الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نازلو جون منم همون سه بار پشت سر هم که رفتم که دکتر دیگه گفت نیا ۱ ماه نرفتم بعد دوباره برا بار ۴ام رفتم که منتظر نتیجه ام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
بچه ها یه سوال داشتم من بعد میکرو که داشتم جوابش منفی بود روزهای اول لک داشتم بعد چند روز خونریزی شدید الانم لک دارم یعنی با لکا حدود ١١روز خونریزی دارم چی کار کنم برم دکتر یا طبیعیه؟
منم خیلی وقتا آقایون رو که نگاه میکنم تو دلم میگم یعنی این اقا اس داره؟بچه اش چه شکلیه میگم کاش همه بچه های دنیا شبیه ماماناشون بودن میگم کاش برمیگشتم به گذشته و با مردی ازدواج میکردم که سالم بود اخه این همه ادم چرا همسر من؟چرا من؟
بادوم خدا کنه دکتر چ کجاست همون که کرمانشاست من جنوبم گفتم اصفهان بهم نزدیکتره! همین جوری هم کلی مرخصی میگیریم شوهرم کارمنده
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
وای حباب منم همین کارو میکنم من گاهی وقتا که میبینم یکی حامله شده که میگم نگاه اینم شوهرش اسپرم داره
عزیزم میدونم خیلی سخته من این هفته بدترین هفتم بود خیلی سخته همه امیدت از بین بره از خدا می خوام به هممون نی نی خوشگل و سالم بده که این روزا زود از یادمون بره
بادوم درکت میکنم منم برا دفعه قبل خیلی امید داشتم ولی نشد البته میکرو میدونم هنوز سخت تره
خانما دکتر چ آی یو ای داخل رحمی انجام میده؟ یا مثل ایز و میره