الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام رومیسا جون.خوبی. میشه بگی دکتر ک کی هست.من خوزستانم.اصلا دکترای تهرانو نمیشناسم.کدوم دکتر وکدوم بیمارستان. اینکه ازلحاظ شکل هم بررسی میکنن چجوریه.یاگروه خون. بحث ژنتیکش چی میشه. میشه ی توضیح کامل بهم بدی.ممنونت میشم
سلام ذکریا جانم دکتر ک تهرانه بیمارستان مهر ......گفتم که میتونین گروه خون روطبیق بدبن وازنظرظاهریم بیشتر شبیه ب همسرت میشه ازنظرژنتیک امکان نداره چون اس مال کسی دیگه ست.
همش پری هام تاخیر داره حتی این ماه که کلومیفن خوردمو سینال زدم و سیکلم کنسل شد من اصلا pcoنبودم بعد ای وی اف هام اینجوری شدم خیلی هم نگرانم دوست دارم زود پری بیادو کارامو بکنم عکسمو بندازم ماه دیگه بشه برم واسه ای یو تازه اگه دونر خوب پیدابشه