الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مرسی نفس جونم اما دلم اروم نمیشه به تنها چیزی که فکر نمیکردم اندازه اندو بود همیشه بدون دارو روز ٩ تا ١٢ اندوم ٨/٥ بود این ماه با این همه دارو ٧/٤ شده نمیدونم خدا واسم چی میخواد،توکل به خدا راه دیگه ای ندارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
عععع چقدر بد ندیدمت دکتر گفت برو الان سونو کن ولی متاسفانه رفتم گفت 4 5 ساعت معطلی داره بیخیال شدم برگشتم خونه ی نگاه کلی انداختم ولی نشد ببینمت😆 استرس نداشته باش گلم خدا همراهته ان شاءالله راستی شوهرت بود که اومد پیش دکتر گواهی گرفت؟
سلام ابجی خوبید به به تاپیک جون تازه گرفته ان شاالله به زودی مامان داریم هورااااااااااااا یاس گلی بالاخره رفتی تو سیکل عزیز دلم بسپار به بالایی اون مامانت میکنه اون هوای دل مهربونتو داره مطمین باش میخوام ازت ریلکس باشی و بیای خبر مامان شدنتو بدی خودم برات گل بارون کنم ... نینا جون بمیرم برای دختر خالت خدا هیچ کس رو با بچه ش امتحان نکنه بد دردیه ...ولی شماها تنهاش نزارید دلش الان خونه ولی حواست به خودتم باشه به سلامتی داری وارد سیکل میشی ...مراقب روحیه ات باش برای ارامش خودت ذکر بگو ...و بسپار به اون خدا مهربون ...
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹