الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آره یلدا خودم هم یه کم بیخیال شدم تنها چیزی که اذیتم میکنه فکر درد موقع انتقاله که به خاطر التهابه میخوام دارو مصرف کنم امیدوارم تا آی یو ای خوب شه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
یلدا جان تو این یه سالی که تو امید زندگی نوشته هاتو میخونم متوجه شدم شما با همسرتون مشکلاتی دارید که ربطی به بچه نداره هر چند که حتما مشکلات کوچیکی هستن ولی خواهرانه بهت میگم اول اختلاف نظراتونو با هم حل کنید بعد به فکر بچه باشید بچه باعث خوشبختی نیست میتونه خوشبختی رو کامل تر کنه بعد از ورود بچه تو شرایط طبیعی خیلی اوقات زن و شوهر یه مدت طول میکشه به سرایط جدید عادت کنن و گاهن اختلاف پیش میاد چه برسه به اینکه مشکلاتی از قبل حل نشده مونده باشه اونم تو شرایط ما که بارداریمون طبیعی نیست و باید مراعات خیلی چیزهارو به خاطر دل شوهرامون بکنیم
سهیلا جون خیلی ناراحت شدم واست،اخه چرا منفی شد؟؟ اتفاقا چند روز پیش تو فکرت بودم همش میگفتم چرا سهیلا کاری نمیکنه بهتر نیست دکترت رو عوض کنی یا حداقل بخوای بررسی های بیشتر انجام بده انشااله بار بعد مامانی،میخوایم خونمون رو واست گلبارون کنیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون باز زده به سرت؟؟؟ رحم اجاره ای از کجات اومد؟؟ فقط میگم که بدونی وگرنه به کارت نمیاد عزیزم بچه ای که میزاری تو رحم اجاره ای قانونا واسه شماس،قرار داد میبندین و هزینه هاشو میپردازین از نظر قانونی ساروگیت هیچ ادعایی نمیتونه بکنه،تو بیمارستان مهر خانومی بود که رحم اجاره ای گرفته بود تخمک رو از کسی گرفته بود ولی اسپرم واسه شوهر خودش بود اما نذاشت ساروگیتش بفهمه میگفت ممکنه بعد دردسر بشه پس بهتره طرف جریان جنین رو نفهمه دیگه هم از این سوالا نپرس
تو خود بهتر میدانی
یلدا بازم دعوا کردین؟؟بابا اینجور نمیشه بهتره بری پیش مشاور و مشکلاتتو حل کنی بعد به بچه فکر کنی اینجوری نمیشه بچه دار شد،مارو که میبینی هول شدیم واسه بچه هم کلی پیر شدیم هم اینکه سابقه یه ده زندگی مشترک رو داریم تو تازه اول راهی،عجله نکن میترسم از روزی که همسرت مسئولیت بچه رو قبول نکنه،باز خدا رو شکر که نامه دادگاه داری اما دادگاهم ملزمش نمیکنه به قبول مسئولیت و رعایت ادب بهتره اول مشکلات رو حل کنین بعد مامان یه نی نیه خوشگل بشی
تو خود بهتر میدانی
نازلو جون حرفاتو خوندم،راستش از روز اول بهت گفتم کار دکترت یکمی میشنگه بیشتر دقت کن،حالا هم دیدم که بچه ها اومدن و راهنماییت کردن امیدوارم بتونی تصمیم درستو بگیری عزیزم استفاده این همه دارو واسه ایو خیلی غلطه هم باعث یائستگی زودرس میشه،ذخیره تخمدانی رو از بین میبره و باعث تنبلی تخمدان میشه اصلا به این فکر نکن اگه با این همه امپول نشد پس با پنج تا هم نمیشه این وسط خواست خدا از امپولا مهم تره خیلی از دوستامون با یه تخمک باردار شدن و خیلیا با ده تا نه حتما عکس رنگی بگیر انشااله بعدش باردار میشی امیدوارم از ما ناراحت نشی ما هممون درد مشترک داریم همدیگه و شرایط خاصمون رو درک میکنیم واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم بعضی از دکترا فقط به خاطر پول ازمون سوء استفاده میکنن یا چه بلاهایی که سرمون نمیارن انشااله باردار میشی بدون لاپرا امین
تو خود بهتر میدانی
فاطیما جون انشااله خواستی بری انتقال بهمون بگو عزیزم،منم شاید کنجدامو این ماه بیارم خونه اخه دارو نیست واسه میکرو،داروهای انتقال رو هم دارم تا ببینم خدا چی میخواد
تو خود بهتر میدانی