2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
سلام مرسی نفس جون من نگفتم ترشح دارم ولی از روز ۲۰ ام دورم احساس میکردم دارم پریود میشم که این احساس میومدو میرفت شایدم اثر دارو پروژسترون بود
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جون به نظر من آمادگبشو داشته باش که همسرت تا بهش گفتی حامله ام خیلی شاد نشه. تا مدتها حس خوشحالیشون با غمشون کنار همه و نمیدونن چطور رفتار کنن. باید خیلی حواست لاشه. سعی کن خودتو خیلی هم خوشحال نشون ندی
آره نفس جون خودمم به همین نتیجه رسیدم مردها کلا فکر کنم تا بچه بزرک نشه هیچ احساسی بهش ندارن ما قبل از اینکه مشکلمون هم بدونیم شوهرم خیلی ذوق و شوق نداشت مخاف نبود ولی بی تفاوت حالا که جای خودش رو داره ولی مهربون و مسئولیت پذیره مطمئنم باابای خوبی میشه یعنی امیدوارم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
مرسی نفس جوونم از دعای آرامش بخشت. سارا عزیزم مادر شوهرم اینقده گریه میکنه که ما بچه نداریم...و فقط دعا و راز و نیاز..بنده خدا نمیدونه که پسرش مشکل داره و بچه دار نمیشه وگرنه خودشو میکشت..وقتی گریه هاشو میبینم خیییلی دلم میگیره...
سارا جاااااااااااااااان مبارکت باشه عزیزم مطمین باش شوهرت هم حسابی خوشحال میشه ببین اون فسقلیت چقدر حال و هوای تاپیکمون رو عوض کرده دیگه ببین با حال و هوای باباش چیکار میکنه ایشالا 9 ماه دیگه صحیح و سالم تو بغلت بگیریش
سلام ب همگی.خوبید. ساراجون تبریک میگم عزیزم.انشالله دوران باردعری خوب وراحتی داشته باشی. میشه بگی اصفهان پیش کدوم دکتر یامرکز رفتی؟ممنونت میشم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد