الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آرامش عزیزم امیدوارم هر جایی هستین با دل خوش به نتیجه دلخواهتون برسین ..عزیزم فک میکنم بانک اسپرم دارن و اینطوری هم خیالتون بابت ظاهر بچه راحت میشه هم فک میکنم نمونه ها از نظر سلامت تستای بیشتر روشون انجام میشه..راستش من خودم به شخصه اگه حوصلشو داشتم حتما واس درمان ترجیح میدم که نمونه از جایی انتخاب بشه که بانک اسپرم دارن... امیدوارم بهترین واستون اتفاق بیوفته..خوبیش اینه که حداقل اینطور دلتون آروم...و امیدوارم با گرفتن بهترین جواب دلتون شاد بشه.. راستی آرامش جان من شنیدم که نمونه های بانک اسپرمو در واقع فرصتی است واس اصلاح نژاد..و در واقع نمونه ها کیس هایی هستن که از نظر ظاهر صفت غالبو دارن...واقعا این تا چ حد صحت داره؟؟و اینکه در خارج از کشور زن و شوهرایی که میخان اهدایی بگیرن حتما مشاوره میشن..چون اعتقاد بر اینه که ممکن بعد از به دنیا اومدن بچه ممکن مرد پذیرش بچه رو نداشته باش..
سارا عزیزم سوال کردین در مورد دکتر ایز ،ایشون نمونه اسپرم اهدایی دارن و سوال دیگه اینکه ایا جنین دارن یا ن ،اطلاع دقیقی ندارم ..اگرچه توی سایتشون در مورد جنینم چنتا نکته دیدم...سارا عزیزم در مورد جنین هم حتما پیگیر باش که بدونی از چ کسی قرار نمونه بگیرن...و خودتم نذار به عهده خودشون و اطمینان کن..
سلام ب همگی.خوبین. ارامش جان خوبی.درچ حالی. ارامش جون والا اینقدردکترمهندس بیکارهست ک بخان اینکارو کنن. فکرکن هرسه روز یبار بخان برن اسپرم بدن چ درامدی دارن
خانوم های مقیم جنوب یه خانوم پیدا کردم تو آبادان اهدایی هست با همسرش. یه پسر پنج ساله هم داره . رحم هم اجاره میده.
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
سلام بچه ها من همچنان درگیر لکه بینی ام یه روز دارم یه روز ندارم این روزها سعی میکنم کمتر بیام گوشی دستم بگیرم یکی از بچه ها از مطب دکت ایز پرسیده بود کنار مطبش یه آزمایشگاه هست که فکر کنم نمونه ها رو از اونجا میاوردن دو تا منشی داره که میرفتن میاوردن تو یه ظرف ، متاسفانه از تو سالن هم رد میشدن که همه نشستن یه چیزه دیگه اینکه فقط آی یو ای هست و فکر نکنم آی وی اف داشته باشن بچه ها التماس دعا دارم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤