2777
2789
عنوان

استرس شپش

245 بازدید | 36 پست

رفتیم خونه یکی از اقوام بعد وقتی برگشتیم متوجه شدیم اینا شپش گرفته بودن همگی

الان من واقعااا استرس دارم خیلی میترسم گرفته باشم مدام دستم تو سرمه و سرمو میخارونننننم

کمکککک

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نترس اومدن حجامتت کننخخخخنترس نگرفتی ان شا الله

نهههه😩😩😩

گذشتم از حجامت😩

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه قطره کیمیا بگیر اگه گرفته بودی .البته ایشالا نگرفتی

هرچی موهامو روی پارچه شونه کردم موهامو تو آبنه نگاه کردم هیچی نبود

نمیگیری خیالت راحت الانم چون تو سرته که اونا مبتلان منم میگیرم اونجور خارش داری بعدم یک درصد احتمال مبتلایی بدیم چون سر خودت تولید کننده نیست زود درمان میشه با حموم اب داغ ،شستن شال و روبالشتی و...با اب داغ و اتو کردنشون و جارو برقی زود تموم میشه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

اگه طبعتون گرم و خشک باشه نمیگیریبلغم و سردی داشته باشیمیگیری

خب از کجا اینو بفهمم🙃😂

نمیگیری خیالت راحت الانم چون تو سرته که اونا مبتلان منم میگیرم اونجور خارش داری بعدم یک درصد احتمال ...

آخه موهام خیلییی خیلی بلنده

اگه طبعتون گرم و خشک باشه نمیگیریبلغم و سردی داشته باشیمیگیری

من سردم

برادرم گرمه

من گرفتم

اونم گرفت:)

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

آخه موهام خیلییی خیلی بلنده

نگران نباش گیسوکمندهایی که سرخودشون تولید کننده نبوده با اینکار خوب شدن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

قد و وزنرنگ پوستبگوگرما دوست دارییا سرما

قدم 160

وزنم حدودا 45

رنگ پوستم سفید سفید نیست یکم مایل به گندمی

از گرما متنفرم و نمیتونم تحملش کنم