2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156056 بازدید | 10472 پست
ممنونم از همه.امروز داشتم از صفحه اول پیام ها رو میخوندم بارها و بارها با غم و شادی همه تون اشک ریختم به یاد روزهای خوش اول زندگی مشترکم افتادم چقدر هر لحظه احساس سعادتمندی میکردم و شاید باور نکنید هر روز و هر روز به خاطر زندگی و همسرم سجده سکر به جا میاوردم هر روز و هر لحظه تا اینکه بعد از یکسال فهمیدم زندگیم انگار روی شیشه بنا شده یخ زدم.مردم.خشکیدم.ترک خوردم.پیر شدم .قبل از سن سی سالگی تمام موهام سفید شد.از درون خفه شدم.خشکیدم.اشکم هنوزم خشک نشده باورتون میشه هنوزم شبها وقتی شوهرم خوابه فقط اشک میریزیم.هر شب و هر شب.مگر اینکه از خستگی خوابم ببره!!! انگار هوا که تاریک میشه منو زنده زنده میذارن داخل قبر.انگار دیوارها و سقف آوار میشن روی سرم پیام های شما ها رو هم که امروز خوندم دیدم چقدر هستین که هم درد من هستین.شایدم با موقعیت بدتر از من دلم برای تک تک شماها شکست!!! ای،خدا به دل همه ما نور امید بده تو رو به بزرگیت قسم تا محرم نیومده دل های شکسته ما رو مرهم بزار و خریدار باش خدا جوووونم
ملیحه جونم حرف دل همه ما رو زدی همه دل شکسته ایم ولی به خدامون امید داریم تا یه روز ما هم طعم مادر شدن و شوهرامون طعم پدر شدن رو بچشن هرچند تا آخر عمر باید یه گوشه ای از دلمون یه زخم بزرگ جا بمونه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارالها… از کوی تو بیرون نشود پای خیالم نکند فرق به حالم .... چه برانی، چه بخوانی… چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی… نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی.. نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد… نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
بچه ها اگه خدا میگه من رحیمم.من بزرگم.من کریمم.هر چی میخوای از من بخواه کاش بگه چه جوری بخواه!!!کاش بگه کی بخواه!!! کاش بگه حالا که خواستی کی میدم کاش بگه اگه نمیدم چرا نمیدم کاش بگه چرا تو رو انتخاب کردم کاش بگه کی تموم میشه کاش یه نشونه بده کاش یه خواب خوب ببینم کاش تو خواب جواب سوالام رو بگیرم کاش کاش کاش کاش کاش کاش کاش خواب باشه کاش خیال باشه کاش بیدار بشم یا کاش تو خواب بمیرم و راحت بشم طاقتم تموم شده تو اوج جوونی پیر شدم مردم تموم شدم
ممنون نفس جونم الهی خدای مهربون گل دخترتو برات نگه داره یاس گل جونی توکل بر خدا با همینا چراغ خونه ات روشن بشه ملیحه جون ناامید نباش ان شاءالله چراغ خونه تو هم به زودی روشن بشه خود یاس گل مامور گلبارون کردنه یه دفعه جشن دوتاتون رو خودش برگزار کنه
الهی مرا  آن ده که آن به 
بچخ ها احتمالا من بخام بچه بگیرم از ی خانمی ک میگ گواهی تولد میتونم ب اسم خودم کنم.... عایا میشه ک مهرو امضا نکرده باشه دکتر؟؟؟؟یا اگ کرده اسم طرف ننوشته باشه؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
رز22یعنی رحم اجاره گرفتی ؟یا بچه مال خودشونه خوبه خب اکه به نام تو بزنه دیگه گواهی ولادت میشه به اسم تو و مشکل ثبت احوال هم نداری چقد قراره بدی ؟ واسطه معرفش بود ؟
الهی مرا  آن ده که آن به 
ملیحه جون درد ما درد بزرگیه،که هیچ وقت خوب نمیشه
زخم عمیقیه که هیچ وقت درمان نمیشه ،داغیه که هیچ وقت کهنه نمیشه
اینجا همه این دردو دارن همین زخمو دارن همه اینجا این داغو دیدن زهر تلخشو چشیدن،نمیدونم چند وقته مشکلتون رو میدونی اما فقط اینو بهت بگم من بعد از سالها دردم کم نشده هنوز اشک میریزم و اه میکشم هنوزم شبا سرم رو بالش خیس میزارم هنوز به خاطر این درد بغضمو از شوهرم پنهون میکنمو تو تنهایی اشک میریزم بدترین روز زندگیم بود روزی که مشکلو فهمیدم شکستم خرد شدم پیر شدم ،خنده رو لبام ماسید دیگه نشد که از ته دل بخندم وقتی عکسای قبلنو میبینم دیگه خودمونو نمیشناسم دیگه اونطوری زندگی نمیکنم یه ادم دیگه شدم دوتامون عوض شدیم توی هیچ کدوم از عکسامون برق شادی تو چشمامون نیست،ما هم شکستیم با هم پیر شدیم باور کن با هم مردیم
ملیحه جون میفهممت ندیدمت اما میشناسمت تو منی،هممون یه نفریم یه جور درد میکشیم درد ما درمان نداره فقط شاید بشه ارومترش کرد زخم ما خوب شدنی نیست فقط شاید بشه مرحمی روش گذاشتو قایمش کرد ،تنها راه ما اینه که امید رو بیاریم تو زندگیامون،حداقل غرورمون حفظ بشه حس پدری و مادریمون ارضا بشه دهن مردم بسته بشه،امیدوارم خدا خودش اخرو عاقبت ما رو به خیر کنه چراغ خونه هامون رو روشن کنه دل شکستمون رو اروم کنه
امین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دوستای گلم کمک کنین تا ختمو راه بندازیم انشااله کلی مامان داشته باشیم و خونمون گلبارون باشه هر روز
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاسی عزیزم حرف دل همه رو چ قشنگ گفتی...من از روزی که مشکلمو فهمیدم دیگه هیچ دلخوشی به دنیا ندارم...البته اینقده سختی کشیدم که این مشکلمم مث بقیه دردای زندگیم باید یجای گوشی دلم جاش میدادم....بیقرارم...خستم...ولی چاره ی نداریم...درد دلمون درمان نداره...تنها مرهمش که فقط دم در دهن مردم بسته بشه اینه که خدای بزرگ ی نگاهی به دلامون بندازه...امیدوارم که خواسته خدا مادر شدنمون باشه..تو قسمتمون باش...التماس دعا از همه دوستان خوبم..آمین...