2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روز انتقالم شد ٢٠ پری،ناراحت شدم اصلا استرس گرفتم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون کجایی؟؟چی پوشیدی؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
وای نیما جون خدا به مادرش صبر بده،والا من نمیدونم چرا اینقد دکترا بی مسئولییت شدن خدا واسه هیچ کس نیاره تو هم الکی به خودت فشار نیار این فکرای بیخود رو هم نکن،نحس یعنی چی؟؟
فاطیما جون خراب تر شد،شد ٢٣ پری حالا چکار کنم انتقال بدم یا نه؟؟
امروز چهارشنبه و روز دوم شروع ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن نازلو جون ، انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین
یاس گلم چرا استرس گرفتی؟اصلا نتراحت نباش. یکی دیگه از بچه های اینجا آخرهای سیکلش انتقال داد و مامان دوقلوها شد که الان هر چه میکنم اسمش یادم نمیاد. فکر کنم هانیا بود. ایشالا مامانی گلم.