2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
سلام به همه خبر جدیدی نیست؟ از آفا نی نی چه خبر؟ یاس گلم ایشالا که حالت بهتر باشه یلدا جون چه میکنی؟آخرش تصمیم گرفتی؟ فاطیما جون به فکرتم چند روزه بچه ها جند جا روضه رفتیم با دختری همتونو دعا کردم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حباب جون من با دکتر ط حرف زدم گفت تونروز که پانکچر میشین من از اس شوهر مریضهای دیگه ام که پانکچر میشن برای شما هم استفاده میکنم. به نظرم مشکوک حرف زد. چون از کجا معلون اون روز حتما کسی باشه که احازه بده از اسش استفاده بشه. یا فریز استفاده میکنن یا اصلا اجازه ای در کار نیست
یلدا جوونم توکلت بخدا...عزیزم اینطور نگو نگرانت شدم..ان شاء اله خدا حافظ و مراقب همسرت.ان شاء اله هر چی هست به قدرت و مهربونی خدا به آسونی رفع بشه و آرامش به زندگیت برگرده.......
یاس گلی عزیزم منم تو فکرتم..امیدوارم آرامشتو دوباره بدست آوردی..دلم میگیره وقتی نیستی...
نفس عزیزم خواهر مهربونم ممنون که هوای دلامون داری...ان شاء اله خدا دختر گلتو و همسرتو واست حفظ کن ...و خدای بزرگم دل دوستای خوبمو شاد کن و هواشونو داشته باش..آمین..
بچه ها امروز داشتم تایپیک ای وی اف ها رو میخوندم بعضی هاشون تو هفته ۴.۶.۸ بارداریشون رشد جنینشون متوقف شده.ای خدااااااااا.چه غلطی کردم باز یه استرس به استرسام اضافه شد.تا دیروز همه استرسم این بود که میگیره یا نه میگیره الان باید غصه موندو نموندنشم بخورم.بچه ها من خیلی استرسیم میدونم شاید دارم شما رو هم اذیت میکنم ولی توروخدا یکم کمکم کنید بهم بگین من چیکار کنم اینقد فکرای منفی به سرم میزنه.یه بار با خودم فک نمیکنم شاید همه چی درست بشه.همیشه تو هر موضوعی به بدترین حالت ممکنش فک میکنم.خسته شدم از این همه افکار منفی
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......