الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
گریه بچه ها من لکه بینی دارم فکر کنم داره سقط میشه ای خدا من که گفتم یه بچه سالم میخوام هر وقت میخوای بدی اگه میخواد سقط بشه نمیخوام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سارا جان هر لکه بینی بد نیست . اما استرس خیلی بده. فردا سر فرصت سریع برو دکتر و فکر های بد نکن . میتونه از هزار تا چیز باشه که لزوما بد نیست . خبر بده از حالت
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
سارا جان نگران نباش. لک بینی که چیزی نیست ماها اکثرا خونریزی داشتسم. آرامشتو حفظ کن. شیاف سیکلوژست بزار یا آمپولتو دوتا کن و استراحت کن تا فردا که دکتر میری
دوستان با این که اساس این تاپیک کمک به کساییه که با ما هم درد هستند اما من به خاطر یه سری مسائل مجبورم پست هام رو پاک کنم متاسفانه اما دوستانی که هیچ کس از ماجراشون اطلاعی نداره بزارن لطفا پست هاشون بمونه تا دیگران و تازه وارد ها و کسایی که با سرچ کردن تو گوگل به این تاپیک میرسن از تجربیات استفاده کنن
بچه ها من هیچ دارویی یا آمبولی دیگه استفاده نمیکنم دیروز رفتم شهر خودم که یه دکتر پیدا کنم اغلب تعطیل بودن نفس دادم شوهرم از داروخونه این شیافو که گفتی گرفت به نظرت یه دونه استفاده کنم یا دوتا سیکلوژست ۴۰۰
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سارا جون ببخشیدا ولی بهتر نیست بری یه سر قسمت اورژانس که ضربان بچه کنترل بشه و تحت نظر پزشک دارو استفده کنی؟
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «فردای خودمان».
سلام آرامش عزیز هنوز برای چکاپ قلب خیلی زوده من تازه ۵ روزه از موعد پریودیم گذشته بتام خیلی بالا نیست تو سونو چیزی نشون نمیده
ای جان دلم نگران نباش . بهت قول میدم به امید خدا این لک بینی برای لانه گزینی رویان هست پس. فقط حتما حتما از شیاف واژن زیر نظر دکتر هر چه سریعتر استفده بکن . و رو پا واینستا. تا میتونید روزهای اول ماکارانی و غذاهای نشاسته دار بخور
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «فردای خودمان».
سلام بچه ها نمیدونم بهتون گفته بودم یا نه من شوهرم مشکل هورمونی داشت و هر دکتری میرفتیم میگفت دو سال اگه داروهاشو مصرف کنه و به نتیجه نرسه باید از اهدایی استفاده کنیم ما ۳ سال درمان و انجام دادیم و با اینکه همه دکترای مشهد بهنون پیشنهاد اهدایی دادن ولی یکی از دکترا اصرار داشت که شما همچنان درمانو ادامه بدید شوهرم این اواخر واقعا خسته شده بود چون الان ۳ سال که یه روز در میون ۳ تا امپول میزنه.همزمان با اینکه دنبال کارای اهدایی بودیم امپولاشم میزد چند روز پیش اخرین آز اسپرمشو داد و بردیم پیش دکترش برخلاف همیشه که جواب ازمایشش صفر بود تو اون قسمت تعداد اسپرم به انگلیسی نوشته بود از بین ده اسپرم موجود اسپرم پیش رونده وجود ندارد.دکترش میگه بدنش عکس العمل نشون داده به داروها حتی با همین اسی هم که داره میتونین میکرو انجام بدین ولی چند ماه دیگه مصرف کنید شاید نتیجه بهتری گرفتین.شوهرم حالش خیلی خوبه هیچ وقت اینقد خوشحال ندیده بودمش همش از رویاهاش واسه بچه خودش میگه میگه دوس دارم یه دختر چشم وابرو مشکی و سفید...دلم براش میسوزه ولی نمیدونم من چرا اینقد هنگم هیچ حسی ندارم نمیتونم به این ۱۰ تا اسپرم الکی دل ببندم.توروخدا شماها که تحربه دارین.اخه ممکنه ما بتونیم از خودمون بچه دار بشیم.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......