2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
عزیزم فکرای منفی نکن اینو نخوندی که اکثرشون مامان شدن ؟!؟ عزیزم هنوز هیچی تا فرجی بشه فورا میام اینجا میگم تصمیم گرفتم دیگه گریه نکنم چون گریه ی من چیزی رو حل نمیکنه...😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزانم مرسی که اینقد مهربونید.کاش خدا به ماهم یه نگاهی بکنه خسته شدم وقتی میرم خونه مادرشوهرم جاریامو خواهرشوهرم از حالتشون میگن از اینکه الان بچشون داره تکون میخوره از اینکه حسش میکنن و منم مث احمقا الکی قربون صدقه بچه های تو دلشون میرم و الکی وانمود میکنم شوهرم بچه دوس نداره.دلم خونه
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
میدونم گریه کاریو حل نمیکنه‌.ولی دیگه اگه گریه هم نکنم دق میکنم.شوهرمم هر بار منو درحال گریه میبینه میگه خوش بحالت که میتونی گریه کنی.دلم واسه اون بدبختم میسوزه
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
گیسو جوونم عزیزم قرار نیس خدای ناکرده همه امتحانات سخت مال ماها باشه...عزیزم همه این افکار منفی بخاطر مشکلیه که داریم...که با خودش استرس و ترس داشته...ولی باید قوی باشی و افکارتو مثبت کنی..اصلا به هیچ چیز فک نکن و همه چیو بسپار به خدای مهربون...عزیزم با یاد خدا دلها آرام میگیرد...
با اجازه مدیر تاپیک فروش شکلات های خارجی خوشمزه ترکیه و اکراین زیر قیمت بازار به صورت عمده و خردهhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadid=1485794&T=%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4_%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C_&postID=57094339 (
فروش شکلات خارجی با نازلترین قیمت و تحویل سریع برای تمام نقاط ایران
سلام من این ماه کلومیفن مصرف کردم برای ای یو ای امروز روز 12رفتم سونو که ببینم وضعیت تخمدانم چجوریه ولی متاسفانه دوتر گفت تخمک مناسبی برای ای یو ای نداری فقط یه 15میلی در سمت راست نمیدونم چکار کنم یعنی این ماه کنسله ای یو؟نمیشه کاری کرد دیگه تروخدا راهنماییم کنید ممنون میشم
بچه ها حرم امام رضابودم .دورکعت نماز حاجت فقط خاص بچه های این تاپیک خوندم واسم هاتون ربردم وازخدا وامام رضاخواستم معجزه خودشون رشامل حال کنه .ان شاالله همتون دامنتون سبزشه.

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیال جان هنوز که دیر نشده. اون فولی تا چند روز دیگه بزرگ میشه. ولی در جهت اطمینان به نظرم از دکترت بخواه برات آزمایش ذخیره تخمدان بنویسه. سهیلا جون مرسی که به فکر بچه های اینجا بودی. تیشالا امام رضا نظر کنه و به حرمتش خدای بزرگ به زوری به شما هم بچه های تپل و سلامت بده. یلدا جون چه خبر. ایشالا خوش خبر باشی
سهیلا جوووووون ممنوووووونتیم واقعا تاپیک ما غریبانه ترین تاپیکه کنار اومدن با دردهایی که ما داریم ازمون یه کوه غم ساخته ایشالا که امام رضا نظری به همگی مون کنه تا دل ما هم شاد بشه
کاش یه مغازه بود آدم میرفت میگفت بی زحمت یه کم "خیال خوش" میخوام ببخشید این "خنده ها از ته دل" چندن؟ آقا! این "آرامشا" لحظه ای چند؟ این"بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ ازین "روزایی که بی بغضن" دارین؟ ازین "سالایِ بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! این "شادیا" دوام دارن؟! نه... کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام بی زحمت جنس خوبش