2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156056 بازدید | 10472 پست
هزار تا لایک یاس گل منم سرشب کلی گریه کردم واسه این درد بی درمونم منم بذار دو بار ختم پیشنهاد میدم اونایی که تو سیکل هستن اسماشونو بذاری اول مثلا خودت یاس گل و ملیحه رو دیگه بقیه فرق نداره الهی که تو این ختم فرجی برامون بشه واسه من که خیلی ناامید شدم هم یه دری وا بشه دیگه خسته شدم هر راهی رفتم و نشد
الهی مرا  آن ده که آن به 
مرسی فاطبما و یاس گل عزیزم. یاس گلم با انرژی برو جلو عزیزم. یادم نمیره که سمانه جون که با من انتقال داده بود همون یک سری جنین براش تشکیل شده بود و چقدر استرس داشت اما لطف حدا شامل حالش شد و یک دحمملل اومد تو زنودگیشون.ایشالا مامانی. بچه ها یاس گل راست میگه این درد ما بی درمونه و عین یک داغ رو دلمونه تا وقنی زنده ایم. همسرم عاااشق دخترمه و بهش میگه برات میمیرم بابایی. اما خوب گاهی مه نفس منم دوست داشتم واقعا بچه دار بشم و ببینم احساس واقهیش چطوره. خودم هم تو اوج خوشحالیهام همیشه انگار یک تکه از قلبم کنده شده و ناراحتم اما خوب به قول بچه ها غرورمون حفطه و جلوی دهن مردم بسته و همسرم تو مردم از هیچکی کم نداره که سرتر هم هست و باز هم خدا را شکر. یادم نمیره قبل آزمایش اسپرم همسرم من سونو رفنه بودم و فولی 18 دارم همسرم بعد از جواب از با گریه میگفت میخواستم با جواب ازمایش با سوخی بیام خونه بگم اگه تو 18 هستی من بیسم اما دیدم صفرم. اینو که میگفت قلبم پاره پاره میشد و هنوزم یادم میاد حالم بد میشه. اما بچه ها با همه این حرفها اصلا دست تز تلاش برندارین و حقتونو از زندگی بگیرین. همه ما حقمونه زندگی شتد را تجربه کنبم. خدا را شکر که راهشو خدا گداشته و علمشم هست. پس دیگه بسته به تلاش ما هست و خدا دیر یا زود دلمونو شاد میکنه به حق علی و تو این ایام عزیز.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نفس عزیزم ممنون که بهمون سرمیرنی و بهمون آرامش میدی.. همین که همیشه هستی یعنی قلب بزرگ و مهربونی داری...ان شاء اله زندگیت پر از شادی و ارامش باشه همیشه..خدا دختر گلتو بهت ببخش ..دعامون کن...خدا به ماهام نگاهی بندازه تا بتونیم فقط این دردو تحمل کنیم...این روزا احساس میکنم دنیا از حرکت ایستاده... الهی و ربی من لی غیرک..
ممنون نفس عزیزم امیدوارم همیشه تو زندگی دلتون شاد و جمع سه نفره تون سلامت باشه ممنون که برامون دعا میکنی توکل برخدا ان شاءالله این تاپیک هم از یکنواختی در بیاد خیلی وقته مامان نداشتیم
الهی مرا  آن ده که آن به 
فاطیما جونم نه بچه ماله ی خانواده اس ده تومن میخلستن ک من فعلن منصرف شدم شرایطش ندارم گفته بودن تو بیمارستان زایمان کرده و گواهی داره اما ظاهرا فقت گواهی اینکه تو اون بیمارستان بدنیا اومده همین اسمی ذکر نشده
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
دوستان عزیزم من استرس دارم هنوز پری لعنتی نیومده قرصمو بخورم در ضمن من یادم رفت دکتر گفت کلومفین پنجم پری بخورم یا سوم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
سلام دوستان عزیزمن تازه وارد هستم تو جمع شما . همسرم اصلا اسپرم نداره تو مرکز ابن سینا دکتر سلطان زاده عملش کرده . من خودم مشکل ندارم . رفتیم تو نوبت ابن سینا واسه اهدا که اونم گفتن یه سال طول میکشه . خواستم ببینم جایی هست که اسپرم اهدایی سریعتر بده . من دیگه واقعا تحمل حرفای فامیلو ندارم انقدر که گفتن چرا بچه دار نمیشید .من با iui هم میتونم باردار بشم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
نینا جان من پیامی دریافت نکردم میشه دوباره برام بفرستی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها منم بغض دارم.همین طور.اشکم جاری یه.دیگه ذره ای امیدندارم.دیگه توجمع ها حاضرنمیشم.من خودمم مشکل دارم.ونازایی رونازایی شده برما .خدایا............

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به همگی خوبید خوشگل خانما چون پیاما زیاد بود نتونستم بخونم امیدوارم ک مامان جدید داشته باشیم فاطیما جون یاس گل الی و بقیه دوستان من همیشه ب یادتونم و برای مادرشدنتون دعا میکنم