2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
میدونم چی میگی حباب جانم.من مامانم اینا شهرستان زندگی میکنن هربار زنگ میزنه میگه یه خبر جدید دلم هوری میریزه با خودم میگم نکنه یکی حامله است.که اگه یکی حامله باشه تا یه ماه افسرده ام اگرم نباشه که بعدش هر بارگوشی تلفن زنگ میخوره استرس میگیرم من خیلی مامانیم حباب ولی الان خیلی وقته با مامانم دوست ندارم حتی تلفنی حرف بزنم مکالمه هامونو ۲ دقیقه ای تموم میکنم که نکنه بپرسه چیکار کردین واسه بچه
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رومیسا جوون من متوجه دکتر نشدم میشه اطلاعات دقیق رو بهم بدی و امارش چطوره ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
درخواست دوستی دادم اگه میشه برام بفرست‌ اخه خیلی سخته تا کرمانشاه برم خدا کنه برای تهران دستگاه بخره به خاطر زمستون و بدی هوا اقدام رو گذاشتم اونور سال اگه بیاره تهران هر ماه میرم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جونم فک نمیکنم دکترچ مطب تهران ای یوای کنه .دکتر ص هم.هزینه ش بالاست وی دکترم هست که بایدخودت نمونه ببری .بعدشم چراپیشه دکترک نمیری من سری اول که رفتم قبول کرد ای یوای کنه سال 92گفت 700تومان میگیرم.ای یوای میکنم بنظرمن یسربروپیش خودش ودرمورددکترص هم توتاپیک قبلیمون یکی دونفری پیشش نتیجه گرفتن ب این دلیل امارش پایینه چون ازازمایشگاه تامطب نیم ساعت راهه اس کیفیت ش ازبین میره بازم خودانی
خدا جونم شکررررررررررررررررررررررررررررررت .
سلام دوستای خوبم...خوبین....شاید منو همه نشناسن.....من از کاربرای خیلی قدیمی هستم.... نفس جون خوبی عزیزم....از دوستای قدیمی سوال کردی....سحر و افسون...من ازشون خبر دارم...سحر که هنوزم باردار نشده...و دنبال درمان.... افسون که دوتا دخمل دوقلو داره..... با دکتر ک اخرین بسته جنین هاشو انتقال داد.... الان مامان دوتا خوشمله منم که اگه بگم حتما کلی ناراحت میشین.دارم از شوهرم جدا میشم... تا پیک دارم..اگه وقت کردی بخونین.... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1408354&T=%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85_%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86_&PageNumber=6
اره نفس جون..انگار قسمت نبوده من این مرد رو پدر کنم...خیلی دلم میخاست اونم پدر بشه و احساس نکنه که مردانگی نداره و پیش مردم شاد باشه ولی خودش نخاستو دلم رو خیلی شکوند...خیلی زیاد.