2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون مطمئنم روزای سختی رو میگذرونی اما بیشتر مطمئنم که روزای خوب تو راهن انشااله میرسن متاسفم اما فقط صبور باش اما حکمت این روزا رو نمیدونیم اما خدا صلاح کار ما رو خوب میدونه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بادام جون هزینه فریز تو هر مرکزی و با توجه به تعداد جنین ها فرق داره فقط اینو بگم ابن سینا دیگه شورشو دراورده مگه ما قاتلیم که اینطوری باهامون برخورد میکنه یا شایدم فکر کرده دزدیم که همش میخوان تیغمون بزنه
والا به خدا
دوست من ماه پیش تو ابن سینا میکرو کرده کل هزینه هاش شده سه میلیون ،هشتاد هزار تومن واسه فریز گرفتن ازش واسه شش ماه انتقالم ١٠٠ تومن گفتن میشه
والا نمیدونم چه خبره؟؟
حالا که جنین داری تصمیم با خودته ولی دوستای گلم عزیزای دلم طرف این مراکز نرین به خدا این حق خوریه دزدیه تو روز روشنه......
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بیمارستان مهر ٨٠٠ واسه فریز و بیمارستان ابان یک میلیون تا یک و دویست هزینه فریز واسه ٦ ماه هست حالا چند تا جنین داری؟گریدشون چیه؟؟
یلدا جونم بمیرم واسه دلت انشااله همه چی درست میشه 😔
خدایا فقط تو میتونی نجاتمون بده
خدانکنه یاس گل😞
دلم برای خونه وزندگیم تنگ شده😭 برای پختن غذای مورد علاقه اش،برای خانمم خانمم گفتنش😭
نمیدونم ته این زندگی چی میشه 😣 منی که اگه یک هفته مسافرت میرفت بهم سخت میگذشت الان باورم نمیشه که ٤٦روزه ندیدمش،امکان نداره ی لحظه از ذهنم بره بیرون😔