الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خدا ازشون نگذره که از مشکل ما سو استفاده میکنن و باید همه زندگیمونو بدیم و جیب دکترا رو با خون دل خوردن خودمون پر پول کنیم پولی که از خورد و خوراکو گشت و گذارمون میزنیم تا پس انداز کنیم
سارا جون همه مراکز به یه اندازه قانونین واسه اینکار،وقتی شما نامه دادگاه داشته باشی قانون حق رو به شما میده یعنی از کار شما اطلاع داشته و این اجازه رو به شما میده ابن سینا هم واسه دو تا جنین ١٤ میلیون میگیره،چه خبره اخه این دزدی تو روز روشنه اخه این جنینا رو نمیخرن که واسه کسایین که بچه دار شدن و یا از خیر بقیه جنینا گذشتن و نمیخوانشون و ولشون کردن یا اینکه به خواست خودشون اهدا کردن تا یه زن و مرد دیگه هم طعم پدرو مادر شدن وو بچشن حالا خوبه پول دارو و پانکچرو فریزو هم از یکی دیگه گرفتن سارا جون واسه جنین نمیشه ایو ای کرد،ایو ای یعنی اس پرم اهدایی بگیری شما دارو استفاده میکنی تقریبا روز ١٤ پری واسه تزریق اس میری مطب سه میلیون میگیرن واسه پنج بار بعد از اون اگه مشه هر بار ٢٠٠-٣٠٠ حسنش اینه که نصف ژنا به شما میره و بارداری با ایو مثل بارداریه طبیعیه اما واسه جنین بیشتر ماکز تهران دارن یا اینکه واسطه دارن با واسطه نزدیک ٩ میلیون که هر چی جنین بشه واسه شماست که معمولا کمتر از سه تا نیست ورمن دیدم کسی که ١٢-١٣ تا جنین داشت و دکتر ت و ک که واسه هر جنین ٢-٢/٥ میگیرن بیمارستان گاندی ٣ و....... اینقد زیاده که نگو بهتره با همسرت حرف بزنی اگه خدای نکرده بار اول نشه حداقل ٣٠ میلیون میشه واسه دو بار
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
زکریا جون در حال حاضر فقط واسه ایو ای نامه دادگاه نمیخواد دکتر میر ،دکتر ایز،دکتر چ و دکتر ت که از همه معروف ترن و ازهمه مناسب ترن واسه قیمت زیادم رفت و امد نداره یه بار میری واسه ویزیت داروهاتو مینویسه دیگه فقط واسه ایو میری واسه جنین هم دکتر ک خیلی رعایت بیمارا رو میکنه رفتو امدو کم میگه فقط ضروریا دکتر ط یکمی سخت گیرتره یکی دوبار بیشتو باید بری راستش از جاهای دیگه خبر ندارم ولی روند کار اکثرشون همینه
تو خود بهتر میدانی
زکریا جون هممون همسرامون این عملو انجام دادن اکثرن هم منفی شدن و اسی نبود که باهاش میکرو کنیم اما از ته دلم دعا میکنم فردا خدا دلت رو روشن کنه و اس پیدا بشه اس تپل مپل که بتونی باهاش میکرو کنی و نی نیه خودتون رو داشته باشین انشااله اگه مثبت شدین بیا تا حرف بزنیم😊
تو خود بهتر میدانی
ای جان دلم . خدایا خودت دل ما و همسرانمون رو شاد کن راضی باش به شادی ما و صلاح ما رو تو این رقم بزن ... آمین
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
دوستان یه چیز دیگه هم پیدا کردم به کسانی که دنبال تخمک اهدایی هستند اکیدا توصیه میکنم بخونن مصاحبه با یک اهدا کننده تخمک هست که نیاز مالی داشته= سراغ اهدا کننده دیگری میروم که انگیزه اش از اهدای تخمک مالی است و رفع مشکلاتش. شماره اش را از یکی از فرومهای اینترنتی پیدا میکنم که مخصوص زنان است و بخش زیادی از پستها و سوالهایش درباره بارداری و البته ناباروری. گفتهاند آماده اهدای تخمک است. تماس میگیرم و مجبور میشوم خودم را گیرنده تخمک معرفی کنم. میدانم اگر بگویم خبرنگارم بعید است حاضر به گفت و گو شود. تا میگویم میخواهم تخمک بگیرم و بچهدار نمیشوم، میگوید که حاضر به این کار است ولی الان قرار است با کسی دیگر همکاری کند و یک ماه دیگر نوبت اهدا است و عمل انتقال. میگویم: «من اصلا اطلاعاتی درباره این کار ندارم. میترسم سرم کلاه برود. میشود مرا راهنمایی کنی؟» سریع اعتماد میکند و میگوید که هر سوالی دارم بپرسم. اول از همه هزینه اهدای تخمک را میپرسم. میگوید: «آنهایی که تهران هستند یک میلیون و 500 هزار تومان میگیرند اما اگر از شهرهای اطراف تهران باشند تا یک میلیون و 800. به خاطر دوری راه و رفت و آمد.» می گویم: «مثل اینکه واسطه هم هستند بعضیها. پول میگیرند و اهدا کننده را به گیرنده معرفی میکنند.» سریع میگوید: «اگر دونر واسطه داشت قبول نکنید. (به کسی که میخواهد تخمک اهدا کند میگویند دونر) آنهایی که با واسطه کار میکنند کاسب شدهاند. تا اهدا میکنند بلافاصله شروع میکنند برای اهدا به نفر بعد. برای همین تخمکها شکل نمیگیرند.فقط فولیکول هستند. » حسابی وارد شده و مثل دکترها حرف میزند. من میپرسم مگر دکتر متوجه نمیشود؟ نه. تا زمان عمل نمیفهمد. وقتی عمل تمام شد میبیند تخمکها شکل نگرفته اند و اثری ندارند. نمیتوانی به اهدا کننده ات هم ایرادی بگیری. میگوید نشد. خبر داری هزینه بیمارستانش چقدر است؟ بیمارستانهای خصوصی از 2 میلیون 600 میگیرند تا 3 میلیون و 500. البته فقط هزینه بیمارستان و پول تخمک اهدایی نیست. اهدا کننده باید 60 آمپول بزند که یک میلیون و 200 هزار تومان هزینه آمپول هاست. اینجاست که واسطهها یک کاسبی اساسی راه میاندازند. سریع میگوید: «برای این میگویم اگه واسطه داشت انتخابش نکن. واسطه میگوید 800 هزار تومان میگیرم. شما هم خوشحال میشوی که یک میلیون و 500 پول نمیدهی. اما واسطه آمپولها را میگیرد تا به دونرت بدهد برای تزریق. دونر آمپولها را کامل نمیزند. نصفش را نمیزند و نصف دیگر را واسطه میبرد و در بازار آزاد میفروشد. قیمتش خیلی بالاست!» می پرسم: «اگر روش جواب نداد و تخمکها بی فایده بودند، نمیتوانم اعتراض کنم به دونر؟» نه. تضمینی نیست. تازه بیشترشان گوشی هایشان را خاموش میکنند. مخصوصا واسطه ها. می توانی دقیقا بگویی چه مراحلی دارد. میخواهم حواسم جمع باشد. آره.. اول دونر را میبری پیش دکتر. هر دو قرص ضد بارداری میخورید تا بدنتان با هم هماهنگ شود. بعد دونر باید آمپولها را شروع کند. شما هم پروژسترون باید مصرف کنی تا 20 روز. 3، 4 روز بعد هم برای انتقال میروید. البته شما باید تا یک ماه بعد پروژسترونها را مصرف کنید تا احتمال موفقیتش بیشتر شود. می گویم: چند بار تا یه حال این کار را کرده ای؟ بار چهارمه این دفعه. چند بارش گرفته؟ اصلا چقدر احتمال دارد موفق باشد؟ 30 یا 40 درصد. دروغ نمیگویمها ولی برای من هر سه بار قبلی موفق بوده. چون بین هر بار اهدا فاصله میاندازم و مثل بقیه سریع دوباره این کار را نمیکنم. با اولین کسی که تخمک بهش اهدا کردم هنوز یک وقتها تلفنی حرف میزنم. بچه دار شده. خبر دارم که گیرنده دیگر هم حامله است. دوست نداری بچه را ببینی؟ میدانی میترسم همچین چیزی از من بخواهد. نمیدانم چه جوابی بدهم. نه. اصلا دوست ندارم. هیچ حسی هم بهش نداری؟ نه. چه حسی؟ بچه ام که نبوده. من خودم یک بچه دارم. حسی ندارم. بچه اولی را هم دیدم حتی. ولی باز هم هیچ حسی نداشتم. بچه من نیست. او مادرش بوده. 9 ماه حامله بوده و او را به دنیا آورده. من کمکش کردم فقط. حالا خواستم کسی را انتخاب کنم به نظرت به چه چیزهایی دقت کنم. اول واسطه نداشته باشد. سنش هم بالا نباشد. خیلی هم اهدا نکرده باشد. یعنی بیشتر از 5 یا 6 بار. چون ممکنه اصلا فایده نداشته باشد اینهمه هم خرج کنی. برای خود او هم خوب نیست. بالاخره بیهوشی دارد. خطرناک است زیادی اش. تخمک هایش هم دیگر فایده ای ندارند. کمی صمیمی شده. خودمانی ازش میپرسم: خودت چند ساله ای؟ 30 سالم است. با خودم گفتهام 5 بار اهدا میکنم. یک بار دیگر اهدا کنم دیگر تمام.
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛