2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیر سویا پاکتش مث همین شیر پاکتیاس و تقریبا مزه شیر میده ولی غلظتش بیشتره بیشتر فروشگاههای بزرگ دارن هر فروشگاهی نداره سعی کن ساده رو بگیری تقریبا 6500قیمتشه البته خارجیشم هس ولی همون ایرونی بگیر یه ق نشاسته رو تو یه لیوان آب سرد حل کن بخور اگه مزه اش رو دوس نداشتی یه ذره شکر بزن
الهی مرا  آن ده که آن به 
شب قبل عمل هم کمر و دور شکمتو خوب با روغن سیاهدونه که از عطاری یا داروخونه میتونی تهیه کنی حوب ماساژ بده البته همسرت انجام بده برات بهتره یه نایلون زباله هم بگیر روش تا صب بمونه
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام بچه ها اومدم خبرهای خوش ببینم 4اطیما جون ناراحت شوم. تصلا نا امید نباش ایشالا سری بعد مامانی. مینو گای قدم دخملی مبارک . به سلامتی بزرگش کنین. یاس گلم تو سیکا رفتی؟خدا را شکر. ایشالا که مامان میشی. با جنینهای خودته یا آی یو؟ اای گلی چه خبر از شما؟ همه دوستان جدید براتون آرزوی مامان شدن دارم. یک ذره شک نکنین و تردید نداشنه باشید. همسرم روز به روز بیشتر عاشق دخترمون مبشه. یاس گلی اسم منم بنویس تو ختم. اگه کم بودین منم دوبار بنویس
اینم اسامی دوستایی که میخوان تو ختم باشن به امید حاجت روایی همشون ١- فاطیما جون ٢-نازلو جون ٣-ملیحه جون ٤- نانا٢٠٢٠جون ٥-سارا جون ٦-نینا جون ٧-یاس گل ٨- الی جون ٩-نفس جون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون مرسی عزیزم به خاطر راهنماییات،سعی میکنم رعایت کنم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جون خوبی؟؟خیلی وقته بهمون سر نزدیا،دلمون واست تنگ شده همه چی خوبه؟؟دخملی خوبه؟؟ نفس جون منم رفتم تو سیکل میخوام دو تا فرشته هامو بیارم خونه انشااله خدا واسم بخوادو فرشته هام چراغ خونمو روشن کنن،تو هم دعام کن
دوستای گلم نمونه حتما باید شسته بشه وگرنه ممکنه باعث مرگ بشه پس مطمئن باشین نمونه ها شستشو میشن ممکنه دکتر ایز امکانات شستشو رو تو مطب داشته باشه شاید هم نمونه رو از ازمایشگاه تحویل میگیره نگران نباش و پیش هر دکتری میرین بهش اعتماد کنین دکتر میر و دکتر ایز اونقدی با هم تفاوت ندارن اول و اخر خدا باید بخواد
ملیحه جون سعی کن اروم باشی ،باور کن استرس دشمن بارداریه حتی تو اقدام طبیعی
ملیحه جون کلا قبل از انتقال خوردن گرمی البته در حد متعادل و بعد از انتقال خوردن سردی و نخوردن ادویه ها اثر داره موفق باشی عزیزم