الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزانم مطمین باشید این روزهای سخت بااومدن نی نی یادتون میره .من بعداز سه ای یو ای سه ای وای اف نتیجه گرفتم .انتظارطولانی روپشت سرگذاشتم وخدارهزاران بارشکر که بااومدن نی نیم.خستگیم دررفت .ازتون.خواهش میکنم.ازتجربیات مامانا استفاده کنید وباروحیه شاد پیش برید مطمین با شبدهمتون مامان میشین کنی صبروحوصله وتصمیم.درست درمورد. ای یو ومیکرو بگیرید تازودتر نتیجه بگیرین .بعدازدوسه تاای یو ای حتمابربدسراغ میکرو حودتونو درگیرای یونکنید وزمان روازدست ندین ..نفس جان تبریک.میگم. بدنیااومدن دخملتو هرچن داره ی ساله میشه انشاالله صدساله شه .منتظرجون تولدی سالگیش مبارک وبقیه مامانا اومدن نی نی تون مبااااااااااارک
سلام رومیسا جان.خوبی.مبارک باشه قدم نورسیده. شماک میگی ای یو ای شدی چجورعز اس اهدایی استفاده کردی وقتی بااسپرم همسرت ای یو ای انجام دادی. چرا باید چندسال تونوبت بود ک اس اهدایی گرفت.مگه میخان چیکارکنن ک نوبتاش طولانیه
سلام رمیسا جان خدا بچه تو واست نگه داره چه خوب شما ها میاد و به ما انرژی میدید رومیسا جان ای یو ا تهران رو کجا انجام دادید میشه برام پیام کنید خیلی برام مهمه...
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام.خوبید.مگه بااس اهدایی میشه آی یوآی کرد؟ رومیساجون یعنی رفتی مطب وازطریق مطب دکتر پیگیر شدی ک میگی تونوبت نبودی. اخه یکی از بچه ها توهمین تایپیک دیروز گفته بود ک برای اس اهدایی باید خیلی تونوبت بایستی. هزینه هاتون چقد میشه؟مث میکروی معمولیه یاچون ازاس اهدایی استفاده میشه بیشتره