2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
گیسو جان جنین اگه باکیفیت باشه پلاستوسیت یامورلا باشه انتقال میده اگه غیرایناباشه نه انتقال نمیده گروه خونی رم اگه بخوای.باگروه خونی همسرت تطبیق میده من نخواستم وازاونجایی که کارخدا درسته باگروه.خونی.همسرم یکی شدشکرخدا وخانواده همسرم ازمشکلمون کاملابی خبرن بهشون گفتیم مشکل ازمنه ودستشونم دردنکنه تواین چندسال ب همسرم.میگفتن طلاقشوبده ماهم.میومدیم خونه انقد میخندیدیم درکل ندونن بهتره .جوانه گندم.ولوبیاسبز برای بالابردن ضخامت اندومتر عالیه .هرسوالی داشتی درخدمتتم
خدا جونم شکررررررررررررررررررررررررررررررت .
گیسوجان نگران ظاهرنباش خداخیلی مهربونه نی نیت میشه شکل باباش واولین حرفیم که میزنه میگه بابا اونوقت همسرت دلش ضعف میره باتوکل بخدا یاعلی بگواقدام کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام رومیسا جون.خوبی. میشه بگی دکتر ک کی هست.من خوزستانم.اصلا دکترای تهرانو نمیشناسم.کدوم دکتر وکدوم بیمارستان. اینکه ازلحاظ شکل هم بررسی میکنن چجوریه.یاگروه خون. بحث ژنتیکش چی میشه. میشه ی توضیح کامل بهم بدی.ممنونت میشم
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
سلام ذکریا جانم دکتر ک تهرانه بیمارستان مهر ......گفتم که میتونین گروه خون روطبیق بدبن وازنظرظاهریم بیشتر شبیه ب همسرت میشه ازنظرژنتیک امکان نداره چون اس مال کسی دیگه ست.
رومیسا جون درخواست دوستی دادم میشه اکسپت کنی.چندتا سپال دارم.اگه اینجا نمیشه اسم دکتررو بگی توخصوصی واسم بفرست.چون من ازاهوازم واصلا اطلاعی ازدکترای تهران ندارم
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
همش پری هام تاخیر داره حتی این ماه که کلومیفن خوردمو سینال زدم و سیکلم کنسل شد من اصلا pcoنبودم بعد ای وی اف هام اینجوری شدم خیلی هم نگرانم دوست دارم زود پری بیادو کارامو بکنم عکسمو بندازم ماه دیگه بشه برم واسه ای یو تازه اگه دونر خوب پیدابشه