2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
عزیزم.دکترت انگار یه چیزیش میشه هاااا.عکس رنگی بگیر اگر مشکلی داشتی بعد برو لاپرا...عکس رنگی چسبندگی هم نمیاره و تازه برای از بین بردن چسبندگی استفاده میشه.من هم عکس رنگی گرفتم و هم لاپرا.منتها من تو عکس مشخص شد که رحمم مشکل داره و مجبور به عمل بودم... میشه بدونم دکترت کیه!؟ بعدم لاپرا...هر چی باشه اسمش عمله اگر واقعا مشکلی نداری عمل نکن این کار واقعا بی منطقه...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ساحل عزیزم پیامت باز نشده..ممنون میشم یبار دیگه واسم بفرستی...اگه واقعا کاری از دستم بربیاد خوشحال میشم بتونم انجام بدم...عزیزم ان شاء اله بزودی زود همه دوستان بهترین نصیبشون بشه و دلشون شاد بشه..
ملیحه عزیزم قبول نمیکنه..میدونم لاپارا ی عمل محسوب میشه...دکتر میگه با لاپارا اگه مشکلی باشه رفع میشه در واقع یه عمل تشخیصی.. ..عزیزم واس مریضش بعد از سه بار منفی شدن حتما لاپارا انجام میده...فکرشو بکن من با 10 تا تخمک بالای 20 و نمونه خوب باردار نشدم... ملیحه عزیزم شما که این عملو انجام دادین درد داشت؟؟
نه من دکترم عالی بود.اصلا درد نداشتم فقط یک ساعت بعد از عمل که اونم طبیعیه.بعدم عقل سالم حکم میکنه اول عکس بگیری در صورت مشکل عمل کنی.مثل اینه که تو سرما نخورده آمپول بزنی!!!!عاقلانه است آخه!!!! اسمش چیه دکترت!؟
ملیحه عزیزم من اگه بخام دکترمو عوض کنم و با ی سری داروی ضعیف آی.یو.آی رو انجام بدم منطقی بنظر نمیرسه...الانم نمیدونم بقول شما واقعا لاپاراسکوپی منطقی بنظر نمیرسه..بهر حال ی عمل محسوب میشه..
دوستان من 20 روز بعد از آی.یو ای دومم پریود شدم..دکترم گفت باید قبل پریودی آزمایش میدادی ..اگ بتا مثلا 20 باشه یعنی نطفه تشکیل شده ولی با پریودی یعنی اینکه دفع شده..و این دلیل بر باز بودن لوله هاس..ولی من آزمایش ندادم تا روزی که پریود شدم..راستش روز قبلش ی بار خیلی سنگینو رو بلند کردم و فرداش پریود شدم...
ملیحه عزیزم من سری دوم روزی 5 تا آمپول میزدم..روزی 3 تا هاش .ام.جی و دوتا گونال..که تقریبا 10 روز تزریق کردم...و روز 12 ای.یو.آی انجام دادم..شما همین داروهارو استفاده میکنین؟؟؟
تنبلی تخمدان داری!؟ منم روزی یکی گونال و یکی هاش ام جی زدم تا هفت روز و فولیکول های خوبی داشتم همیشه بعدم میدونی این حجم دارو زخیره تخمدانت رو داغون میکنه!واقعا انقدر زیاد لازمه برات؟مگه تنبلی تخمدان داری!؟