2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
سلاااام به بهههه ننه سه قل خودموووون. مبارک باشه قدم گل کوچولوت رومیسا جووون. همین هفته به یادت بودم اتفاقا. یادم بود که بچه یک قلو شد ولی دکرسا خبر داد که به خاطرش دیگه یک مدتی نت استفاده نمیکنی و نمیای اینجا . اونروز با خودم گفتم حالا رومیسا با همین یک دونه بچه و سختی هاش از سه قاو خواستن توبه کرده خخخخخ. خدا کوچولوتو حفظ کنه. خیلی برای دورسا خوش حال شدم. آخرش جنین گرفت یا اس؟خدا براش نگهش داره. برینا هم مبارکش باشه و ایشالا سلامت بدنیا بیارتش.. نی نی 92 که من هم خیلی ازش کمک گرفتم. خدا نگهدار هودشو خونواده عزیزش باشه. ایشالا اینجا باز هم پر بشه از مامانهای قلمبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رکریا جان با اس اهدا هم بعصی دکترها آی یو میکنن. اما کسانی که من میدونم و بچه ها نتیجه گرفتن یکی دکتر ایز تو اصفهانه. یکی دکتر ت تو مشهد و یکی دکتر چ تو کرمانشاه که ظاهرا داره مدتی میره مسافرت و هیچکدوم نوبت طولانی ندارن. آی وی اف با اس اهرا هم تهران انجام میدن. پزشکهای بیمارستان مهر چند نفری هستند که انجلام میدن بدون نوبت که اینجا بچه ها و از جمله خودم با دکتر ک بودیم. دکتر ط هم بیمارستان آبانه که وقت گرفتن از خودش سخته اما باز اونهم نوبت طولانی نداره. واسه آی وی اف جدیدا همه جا نامع دادگاه نیازه اما آی یو فعلا نیاز نیست
سلام بچه ها فکر کنم فردا باید پریود بشم چون دفعه پیش دقیق سر دو هفته بعد از آمپول اچ سی جی پریود شدم الان هم زیاد حسه پریودی دارم چقدر پریود پریود گفتم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سارا اینقدر لحظه شماری نکن عزیزم. اونروز خواستم برات بنویسم که ارسال نشد. من از 4 یا 5 روز بعد انتقال ترشح داشتم. اونهم ترشحات غیر معمول به رنگ متمایل به زرد. در حالی که عفونت هم نبود. بعدها جایی خوندم که میتونه این ترشحات نشانه لانه گزینی باشه.از طرفی حاملگی همه علایم پریودی را هم داره. پس نگران نباش و به خدا توکل کن
مرسی نفس جان وسوگندجان بابت پاسخگوییتون. شماهاچراازاس اهدایی استفاده کردین؟همسراتون آزواسپرم بودن.؟ توبیوپسی بیضه اسپرم نداشتن
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
سلام صبح بخیر .ممنونم نفس.جونم.خدادختر گلتوبرات حفظ کنه .الی جونم ازشماهم ممنون انشاالله ب زودی خبر بارداریت روبدی من تهران پیش دکتر ص ای یوای انجام دادم یکبارم پیش دکترچ.شماره دکتر ص رودارم ولی سه چهارسال پیش یک.میلیون بابت اس اهدا میگرفت الان اطلاعی ندارم .اما گیسوجونم.امیدوارم بتونی بهتربن تصمیم روبگیری گفتم که من خودم ب شخصه ازدکترک خیلی راضی بودم واینکه.اکثر بچه هاهم.پیش ایشون نتیجه گرفتن درکل بیمارستان مهر عالیه .نی نی 92ونفس جونم ودرساوصباودونفری که خودم معرفی کردم موزهم مثبت شدمامی جوجووخیلی ازدوستان که الان حضورذهن ندارم پیش دکترک نتیجه گرفتیم .امیدوارم.تک تکتون مامان شین وبین دوراهی ایوای ومیکروقرارنگیرین امیدوارم بهترین.تصمیم روبگیرین توکل بخدا بنظرمن خوددکترک بهترین پیشنهادرومیده وراهنمایی های لازم رومیکنه توکل بخدا
خدا جونم شکررررررررررررررررررررررررررررررت .
سلام فاطیما جونی خوبی بجم.دیگه تنبل دست بکار میشی یابیام سراغت چه ای یو چه میکرو فقط بجم نطمین باش مامانی دلم روشنه حالا ببین کی گفتم یکم استرس روازخودت دور کن لوبیاسبز وجوانه ی گندم یادت نره .منتظرخبربارداریتم بی صبرانه .
گیسو خانمی شنبه وچهارشنبه صبح تاظهربیمارستانه تااونجایی که من اطلاع دارم ی زنگ.بزن بخش ای وی اف سوال کن انشاالله بااولین اقدام مامان میشی دستش.خیلی سبک وخیره