الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نه مشکل کروموزمی نداره غده هیپوفیزش کم کار و باعث میشه تسترون ترشح نشه وقتی هم تسترون ترشح نشه اسپرم تولید نمیشه الان با امپول hcgباعث میشه بدنش خودش تسترون ترشح کنه و امپول سینال افم واسه تولید اسپرم میزنه.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
بچه ها من همچنان لکه بینی دارم ولی کمرنگتر عصر دارم میرم دکتر دو تا هم شیاف سیکلوژست گذاشتم یکی دیشب یکی هم الان نکنه خارج رحمیه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
گیسو اگه شوهرت امیدوار هست تا آخرش برید تا مطمئن شه چون ممکنه بعدپشیمون بشه و بگه ما همه راهها رو نرفتم ولی من خودم راستش به این جور چیزا امید ندارم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
گیسو جانخیلی خوبه که بدنش عکس العمل نشون داده نا امید از رحمت خدا نباشید ... مشکل هورمونی حل میشه دنبالش باش اگه وجود ده تاهم به وجود اومده میتونه میلیونی به وجود بیاد فقط شوهرتو دریاب
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
زکریا جان متاسفم عزیزم ولی خواهشا نه گیج شو نه دست و پاتو گم کن قبلا امادگی داشتی تنها کاری میتونی بکنی عزم تو جزم کنی تا بتونی به هدفت برسی اول تکلیفتو روشن کن جنین میخوای یا اسپرم میکرو میخوای یا ای یو اون وقت ماها همه پشتتیم و راهنماییت میکنیم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
من پیشنهاد نمیکنم بری ولی اگه تصمیم گرفتی فقط برای بیوپسی. پیشنهادم ابن سینا که جوابشو دقیقه و اکثرا قبول دارن موندم چه جوابش زود اماده شد
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
سلام زکریا جون،میدونم گرفتن لحظه ازمایش منفی چقدر زشتو تلخه اما چاره چیه الان باید پناه دل شکسته همسرت باشی اول صبور باش دوم به خدا تکیه نکن انشااله دستت رو میگیره زکریا جون اگه توی بیوبسی منفی نوشته که سلولهای اسپرم ساز نداره هر جای دنیا که بری نتیجه بیو همینه اما اگه سلول های اسپرم ساز داره بستگی داره تا چه مرحله ای میتونن اسپرم رو رشد بدن اگه به مراحل اخر برسونن بدون مشکل ژنتیکی میشه تو مراکز پیشرفته کاری کرد اول پیش یه دکتر خوب ببرش ببین جواب دقیقا چیه ولی در کل چه با اس همسرت چه با اهدایی الکی عمرتو تو خوزستان حروم نکن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
گیسو جون خواهر عزیزم تو که از حکمت خدا خبر نداری حالا که خدا خواسته و جوونه امید تو دل همسرت ریشه کرده کمکش کن واقعا خیلی سخته ما ده روز امپولا رو میزنیم داغونیم فکر کن به چه امیدی سه ساله داره میزنه و صداش در نمیاد گیسو جون نمیخوام بهت امید الکی بدم اما تو دوستامون داشتیم کسی که با چند تا اس که تو یه ازمایش داشتو تو یکی نداشت میکرو کردو خدا رو شکر مامان دو تا گل دختر مامانی شد گیسو جونم به خدا بسپار دکتر چ میگه سه تا اس خوب واسه میکرو کافیه بزار شانسشو امتحان کرد باور کن ارزششو داره از ته دل دعا میکنم مامان بچه عشقت بشی انشااله
تو خود بهتر میدانی
الی جونم خوبی؟؟ الی زنگ زدم گفت روزی که پریود شدی زنگ بزن ماما هماهنگ میکنه مثل اینکه دکتر جانشین ایو ای رو انجام میده هماهنگیای قبلش با ماماهای مطبه تو واسه جلسه اول رفتی پیش دکتر؟ اگه نرفتی تا قبل از اینکه بره حتما برو
تو خود بهتر میدانی