2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
ساراکلا رونددرمانتو بگو.فقط اگه میخای اسم دکترونگو اینکه ازاولش باید چیکارکرد تااخرش.هزینه هاش.اینکه چقد باید تونوبت بود و...... من هرچی پیام میدم نمیاد.همینجا توضیح بده.فقط اسم دکترو نگو
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان ببینید چی پیدا کردم تو اینستاگرام همینجوری داره اشکام میاد . اگر بدونید این خانوم دو تا دختر دسته گل خودشون دارن . اینم کپی پست مربوط به ایشون= mamy_laleامروز صبح از پژوهشکده رویان باهام تماس گرفتن.بعد از پنج سال و نیم ازم خواستن تکلیف جنین های فریز شده ام رو مشخص کنم.چون قبلا با همسر تصمیم گرفته بودیم دیگه بچه دار نشیم گفتم نمی خوام جنین ها رو نگه دارید.بعد اون خانم با لحن مشتاقانه ای ازم پرسید مایل هستم جنین ها رو به یه زوج اهدا کنم؟!!! و برام توضیح داد زوج های زیادی تو صف طولانی درخواست جنین هستند... اینقدر این مکالمه برام هیجان انگیز بود که نمی تونستم جلوی اشک هام رو بگیرم.چه هدیه ای بزرگتر از روح بخشیدن به یک زندگی... تصور این که یه جای دیگه تو این دنیا یه بچه داشته باشی.. یه نفر از خون خودت،از وجود خودت... شایدم چند تا... اهدا جنین رو با کمال میل قبول کردم و حالا باید پروسه اداریش طی بشه.ولی تمام امروز در حال دوره کردن روز هایی بودم که خودم در عطش مادر بودن می سوختم و حالا به راحتی می تونم این نعمت بزرگ رو به چند خانواده دیگه هدیه بدم.خدایا بابت هدیه هایی که به من دادی ممنونم و قول می دم بیشتر مراقب امانتی هات باشم
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
زکریا جان من چون شوهرم آزو بود دکتر پیشنهاد جنین اهدایی رو داد البته زیر نظر دکترای مشتاق اصفهانم ,یه برگه بهمون داد که مشخص میکرد ما به جنین اهدایی نیاز داریم خب ما بردیم و گذاشتیم تو نوبت ,شش ماه بود تو نوبت بودیم ,البته نامه دادگاه رو هم بعد از گذروندن هفت خان گرفتیم,حالا بهمون زنگ زدن گفتن شنبه باید بیای ,گفت ده میلیون هم با خودت بیار,اینجوی که اول بهمون گفتن پانزده میلیون خرجش میشه
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سلام به همه دوستای گلم سارا جون مرسی از گفتن نکات مهم مخصوصا مهربونی با مادر شوهرو خوب اومدی باید بزاریمش صفحه اول،خداییش از نکات کشف نشده بود
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
قلب شیشه ای عزیزم قبول کردم،در خدمتتم خوشحال میشم کمکت کنم😊
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
افا جونم خیلی ناراحت شدم بعد از این همه هزینه و صبوری جوابت منفی شد اما خدارو شکر که باز میتونین شانس خودتون رو با اس خودتون امتحان کنین انشااله دفعه بعد مامانی 😘
گیسو جون بعضی از دکترا جنین ندارن و خودشون با واسطه ها کار میکنن ،اگه میخوای از واسطه بگیری باید محکم و سخت گیر باشی اگه رشته کار دستت نباشه سرت کلاه میره
ارامش جون به خونه امیدت خوش اومدی عزیزم برای تو هم مثل همه دوستای دیگمون دعا میکنم کوله بار غصه هات رو اینجا بزاری و بچه بغل از اینجا بری اینجا اینجا جمع شدیم تا هم همدم همدیگه باشیم هم کمک کنیم تا این راه سختو با هم طی کنیم اونم به بهترین روش امیدوارم بتونیم کمک کنیم تا زودتر مامان بشی
ببینید چه دوستای خوبی واستون میارم،میگردم تو تایپیکا جوجه ها رو جمع میکنم میارم اینجا
گیسو جون دکتر ت وک واسه هر جنین تقریبا ٢-٢/٥ میلیون میگیرن و نهایت ٣ جنین انتقال میدن جنین ها با کیفیتن و از نظر ظاهری تطیبیق داده نمیشن پارادایز جون ٢ تا جنین انتقال داد یه قلو باردار شد و مامان یه گل پسر مامانی و خوشگل شد،انشااله روزیه تو و همه مامانای منتظرمون بشه
خیال جونم میدونم چقدر غصه میخوری اما چاره چیه ،تقدیر ما این بوده سعی کن خودتو زود مع و جور کنی یا علی بگو و دوباره درمانو شروع کن،روزای قشنگو روشن خیلی نزدیکن
ارامش جون و زکریا جون همونطور که میدونین اهدا اس پرم به صورت قانونی و علنی انجام نمیشه هر چند الان دیگه همه دکترا واسه میکرو نامه دادگاه میخوام.ما به خاطر خودمون و دوستایی که بعد از ما میان و به خاط اینکه جلوی کار دکترایی که به ما کمک میکنن تا مادر بشیم مخصوصا دکترایی که ایو ای میکنن مجبوریم اسم دکترا رو اینجا ننویسیم تا دردسری واسشون درست نشه شما اسم هر دکتری رو بخواین به دوستان بگین واستون خصوصی میفرستن
وای سارا جون چرا اینقدر زیاد،بهتر نیست از مراکز خصوصی اقدام کنی خیر نبینن که از درد ما سوء استفاده میکنن بابا جنین دو میلیونه دونه ای نهایت سه بگیرن تو بعضی مراکز چه خبره ١٥ واسه دو نا جنین
ارامش جون این تایپیک جدیده اگه دوست داری بیشتر بدونی و ببینی چقدر از دوستامون با اس اهدایی مامان شدن حتما تایپیک امید زندگی...... رو بخون اون قدیمی تره و اطلاعات بیشتری توشه عزیزم اینجا بیشتر دوستامون همسرشون ازو هست ،البته تعداد کمی شوهراشون اس دارن اما ضعیفه که اونا هم بعد از چند مرحله میکرو و ایو تصمیم گرفتن اس اهدایی بگیرن البته داشتیم مواردی که با همون اس ضعیف مامان شدن امیدورام موفق باشی عزیزم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتتم عزیزم