2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاااااامبچه ها تو تایپیک جنین اهدایی اسپرم....یه کاربر هست به اسم bahhar شمارشو نوشته فک میکنم واسطه باشه.شما تاحالا بهش زنگ زدین؟اصلا میشه به اینجور ادما اعتماد کرد؟
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
آرامش آرام جان من از اسپرم اهدایی استفاده کردم . دخترم دیگه تو ده ماهه. همسرم از اول خیلی بچه دوست نبود اما الان روز به روز بیشتر عاشق دخترم میشه و میگه تا بحال نسبت به هیچ کس همچین حسی را نداشتم. البته بگم خودم از ابتدای بارداری حس غریبی داشتم. خوشحالیم همراه با غم بود. استرس و یک غم تا تو اتاق عمل همراهم بود اما بعدا خدا را شکر خیلی بهتر ششدیم روز به روز. البته بعدا حتی گفتن همسزم با به دنیا اومدن دخترم اشک شوق ریخته و رفته تو نمازخونه نماز شکر خونده. الان نمیگم تمام استرس هام رفته اما 70 درصدش رفته . حتی همسرم میگ6 از دخترمون که خیالمون راحت شد بازم برای بعدی اقدام کنیم. امیدوارم صحبتهام تو تصمیم گیریتون تاثیر مثبت داشته باشه. لازم به ذکره که همسرم اصلا اسپرمی نداشتن و وضعمون از آفا نینی خیلی بدتر بود.
ممنون آرامش جان. اینجا آدمهای زیادی میان و میرن و هر روز به تعداد امثال ما اضافه میشه. ایشالا سال دیگه شما از آرامش خونواده سه یا 4 نفرتون به بنده خدای دیگری بگی و کمکش کنی. من آی یو آی نکردم به چند دلیل. اول تز همه احساس خودم و این که از نظر روحی ورود جنین به بدنم برام راحت تر از ورود اسپرم غریبه بود. دوم اینکه شرایط کاریم طوری بود که خیلی زمان برای انتحان کاری با شانس موفقیت کم یعنی آی یو آی را نداشتم. دیگه اینکه میخواستم تهران انجام بدم و اونجا آی وی اف انجام میشد و آمار موفقیت پزشکی که تهران آی یو آی میکرد کم بود. تو آی وی اف خیلی اذیت شدم اما اولین دلیلی که ذکر کردم برام اونقدر قوی بود که الان هم با علم به همه سختیش تی وی اف را انتخاب میکنم و البته این فقط نظر و احساس شخصیه. شاید شخص ویگری راحت تر بتونه بپذیره و در اینصورت آی یو آی عین حاملگیه طبیعیه. احساس میکنم همسرم با آی وی وی اف کمتر اذیت میشد
روزی که من برای اولین بار با اس اهدا ای یو انجام دادم احساس بدی داشتم از وقتی اس رو گرفتیم تا دو سه ساعت که کار شستشو انجام بشه گریه کردم و بیرون مطب قدم زدم به ادم ها نگاه میکردمو میگفتم یعنی کدومشونه به معتادا پیر مرد ها ادم هایی که تناسب اندام نداشتن و فکر میکردم ایا ادم هایی وجود دارند که تحصیل کرده و محترم خوشگل وسالم و خوب باشن که به خاطر کمک به هم نوع همچین کاری بکنن و به خاطر پول نباشه؟؟؟ بعد هم که ای یو ای انجام شد و من رو هموم تخت معاینه بودم و هنوز لباس نپوشیدا بودم تو اتاق تنها شدم دست زدم به چیزی که ازم خارج شد وبو کردم دلم میخواست بوی همسرم رو میداد اما این طور نبو د شاید اصلا اس نبود که ازم خارج شد و مواد شستشو بو د اما من اون روز حس خوبی نداشتم اما کم کم آروم شدم همسرم هم عصبانی بود و میگفت به خاطر تو قبول کردم تا یکی دو روز فکر این که مریض شده باشم آزارم میداد و زنگ زدم دکترم و از سلامت اهدا کننده سوال کردمو دکترم گفت به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد دلم میخواست برای این که تا روز ازمایش از همسرم دور نباشم و برای دلگرمیش گفتم حالا که فولیکول ازاد شده بیا نزدیکی داشته باشیم شایدبا اس خود مون حامله شدم 😳بعد از اون تا روز آزمایش ارامش نسبی داشتم اما انقدر بدون علائم بودم که هفته دوم مضطرب شده بودم ونهایتا با این که پریود شدم آزمایش دادم که منفی بود از نظر روانی ای وی اف بهتره واز نظر جسمی ای یو ای اما اگه منفی بشه....در ضمن در طول مدت انتظار تا آزمایش همسرم همه تلاششو واسه ارامشم میکرد وبرنامه اینده رو میریخت که با هزینه های بچه چه کار کنیم یه بار ازم پرسید به نظرت اگه بار دا باشی بچه چیه؟ گفتم پسر و لبخندی زدو گفت پسر هم خوبه الهی بمیرم براش چون دختر دوست داره اما سعی میکرد خودشو با شرایط وفق بده
نفس جون ببخشی اسم دارو خارجی شو ندونستم چی بود کامل فرستادم از دست این نی نی سایت خیلی اعصابمو داغون کرد تا تونستم بفرستم ارور میداد امیدوارم کامل اومده باشه ممنون
الهی مرا  آن ده که آن به