2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
سلام به همگی
امیدوارم خوب باشید
بعد از سومین آی یو ای که داشتم و منفی شد حالم خیلی بد بود تصمیم گرفتم کلا
نی نی سایت نیام که یه دو ماهی نبودم ولی بازم دلم طاقت نیاوورد و دلم براتون تنگ شده چون فقط ماهاییم که همو درک میکنیم
یاس گلی عزیزم نمیدونم درد این که این بچه ای که میخواد بیاد مارو به همسرمون پیوند نمیده کمه که بخوایم اینقدر زجر و تحمل انتظار هم بکشیم
چه جالب اتفاقا منم میخواستم همین کارها رو بعد از بچه دار شدن انجام بدم( لیزر و درست کردن دندون های پایینیم) یلداجون ان شا.. مشکلت حل شه عزیزم بیا یه خبر بده از خودت
نازلو جون حالت خوبه ؟چیکارا کردی؟ هنور با همون دکتر داری ادامه میدی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی خانوما یه چیزی در مورد دکتر ایز و میر میخواستم بهتون بگم این دکترا آی یو ای به اون معنا داخل رحمی انجام نمیدن فقط اسپرم رو انتهای واژن میریزن و فکر نکنم شستشو هم بدن به همین خاطر که من از بیماری هم میترسم نمیدونم عاقبتمون چی میشه ولی امیدوارم به خیر شه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام سارا جون جرا نیومدی این همه مدت دلم برات تنک شده بود تاپیک هم برات زدم اما نبودی گلم من حالم خوبه وخدا خیلی خیلی خیلی بهم رحم کرده ومورد عنایت قرار داده فکرمیکنم اینده بهتری در انتظارمه وبجه دارنشدن ما توش خیریتی بوده
زنگ زدم بیمارستان طالقانی با هزینه دولتی ای وی اف میکنه اما گفت هیچ جای ایران اس اهدا انجام نمیدن جنین انجام میدیم اما کیسش رو باید خودتو ن بیارید اخه از کجا بیاریم؟والا من با داشتن تخمک های خوب به جنین هم راضیم اما باید خودشون بهمون بدن با هزینه پایین وقتی میخ اییم کسی نفهمه به کی بگیم که بیا به ما جنین بده اگر هم بخواییم بخریم که دوباره باید هزینه سنگین متحمل بشیم چه طور تخمک اهدایی ایراد نداره حتی اگه از یه زن شوهر دار گرفته بشه اما اس اهدا اشکال داره ؟اینجا هم مسئله شرعیش مطرح نیست و فقط مرد سالاریه مگه نه اینکه نظر رهبر موافق بوده 😢😤
عزیزمی خدا رو شکر که حل شده یلدا
آره حباب فکر کنم به خاطر همینه میتونم بپرسم خودت کجا انجام میدی و پیش کی؟ من خودم هر ماه انجام میدمو و تخمک های خوبی هم دارم ولی نمیشه
خخخخ حباب واقعا خسته نباشن اگه بخوایم بقیه متوجه بشن خوب میریم بچه از پرورشگاه میاریم اگه آشنا باشن که همیشه چشم تو چشمی و یه جورایی خوب نیست اگه غریبه هم باشه که یا همون پول میخواد یا اصلا انجام نمیده به خاطر عوارض داروها
سارا عزیزم دلمون واست تنگ شده بود..بیخبری رفتی...از خودت بهمون خبر بده..باورت میشه من با اینکه هیچکدوم از دوستانو ندیدم ولی همگی تو ذهنم هستن...باورت میشه هر وقت به خودم فک میکنم اول بچها یادم میان...خودشون..مشکلشون..آرزوم که همشونو ی روزی بیانو خبر مامان شدنشو بهم بدن..
عزیزم حق داشتی ناراحت باشی..ولی توکل کن و راهتو ادامه بده تا ان شاء اله مامان شدنت...
سارا عزیزم من واس بار دوم که منفی شد دیگه هیچ کاری نکردم..واس بار سومم مونده که باید انجام بدم...ان شاء اله اگ خدا بخاد میخام این ماهو اقدام کن...و همچیو سپردم دست خدای مهربونم...
یلدا عزیزم خوشحالم که آرامش دوباره برگشته..بالاخره هر اتفاقی ی حکمتی داره...خداروشکر که به خیر گذشت...
سلام یاس گل خوشحالم روحیه ات بهتره یلدا جون خدای مهربون هواتو داره خودتو بسپار به خودش امیدوارم حال همه ی دوستای خوبم خوش باشه... بچه ها میدونین مشکل ما چیه اینه که از اون مسولا و بالا بالاها هیچکدوم درد ما رو ندارن وگرنه راه چاره واسه ما راحت بود همش دنبال اینیم کسی ما رو نبینه پیش دکتر یواش حرف بزنیم نکنه مریض کناری بفهمه همش دزدکی تا کی . باور میکنین حتی روضه هم میرم به هر خانمی به چشم کیس مورد نظر نگاه میکنم .. مورد هم نمیخوام ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم این خانم به دردم میخوره اونیکی به دردم نمیخوره خخخخ خدا مردم به چه چیزایی فک میکنن ما به چه چیزایی بعد هر .....میگم خدایا نمیشه کاری کنی با همین حامله بشم وراحت بشم زهی خیال باطل
الهی مرا  آن ده که آن به