ شدن اونا ول میکنن میرم پی زندگیشون , عزیزم به خودت فکر کن به زندگی الان فکر کن نزار تو غم غصه سپری بشه ,
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارا جون الهی خدا بهت ارامش بد ه قربونت برم میدونم سختی زیاد کشیدی اما من از تو بیشتر کشیدم و سالهای طولانی غر میزنم اما هنوز به خدا شک نکردم یه سقط تو هفته ششم داشتم که با اس همسرم بود یادمه انقدر گریه کردم که بیهوش شدم ضجه میزدم هنوز هم فکرش اشکمو در میاره اما فکر میکنم زود مایوس شدی عزیزم توکل ب خدا هرچند شکایتت به خدا کاملا طبیعیه و من درکت میکنم اما آرامشتو حفظ کن و دو هفته دیگه برو واسه سونو دکتر بهت چی گفت دقیقا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساراجون خودمم میدونم بچه نمیخواد برام کاری کنه
و حتی مثل خیلی ها به این فکر نمیکنم که بچه بزرگ کنم که عصای پیریم بشه ولی خوب سنم داره میره بالا از اونور تموم زندگیمو مختل کرده
من تو شهرهای بزرگ مثل اصفهان یا تهران زندگی نمیکنم
هر بار با کلی سختی همسرم مرخصی جور میکنه مگه چقدر میشه مرخصی گرفت
این سال و یه مسافرت نرفتیم دوست دارم برم لیزر کنم نمیشه و میگن بعد از بارداری برمیگرده،میخوام دندونامو درست کنم ولی حداقل یه سال باید براش وقت گذاشت حتی نمیتونم به فکر کار باشم چون همینجوری هم به سختی جور میشه بریم یه شهر دیگه
مگه کیفیت زندگی به چیه به همین چیزهاست دیگه که هر چیزی به موقعش باشه این که برای هر چیزی اینقدر زجر نکشی
وقتی به این فکر میکنم که دوباره برم آی یو ای انجام بدم
و اون دردها رو دوباره تحمل کنم اشکم در میاد
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سارای عزیزم خواهر خوبم اول اینکه عزیزم قلب جنین در هفته هفتم به بعد تشکیل میشه و سونو رو در نظر بگیر و توکل کن و منتظر باش که ان شاء اله تا دو هفته دیگه دلت شاد میشه..عزیزم هر چیزی که سبب شه آدم روح و روانش اذیت شه واقعا سخت و بد..مثل مشکلی که امثال ماها داریم..حق بهت میدم..تو زندگیت سختی کشیدی..دلت شکسته ..ولی عزیزم چاره چیه...تموم حرفات منطقی..باورت میشه من بخاطر بچه از کارم استعفا دادم..الانم موندم هر تصمیمی که بخام بگیرم بخاطر این مشکل و راه درمان پرپیچ خمش و اینده نامعلومش،نمیتونم..که این بیشتر از همه عذابم میده...نمیدونم چکار کنم ..مگه آدم از زندگیش چی میخاد...چیزی که حق همه اس مثل بچه دار شدن که بزرگترین لذت زندگی...درسته که بچه واس آدم کاری نمیکنه ..همونطور که ماها واس پدر و مادرمان هیچ نکردیم..ولی لذت داشتن بچه چیزی که خدا تو ذات همه ماها قرار داده...
لدتش به این بود که ما از عشق زندگیمون بچه دار شیم ولی خدا نخواست...الانم اگه دنبال درمانهای این شکلی میریم و میخایم که بچه دار شیم،فقط بخاطر اینه که ی مرهمی باش واس دل شکستمون..
گاهی اوقات اینقده واس داشتن ی چیز که حق مسلممون، اذیت میشم که دیگه لذت داشتنشو نداریم..فقط میخایم ی کوچولو تخلیه شیم..
سارای عزیزم فقط بخاطر آرامش خودت و همسرت سعی کن بهش فکر نکنی..اگه خدا خواست و داد که شکرش..اگرم حکمتش ایجاب کرد و نداد بازم شکرش...
عزیزم من خودم به جایی رسیدم که دیگه نه التماس میکنم و ن نا امیدم..واقعا واس هر مرحله زندگیم اینقده سختیشو کشیدیم که واقعا دیگه خستم و اصلا دیگه دلم نمیخاد واس هیچ چیزی ناراحت بشم و اینقده روح و روانمو اذیت کنم...
واست بهترینو آرزو میکنم...و ان شاء اله خدا به دل شکستت که فقط خدا میدونه و بس خودش نظری کنه و بهترینو بهت بده...
سارا جون متاسفم خیلی زیاد برای ناراحتیتون! امیدوارم با صبوری دوباره خیلی زود دلون شاد بشه! اما نازلو جون درست میگن تا هفته هفتم هنوز راه دارید به امیدخدا که خوش خبر میایید. دوستان تو رو خدا زود زود عکساتون رو عوض نکنید و تو رو خدا اگر عکس ندارید یه عکسی بگذارید آدم همه رو با هم قاطی میکنه والا!
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سلام سارا جون متاسفم عزیزم چه میشه کرد منم این روزای تلخ رو تجربه کردم ولی دنیا به اخر نرسیده بازم میشه دوباره باردار بشی غصه نخور زندگی هر کدوم از ماها ی سازی میزنه به خدا ایمان داشته باش ما از حمکتش خبر نداریم مثل من که اکه بارداریم پوچ نمیشد الان بچم تو بدبختی بدنیا میومد بدون باباش خداروشکر که نشد وگرنه بچه میخواستم چیکار تو این زندگی خراب شده؟؟! خدا هر وقت صلاح بدونه مامان میشی عزیزم اگرم نخواد که باید تسلیم بشیم راضی بشیم.
یلدا عزیزم خوبی؟؟ان شاء اله به زودی مشکلت همسرت حل میشه و شمام از این نگرانی نجات پیدا میکنید و آرامش به کلبه دو نفرتون برمیگرده...یلدا جانم هر اتفاقی در مسیر زندگی حکمتیه که خدا فقط میداند و بس و ان شاء اله عاقبت بخیری همه دوستان خوبم...به خدا توکل کنین که خودش آرامش دهنده همه ما آدماس..و تکیه گاهی محکم تر از خودش نبس.....
ارامش عزیزم اگه بخایم کلی بگیم که اول بررسی خصوصیات ظاهری اعم از شکل و قیافه و تیپ و میزان تحصیلات و هوش ..
و دوما بررسی خصوصیات ژنتیکی که نمیدونم تا چ حد اطلاعات میدن مثلا شجره نامه ژنتیکی فرد...و بررسی بیماری های مهم ژنتیکی.....بررسی گروه خونی ...